Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor Baidu, GameStop og Opko Health slumped i dag

Anonim

Aksjemarkedet fikk ikke se mye volatilitet på fredag, med de fleste hovedmålene som avsluttet sesjonen svært nær hvor de startet. Uten mye i veien for markedsflytende nyheter på nasjonalt eller globalt plan, har de fleste investorer i stedet tatt hensyn til kryssstrømmene som er involvert i månedlige opsjoner. Noen andre deler av finansmarkedene var mer interessante, med obligasjonsutbyttene lettere litt lavere etter deres store oppadgående press tidligere i uken, og oljeprisene tok en pause fra den siste bølgen. Men enkelte enkeltbedrifter led av dårlige nyheter som sendte sine aksjer lavere. Baidu

(NASDAQ: BIDU)

, GameStop

(NYSE: GME)

, og Opko Health

(NASDAQ: OPK)

var blant de verste artister på dagen. Det er derfor de gjorde det så dårlig.

Baidu omhandler en viktig avgang

Aksjer i Baidu falt 9, 5% etter at den kinesiske internettgiganten sa at sjefens driftsleder ville forlate selskapet. COO Qi Lu hadde bare jobbet i Baidu i litt over et år, men han hadde hatt en nøkkelrolle i å drive det kinesiske selskapets kunstige intelligensarbeid. I en uttalelse sa han at han ikke lenger kunne jobbe i Kina "på grunn av personlige og familiemessige grunner". Baidu oppfordret en annen leder til å ta avgangskomiteens sted, men selv om Qi Lu vil forbli som nestleder i Baidu's styre, bekymrer investorer at en overgang kunne koste Baidu verdifull tid i sin AI-innsats og kunne sette den på en konkurransedyktig ulempe ved en kritisk pek på industriens utvikling.

GameStop kan ikke få analytikerens kjærlighet

GameStop-aksjen falt 9% da videospillet og konsollforhandleren fikk negative kommentarer fra analytikere. Professionals at Bank of America / Merrill Lynch gjentok sin tidligere veiledning på GameStop, inkludert underperformasjon og prismål på $ 10 per aksje, en annen 20% under aksjens nåværende pris. Forhandleren har lidd av svake programvaresalgstall i april måned, ifølge B av A / Merrill-analytikere, og GameStop har hatt problemer med å mer generelt håndtere videospillindustriens overgang fra retail-mellomprodukter til direkte digital distribusjon. Uten en meningsfull endring i kjernevirksomhetsmodellen kan GameStop finne det vanskelig å forbli konkurransedyktig, enn si gjenopprette tidligere vekstnivåer.

Opko kan ikke få betalt

Endelig gikk aksjene i Opko Health ned 18%. Selskapet sa at dets 4Kscore prostatakreftdiagnose test er i fare for ikke å kvalifisere for refusjon under Medicare. Det kan være ødeleggende for Opko, som ser testen som å tilby en sjanse til å se etter salgsmessige resultater over tid. Allerede har Opko hatt å håndtere andre utfordringer knyttet til produktet, inkludert langsomme adopsjonsnivåer kommersielt. Likevel, hvis Opko ikke lykkes med å kjempe tilbake for å få Medicare til å dekke 4Kscore for refusjon, kan det resulterende slaget bli enda større. Med en komplisert vei fremover, banker mange investorer ikke på at Opko er i stand til å redde seg fra en vanskelig situasjon.