Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Cemex, iQiyi og Advanced Micro Devices hoppet i dag

Anonim

Indeksene fortsatte å bevege seg på mandag, og tilføyde deres rekordinnstilling på fredag ​​og sendte S & P 500 til en annen ny høy. Fremgang på handelsfronten bidro også til å presse industrisektoren høyere, og det førte Dow Jones Industrial Average til gevinster på mer enn 250 poeng. Markedsdeltakere var glad for å se at aksjene holder seg til deres positive fremdrift fra forrige uke, og flere gode nyheter fra noen ledende selskaper bidro til å holde investorer lykkelige. Cemex

(NYSE: CX)

, iQiyi

(NASDAQ: IQ)

, og avanserte mikroenheter

(NASDAQ: AMD)

var blant de beste utøvere på dagen. Det var derfor de gjorde det bra.

Cemex fortjener gunstige forbindelser mellom USA og Mexico

Aksjer i Cemex plukket opp 5% ettersom investorer i den meksikanske sementgiganten reagerte positivt på nyheter at USA og Mexico hadde gjort betydelige framskritt i å forhandle om en bilateral handelsavtale. Fra White House-perspektivet er den nye foreløpige avtalen ment å erstatte den nordamerikanske frihandelsavtalen, som presidenten har sagt, var en dårlig avtale for amerikanske interesser. For Cemex, som driver forretninger på begge sider av USA-Mexico grensen, så vel som i mer enn 50 land globalt, har en blomstrende amerikansk økonomi potensialet til å løfte aksjeprisen. Aksjeeiere håper nå at hvis handelsspenninger avtar, vil det bety enda mer virksomhet for Cemex i fremtiden.

iQiyi gjør et nytt partnerskap

IQiyi-aksjen steg nesten 9% etter at selskapet annonserte at det ville fungere med kinesisk online reiseselskap Ctrip.com International

(NASDAQ: CTRP)

å tilby fordeler til premiummedlemmer. Den kinasbaserte streaming-videospesialisten sa at dets topprangerte V7 VIP-medlemmer nå automatisk får alle de eksklusive privilegiene Ctrip Prime-medlemmene får, inkludert rabatter på hoteller, opptak til høy etterspørsel, prioritet for å kjøpe togbilletter, og tilgang til flyplass VIP-lounger og hurtige sikkerhetskontrollpunkter. Med medlemskapstall ved at iQiyi allerede har spratt med 75% de siste 12 månedene, drar selskapet ut alle stopp for å akselerere veksten så raskt som mulig.

AMD avslører et nytt serverkort

Endelig fikk aksjer i Advanced Micro Devices 5%. Semiconductor chipmaker har beveget seg fremad imponerende på flere fronter, og i sin nyeste kunngjøring avslørte AMD et Radeon-serverkort som er tilpasset for bruk i datasentre ved hjelp av virtualisert grafikk for applikasjoner med høy tetthet. Radeon Pro V340 kan distribuere en gigabyte minne til hver av 32 forskjellige virtuelle maskiner, og sikkerhetsfunksjoner gjør kortet spesielt verdifullt for forsvar av skybaserte data. Investorer håper at når kortene begynner å levere i fjerde kvartal, vil de få en enda større positiv innvirkning på AMDs resultater enn noen av de andre initiativene som selskapet har implementert, har produsert.