Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hva du trenger å vite om Shake-up på Whole Foods Market Inc.

Anonim

I dette segmentet fra Motley Money, Chris Hill og Ron Gross

diskutere de store endringene på Whole Foods Market

(NASDAQ: WFM)

. En flurry av nye uavhengige styremedlemmer har blitt lagt til styret, så leser tebladene, viser disse drastiske endringene hvor selskapet kan være på vei?

Et fullt utskrift følger videoen.

Denne videoen ble registrert 12. mai 2017.

Chris Hill: Hele matresultatet i andre kvartal var ikke så interessant som selskapets rystelser i styrerommet. Whole Foods kunngjorde fem uavhengige styremedlemmer, og at private equity executive Gabrielle Sulzberger vil bli ny styreleder. Konsernsjef John Mackey står på bordet vårt her på Motley Fool. Ron, jeg sier ikke Whole Foods kunne ikke dra nytte av litt frisk tenkning, men jeg forventer ikke dette.

Ron Gross: De ble angrepet av Jana Partners. Barry Rosenstein derovre, aktivistisk investor, ganske god fyr, faktisk og en god investor. De tok dette trekket for å bekjempe det. Så jeg var ikke så overrasket. De satte noen gode menn, Panera CEO, på styret. Jeg tror det var nødvendig. Virksomheten er bare ikke bra. Sju påfølgende kvartaler av negative comps. Jeg liker flyttingen til det mindre 365 konseptet, men det er bare fire av dem. De er håpfulle, og vi ser hvordan utrullingen går. Nytt blod på brettet er flott. Jana sier at vi kunne ha brukt litt matopplevelse, men. At de ikke fikk det.

Hill: Du har Ron Shaich, som nettopp tok Panera privat. Du har nå en egenkapitalstyreleder i styret nå. Tror du dette øker sannsynligheten for at Whole Foods skal sette seg opp til salg i det neste året eller så?

Brutto: Jeg tror også, grunnleggeren av Morningstar er på tavlen. De vil bidra til å legge til rette for tilbud og se deg der ute. Jeg tror ikke vi vil se det når som helst snart. Jeg tror de blir uavhengige.