Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hva Ulta Beauty ønsker deg å vite

Anonim

Det tok over et år, men Ulta Beauty

(NASDAQ: ULTA)

er endelig tilbake til å legge inn raskere salgsgevinster. Spa- og skjønnhetsprodukter-forhandleren hadde mange gode nyheter for investorer i resultatrapporten for tredje kvartal, inkludert utvidelsestempoet. Det var noen deler av kunngjøringen som var mindre godt mottatt av Wall Street, men for eksempel Ulta planer om å skalere tilbake på nye butikkåpninger de neste årene.

Konsernsjef Mary Dillon og hennes ledergruppe forklarte begrunnelsen bak flyttet i en konferansesamtale med analytikere, mens detaljert ledelsens bredere tillit til virksomheten. Nedenfor er noen høydepunkter fra presentasjonen.

Succeeding hvor det teller

Ulta Beautys sterke resultater i tredje kvartal gjenspeiler fortsatte markedsandeler i alle hovedkategorier, akselerasjon i vår generelle komp, drevet av sunn trafikk, utmerket produktiv produktivitet og robust e-handelsvekst.

- CEO Mary Dillon

Ulta Beautys salgsstigning på 7, 8% var nær toppen av veiledningen som ledelsen utstedte for tre måneder siden, og representerte også kjedens første vekstakselerasjon kvart i kvartalet siden slutten av 2017. Noen få positive trender kombinert for å produsere et sunnere salgsmiljø, inkludert sterk kunde trafikk og blomstrende etterspørsel i online salgskanal.

Den viktigere faktoren var en oppgang i prestisje kosmetikk nisje, Ulta Beauty største segment. Dillon sa at ledelsen la merke til "oppmuntrende stabilisering" i den delen av bransjen som hadde vært kontrakt for over et år. At utvinningen bidro til at sammenlignbar butikk økte til 8% fra 6, 5% i kvartalet før.

Utvide butikkbasen

Med økt tillit til de neste årene av butikkveksten, har vi redusert vårt målområde for butikker til 1.500 til 1.700 og vil moderate nye butikkåpninger i løpet av de neste årene. Vi har planlagt å åpne 80 butikker i 2019, 75 butikker i 2020 og 70 butikker i 2021. Moderering er planlagt i takt med økt fokus på porteføljeposisjonering, da et stort antall butikkleier kommer opp for fornyelse i neste flere år.

--Dillon

Ulta Beauty er fornøyd med den økonomiske avkastningen fra sin siste avdeling av butikker, og åpnet 42 nye steder i tredje kvartal for å gjøre det enkelt det største kvartalet for lanseringer. Men med omtrent halvparten av omsetningsveksten som kommer fra nettkanalen akkurat nå, som nå representerer 11% av salget, ser ledelsen gode grunner til å bytte ekspansjonsstrategi mot digital og bort fra nye fysiske butikker.

I den hensikt vil Ulta planlegge nedgangen i nye butikkåpninger fra 100 i år til 80 i 2019 og 70 innen 2021. Ledere sier at det fortsatt er plass til så mange som 1700 steder i USA, opp fra 1200 i dag. Men det vil ta mer tid å komme til det langsiktige målet under denne mer målte veksttilnærmingen.

Utsiktene

Det tok oss lenger tid enn forventet, og vi tok dypere markdowns enn forventet å selge gjennom den utgåtte beholdningen for å rydde opp våre backrooms for å få våre butikker klar for alle de flotte nye lanseringene før ferien.

--CFO Scott Settersten

Salgsfremmende kampanjer som forårsaket lønnsomhet i fjor fortsatte med trykkmargenene i tredje kvartal, og driftsmarginen gikk ned til 10, 8% av omsetningen fra 12, 1% for et år siden. Men disse tiltakene har forlatt Ulta Beauty i en sterk lagerposisjon på vei inn i feriehandelssesongen.

Som et resultat bekreftet ledelsen alle de sentrale aspektene av 2018-utsikten, med en fortsatt forventning om å øke omsetningen med ca 8% ettersom lønnsomheten krymper noe. På lengre sikt utfordrer Ulta at inntektsgevinstene vil moderere i 2019 til 2021, da driftsmarginen marsjerer jevnt høyere.