Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Barnes & Noble, Aspen Insurance Holdings, og Leggett & Platt slumped i dag

Anonim

Torsdag var en relativt rolig dag på Wall Street, da aksjemarkedene handlet om blandede signaler. På den ene siden foreslo positive nyheter knyttet til gjeldloftforhandlinger at lovgivere og Det hvite hus endelig kunne flytte frem på viktige innenrikspolitiske spørsmål. Likevel ser orkanen Irma nå ut til å treffe ikke bare Florida, men også en bredere sverige i Sørøst-USA, og stormen kan vise seg å være en av de dyreste naturkatastrofer i landets historie. Men utover de bredere problemene som har betydning for markedet som helhet, var det også noen selskapsspesifikke dårlige nyheter som presset individuelle aksjekurser ned. Barnes & Noble

(NYSE: BKS)

, Aspen Insurance Holdings

(NYSE: AHL)

, og Leggett & Platt

(NYSE: LEG)

var blant de verste artister på dagen. Nedenfor vil vi fortelle deg hvorfor de gjorde det så dårlig.

Barnes & Noble tar et annet tap

Barnes & Noble falt 9, 6% etter at book-centric-forhandleren kunngjorde dårlige resultater fra det første kvartalet. Samlet inntekt sank 7% på nesten 5% nedgang i sammenlignbare butikksalg, og i motsetning til tidligere perioder kom mye av svakheten utenfor sin tradisjonelle bokhandel. Forhandlerens netto tap ble redusert fra år siden, men ikke så mye som de fleste analytikere som fulgte aksjen hadde håpet. Barnes & Noble ledelsen sa at de var håpfulle at resten av året vil bli bedre, men mange av de negative trendene som har plaget bokhandleren i årevis ser ut til å fortsette i overskuelig fremtid.

Aspen forventer Irma

Aspen Insurance Holdings falt 10, 3% da forsikringssektoren fortsatte å bryte med konsekvensene av en andre store orkan som slår USA på mindre enn en måned. En industrianalytiker forutslo at skade fra orkanen Irma kunne formørke hva orkanen Katrina gjorde hvis plasseringen av stormens spor er spesielt uheldig, med et worst case scenario på over 125 milliarder kroner i tap. Aspen har betydelig gjenforsikring eksponering til Florida, og selv om prognoserne ikke er helt sikker på hvor Irma vil slå, viser den nåværende sannsynlige banen et sterkt slag over mye av staten som kan være spesielt ødeleggende for villaeiere.

Leggett & Platt kutter veiledning

Til slutt falt Leggett & Platt aksjer 6, 5%. Senere onsdag reduserte det diversifiserte produksjonsfirma hele 2017 EPS-veiledningsområdet med $ 0, 15 per aksje til et nytt utvalg på $ 2, 40 til $ 2, 50 per aksje på en justert basis. Selskapet sa at stålprisveksten og etterspørselssvakheten i møbel- og sengetøymarkedet var primært ansvarlig. Leggett & Platt forlot imidlertid sin salgsveiledning uendret, og annonserte at den hadde solgt sin Masterack van-racking og hylle- og oppbevaringssystem divisjon, og solgte seg helt fra næringsmiddelindustrien. Investorer var ikke glade for å se veiledningen, spesielt gitt selskapets omdømme som en solid utbytter.