Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Bilibils aksjer hoppet mer enn 10% høyere i dag

Anonim

Hva skjedde

Andeler i Bilibili

(NASDAQ: bili)

steg opp til 10, 8% høyere på onsdag. Klokka 3:30 EST hadde den kinesiske leverandøren av nettbaserte videoplattformer og -tjenester nådd seg en litt mildere 10, 3% gevinst.

Ta en titt på det siste Bilibili-inntektsutskriftstrykket.

Og så

Dette var en av de aksjemarkedet trekkene som bare hopper ut av tynn luft. Bilibili hadde ingen store nyheter å dele i dag. Analytikere utstedte ikke noen bullish (eller bearish) rapporter på aksjene. Ja, kinesiske internettbeholdninger steg generelt som en annen forhandlingsrunde mellom Beijing og Washington innpakket med håp om en resolusjon som glitret i horisonten.

Men de fleste av Bilibili sine jevnaldrende stoppet med lavere gevinster, vanligvis under 6%. Videotjenesten maven steg over resten for ingen klar grunn.

Hva nå

Bilibili er litt mer tilbøyelig til å svinge i aksjekursen enn de fleste av sine nærmeste konkurrenter fordi det er en ung aksje som kom inn på markedet så sent som i mars 2018. Investorer og analytikere prøver å få tak i dette ukjente selskapet og lager.

Ikke gråt for Bilibili's investorer, skjønt. Aksjene handler fortsatt 38% over børsprisen. Drastisk volatilitet er bare et vanlig og ganske naturlig aspekt ved å eie ferskmynte aksjer hvis drift kjøres nesten helt i Fjernøsten.