Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hva skal du se når Amazon rapporterer inntekter denne uken

Anonim

Investorer i Amazon.com

(NASDAQ: AMZN)

har hatt mye å være takknemlig for. Så langt i år har aksjene unngått rutene som har hevdet en rekke teknologiske brødre. Den har oppnådd 33% i 2018, og knuste ytelsen til S & P 500, som har gått trekkvann så langt i år.

Amazon-aksjen hadde vært trading enda høyere før en meget offentlig serie verbale angrep fra president Donald Trump. I en sperring av de siste tweets skyldte Trump Amazon for staten US Postal Service og sa at selskapet skadet økonomien blant annet.

Amazon er planlagt å rapportere finansielle resultater for første kvartal 26. april etter at markedet er nært. La oss se på noen av de beregningene investorene vil se på.

I et ord ... vekst

Etter siste kvartals flotte resultater, vil aksjonærene være oppmerksom på selskapets årlige vekstbane. For fjerde kvartal 2017 produserte Amazon totalt nettoomsetning på 60, 5 milliarder dollar, en økning på 38% året før. Dette resulterte i driftsinntekter på 2, 1 milliarder dollar, en økning på 69% i forhold til kvartalet i fjor. Disse resultatene blåste forbi analytikernes forventninger og Amazons egen optimistiske prognose for kvartalet.

For første kvartal 2018 forventer Amazon å sende nettoomsetning mellom $ 47, 75 milliarder og $ 50, 75 milliarder, og produserer vekst i en rekkevidde på 34% til 42% året over. Denne veiledningen antar en gunstig innvirkning på rundt 1, 2 milliarder dollar fra valutakurser. Selskapet sa at det forventer driftsinntekter i størrelsesorden $ 300 millioner til $ 1 milliard, sammenlignet med $ 1 milliard generert i samme periode i fjor.

Analytikere forventer også et solidt kvartal. Konsensus estimater er for inntjening per aksje på 1, 25 dollar på inntekter på 49, 88 milliarder dollar, nær den høye enden av Amazons egen prognose.

Amazon har vært ganske konsekvent på å møte eller overgå den høye enden av sin veiledning, og det er ingen grunn til å tro at dette kvartalet vil være annerledes.

Hold øye med Amazon Web Services

Headliner-kvartalet var Amazon Web Services (AWS), selskapets cloud computing-segment, og resultatene blir nøye overvåket fremover. I fjerde kvartal økte omsetningen fra enheten til 5, 1 milliarder dollar, en økning på 45% året før, mens driftsinntektene på 1, 35 milliarder kroner økte med 46% i forhold til kvartalet i fjor. Enda mer imponerende var de saftige driftsmarginene på over 26%, noe som er bedre enn begge selskapets e-handelssegmenter kombinert.

Konkurransen i cloud computing har vært oppvarming, og aksjonærene vil følge med på tegn på forsinkelse i AWS, som produserte 10% av Amazonas omsetning i fjor og alle driftsinntektene.

Prognose

Investorer vil også dissekere Amazons andre kvartalsveiledning for indikasjoner på at veksthistorien er intakt.

I tidligere kvartaler da Amazon savnet sin egen prognose eller analytikernes konsensusestimat, har investorene vært raske til å løpe for utgangene, selv når frøken var relatert til investeringer i virksomheten og fremtidig vekstpotensial.

Det var akkurat det som skjedde i andre kvartal i fjor, da Amazon sendte inntekt på $ 0, 40, manglet analytikernes estimater og rapporterte driftsinntekter som falt 51% året etter året etter at selskapet gjorde en rekke strategiske investeringer for å øke sin oppfyllelse og logistikk evne.

Amazon har en astronomisk verdsettelse med en etterfølgende tolvmåneders pris-til-fortjeneste på rundt 250, og en forward verdsettelse på omtrent 170. Amazon må forsikre investorer om at den enorme veksten vil fortsette å være uformell for å validere sin ekstravagante pris .