Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Continental Resources, Inc. Stock Tumbled 25% i oktober

Anonim

Hva skjedde

Aksjer av Continental Resources, Inc.

(NYSE: CLR)

falt i oktober, og fallte 25, 2% for måneden, ifølge data gitt av S & P Global Market Intelligence. Driving downdraft i olje produsentens lager var en nedgang i råpriser, noe som kompensert flere bemerkelsesverdige positive i løpet av måneden.

Og så

Bekymringer opphørte oljemarkedet i forrige måned, noe som førte til at råprisene tømte mer enn 10%. Den selges av oljebestandene hardt, spesielt de som Continental som hadde ridd røntens rally høyere tidligere på året.

Innen oktober var stupet, hadde Continental Resources samlet seg mer enn 30% på året. Denne oppgangen førte til at BMO Capital nedgraderte oljemassen i forrige måned fra overkant til markedsresultatet, selv om det økte prismålet fra $ 65 til $ 73 per aksje. Kjøre nedgraderingen var BMOs oppfatning at selskapets verdsettelse hadde blitt litt rik etter å ha rallyt nesten nonstop for det meste av året.

Imidlertid tok det flere analytikere med den tiden som en mulighet til å oppgradere lageret som måneden hadde på seg. Seaport Global, for eksempel, økte sin rating fra nøytral til kjøp mens jacking opp sitt prismål fra $ 64 til $ 75 per aksje. Seaport bemerket at den siste tilbaketrekningen i aksjene var et overbevisende inngangspunkt, spesielt gitt selskapets overordnede produksjon og kontantstrømvekst gjennom 2020. Wells Fargo gjenopptok i sin opprinnelige rating på aksjene samtidig som han satte pris på $ 78 på grunn av selskapets sterk langsiktig oljeproduksjonsvekst og fritt kontantstrømspotensial.

Disse positivene var på full skjerm når Continental Resources rapporterte resultatet for tredje kvartal i slutten av måneden. Selskapet registrerte $ 0, 90 per aksje i justert inntjening, som var $ 0, 08 per aksje foran konsensusestimatet. Driving det bedre enn forventet resultat var en 23% økning i produksjonen fra Bakken, som satte en ny kvartalsvis rekord. I mellomtiden har selskapet et tempo for å generere $ 1 milliard i fri kontantstrøm i år, noe som setter det på rette for å oppnå sitt gjeldsreduktionsmål i 2019.

Hva nå

Olje tok et styggt spill i forrige måned og trakk Continental Resources 'lager ned med det. At avsetningen gjør at aksjene ser mye mer tiltalende ut, spesielt gitt veksten i både produksjon og kontantstrøm, har selskapet kommet ned i rørledningen.