Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hvorfor 2019 Skattesesongen kunne komme seg til en steinete start

Anonim

Skatteytere har en rekke frister de må møte hvert år. Mange av dem venter til siste øyeblikk for å fullføre sine selvangivelser eller fil for utvidelser, som står overfor faren for kostbare straffer hvis de ikke får ting gjort i tide.

Du hører ikke ofte om IRS trenger en utvidelse for å få sin del av skattepuslespillet fullført, men det er akkurat det som kan skje i år. Omfanget av endringer i skattelovene i løpet av det siste året har gjort Internal Revenue Service jobb mye mer komplisert i år, og ifølge en nylig rapport fra en regjeringstilsynlig ansvarlig for tilsynsansvaret for IRS, kunne skattemyndighetene ha en tøff tid begynner 2019 skatte sesongen til tiden.

Hvorfor IRS har problemer med skatt

I et memorandum til statssekretær Steve Mnuchin opplyste inspektør for skatteadministrasjonen, J. Russell George, de ledelses- og ytelsesutfordringene som IRS står overfor i regnskapsåret 2019 som begynte 1. oktober. Blant de høyeste prioritetene var bekymringer om skatteyter datasikkerhet, identitetstyveri, noe som gjør det mulig å få større online tilgang for skattebetaltjenester og oppgradering av nøkkelord. Mange av disse problemene har vært nær toppen av lignende lister i mange år, noe som gjenspeiler det pågående behovet for å håndtere disse problemene og vanskeligheter med å finne varige løsninger.

Det oppsto imidlertid en ny utfordring i år. Gjennomføringen av skattelettelser og arbeidsloven i slutten av fjor, sammen med mange andre skattelovsmessige endringer, belaster IRS for å gjøre nødvendige tilpasninger og endringer for å gjenspeile nye lovkrav. Med skattereformen som representerer det største skiftet i lovgivningen om beskatning siden vedtaket av Internal Revenue Code of 1986, fortalte generalsekretæren at massive ressurser ville være nødvendige for å møte forventningene til skattemyndighetene samtidig som de sikret at skattemyndighetene fulgte og respekterte de nye lovene i sin helhet.

Noen spesifikke utfordringer

Tax Cuts and Jobs Act inneholdt nesten 120 bestemmelser som IRS er ansvarlig for å administrere, som påvirker både innenlandsk og internasjonal skattlegging. Skattemyndigheten anslått raskt at gjennomførende skattereformer ville kreve å opprette eller revidere omtrent 450 skjemaer, publikasjoner og sett med instruksjoner. I tillegg vil rundt 140 informasjonsteknologi systemer for å behandle selvangivelser og overvåke samsvaren kreve endringer for å sikre jevn drift og IRS vil måtte håndtere omtrent 4 millioner tilleggs telefonsamtaler og andre kontakter fra skattebetalere som prøver å finne ut hvilken innvirkning den nye skatten har på lover ville ha på sine egne individuelle avkastninger.

IRS nølte ikke med å reagere raskt på utfordringen. I samarbeid med forbruker- og næringsgrupper delte skattemyndighetene så mye informasjon om de nye skattelovene så langt i forveien som mulig, og oppnådde hjelp fra fagfolk som håndterer lønnshåndteringen for å sikre at lønnsskattholdingspraksis reflekterte de nye lovene.

Samtidig har IRS imidlertid måttet justere skattereformen med andre krav. For eksempel krever en lov i 2015 at IRS skal gjøre endringer i skattebetalers identifikasjonsnummerprogram for å avskrive falske krav på refusjoner. Men byrået har møtt begrensninger i sine systemer som har forhindret det i å løse problemet helt. Disse begrensningene har ført til vedvarende svindelaktivitet, med inspektørens general som rapporterer nesten $ 10 millioner i feilaktige kreditter som kunne ha blitt fanget dersom IRS-systemene fungerte riktig.

Er det en forsinkelse som kommer?

Inspektørgenesten roste tidlig IRS forsøk på å få ting i bevegelse i riktig retning, men det er fortsatt advarsel om at 2019-skattesesongen kan bli forsinket. Historisk blir avkastningen tilgjengelig for arkivering rundt den tredje eller fjerde uken i januar. Men med IRS IT-avdelingen som allerede har savnet noen tidlige frister, er det mulig at det ikke vil være nok tid til testing i løpet av årsskiftet uten å sette av skattesesongen. All informasjon, som IRS vanligvis utgir, for eksempel skattebeslag og årlige endringer i ulike terskler og grenser, har ikke kommet ut så tidlig som de har i tidligere år.

Skattebetalere trenger å holde øye med IRS for å se hvordan resten av året spiller ut. Med mindre skattemyndighetene kan hente tempoet og flytte så effektivt som mulig, kan skattebetalere ha det travelt for å få sine avkastninger arkivert for å kreve sine refusjoner, måtte vente lenger enn de ville.