Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Baidu, Inc. Stock Fell 16,9% i oktober

Anonim

Hva skjedde

Aksjer i Baidu, Inc.

(NASDAQ: BIDU)

dyttet 16, 9% i oktober, ifølge data gitt av S & P Global Market Intelligence. Det var ikke mye i veien for bedriftsspesifikke nyheter etter salg, men aksjen mistet grunnen i en bredere tilbaketrekning på markedet.

^ SPX data av YCharts

Kinesiske tech aksjer har vært spesielt hardt rammet i 2018, med Invesco China Technology ETF handler ned nesten 30% på året, da bekymringer om en økonomisk nedgang og økte handelsspenninger med USA har veid på ytelse. Investorer bør gjenkjenne potensialet for fortsatt volatilitet i sektoren, men det er verdt å se på om salgsavsetninger har skapt muligheter i ledende selskaper som Baidu.

Og så

Baidu-aksjen gjenvarte litt bakken i oktober etter en tilbakegang for det bredere markedet og et solidt tredje kvartal inntjeningsfrigivelse. Til tross for aksjemarkedet ned nesten 20% hittil hittil, har Baidu levert imponerende resultatresultat, med en vekst på 27% fra året før og en økning på 46% fra året før for nettoresultatet i det nylig rapporterte septemberkvartalet . Det er sterk vekst for et selskap som handler på omtrent 20 ganger i år forventet inntjening.

Investorer kan ha vært mer bullish på resultatregnskapet hvis det ikke var fjerde kvartals veiledning som krever salgsvaksjon mellom 15% og 20% ​​(mellom 20% og 26% dersom virksomheter som Baidu avhenger fra er utelatt fra sammenligningen) noen betraktet som reflekterende økonomisk nedgang i Kina. Imidlertid er Baidus utsikter lovende.

Hva nå

Selskapets kjernekursøknings- og reklamevirksomhet opererer kun i Asia, og mens potensialet for å bremse makroveksten i Kina, er noe investorer bør huske på, er virksomheten ikke ellers utsatt for handelskrise. Aksjene kan fortsette å se salgsavvik i tråd med den bredere kinesiske teknologisektoren, men Baidu har en solid kjernevirksomhet og sterke posisjoner i nye teknologiske trender som kunstig intelligens og automatiserte kjøretøyer - og aksjene ser billige ut til langsiktige investorer .