Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hva skal du se når PayPal rapporterer inntekter onsdag

Anonim

De som har investert i PayPal

(NASDAQ: PYPL)

siden den deles fra eBay

(NASDAQ: EBAY)

har mye å være glad for. Siden den skjebnefulle dagen har PayPal-aksjer oppnådd mer enn 100%, dobbelt så mye som eBay har, og fire ganger den av det bredere markedet som representert av S & P 500

(SNPINDEX: ^ GSPC)

.

Men mens PayPal kvartalsrapport var fantastisk, tok aksjeprisen et slag da eBay annonserte at det ville begynne å behandle egne betalinger via privatperson Adyen. Denne nyheten sendte PayPals lager ned så mye som 15% i uken etter eBays åpenbaring.

Etter denne shake-up, er det noen ting for PayPal-investorer å se når selskapet rapporterer resultatene for kvartalet 2018 denne uken.

Fortsatt solid vekst

PayPals fjerde kvartal finansielle resultater inkluderte omsetning på $ 3, 74 milliarder, en økning på 26% året over, som oversteg både den høye delen av selskapets prognose og analytikernes forventninger. Nettoinntektene for kvartalet økte til 620 millioner dollar, en økning på 59% sammenlignet med kvartalet i fjor, og produserte justert inntjening per aksje på 0, 55 dollar, og slår også analytikernes konsensusestimater.

For første kvartal, sa PayPals ledelse at selskapet forventer en omsetning på mellom 3, 58 milliarder og 3, 63 milliarder dollar, en økning på mellom 20 og 22 prosent i forhold til kvartalet i fjor. Dette vil resultere i GAAP utvannet inntjening mellom $ 0, 41 og $ 0, 43 per aksje, og justert inntjening per utvannet andel på $ 0, 52 til $ 0, 54.

Analytikere forventer også solid vekst. Konsensus estimater er for justert EPS på $ 0, 54 på inntekter på 3, 59 milliarder dollar, med inntjening nær den høye enden av PayPals veiledning. Det er viktig å merke seg at PayPal har en historie med å overskride egne prognoser, etter å ha gjort det i hvert av de fire siste kvartaler.

Venmo

Et område for å se vil være den fortsatte veksten av PayPals peer-to-peer betalingssystem Venmo. Denne betalingsmåten har blitt en hit med yngre brukere for å sende penger til venner eller dele en sjekk - selv om det ikke hadde gjort selskapet noen penger. Senere i fjor annonserte PayPal at Venmo ville bli rullet ut til selgere, og at det kunne brukes som betalingsalternativ nesten hvor som helst som PayPal ble akseptert. Dette betyr at PayPal vil tjene standard handelsskatt når Venmo brukes. Selskapet håper at Venmos popularitet blant tusenårene vil hjelpe sin bunnlinje - hvis det gjør det, blir det en stor katalysator for selskapet i de kommende årene.

eBay's trekk var ikke en overraskelse

PayPals betalingsvolum har økt raskt, og betalingene generert av eBay har vært en avtagende del av PayPals virksomhet. Ifølge PayPal har eBays bidrag til omsetningen økt med bare 4% i gjennomsnitt over de foregående 10 kvartaler; resten av PayPals inntekter har økt med 23% i gjennomsnitt over samme tid.

I fjerde kvartal representerte eBay bare 13% av PayPals betalingsvolum - ned fra 16% i kvartalet før, og 22% fra når selskapene deltok. Dråpen skal fortsette til den løpende avtalen mellom de to utløper i juli 2020.

Paypal synes å være satt opp helt fint å trives uten eBay, men markedet vil få en bedre følelse for ting etter at selskapet rapporterer inntekter denne uken.