Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hva slags Genius CEO sier "Vi Suck" om sitt eget selskap?

Anonim

Å vinne er ikke alt, selv i virksomheten, hvor det å være nr. 1, fører ofte til store konkurrerende moats, kraftige nettverkseffekter og store fortjenester når du ruller over konkurransen. Men ikke hver leder dømmer sin virksomhet basert på hva konkurransen gjør. Tilfelle i punkt: Netflix

(NASDAQ: NFLX)

sjef Reed Hastings, som på et tidspunkt tilbake sa i et intervju: "På kontoret er jeg den som sier, " Vi suger. " Ikke misforstå. Vi er bedre enn alle andre, men vi suger i forhold til hva vi skal være. "

David Gardner har mer enn en grunn til å elske den lille bit av ydmyke skrekk, og han deler noen av dem i dette segmentet av denne episoden for Rule Breaker Investing "Great Quotes".

Et fullt utskrift følger videoen.

Denne videoen ble tatt opp 24. oktober 2018.

David Gardner: Great Quotation No. 3: Great Quotation nr. 3 kommer fra en av mine favoritt CEOs; kanskje en av dine favoritt CEOs, også. Jeg vil ikke engang nevne ham ennå. Kanskje du kan gjette fra sitatet selv. Dette er som et avsnitt - flere setninger strammet sammen.

Han begynner, "Jeg ser alle ufullkommenhetene i Netflix. Jeg ser alle de tingene som ikke virker. På kontoret er jeg den som sier:" Vi suger. Glem meg ikke. Vi er bedre enn oss. alle andre, men vi suger i forhold til hva vi skal være. ' Selvfølgelig, jeg begrenser meg selv fra å si disse tingene fordi de er for enkle å ta ut av konteksten. Men som en entreprenør, så må du se på produktet. Sammenlign deg selv med det du vil være, hva du vil være om fem år, og det burde være så mye bedre enn det du har i dag. "

Så ja, du har sikkert gjettet nå, det er konsernsjef for Netflix, Reed Hastings. Og hva er moro med dette sitatet? Jeg skal si litt mer om det som en gründer i et sekund - men det er gøy om at sitatet er at han ikke sa det i forrige måned eller i fjor. Jeg trakk sitatet i 2013, droppet det inn i min Evernote-fil og lagret det til i dag for å dele det med deg, fordi det er morsomt, nå, siden det er fem år etter at han sa sitatet.

Og forresten, hvis du vil lese hele artikkelen, var det et intervju med ham. Det er på TheNextWeb.com. Hvis du bare google "thenextweb", "Reed Hastings", "2013", ser du artikkelen jeg snakker om, entitled Inspiring Entrepreneurs: Hva Netflix CEO Reed Hastings har lært i sin virksomhetskarriere.

Men det ble utgitt omtrent fem år siden denne måneden, og så Reed tenkte på hva Netflix er i dag da han sa det. Og hvis du tenker tilbake til hvor Netflix var i 2013, var det definitivt på et comeback. Det var allerede en vinner og en stor vinner fra det forrige tiåret. Men husker du Qwikster i 2011 og hvor dårlig ble Netflix kastet for en løkke? Et selvtillid, sår, for det meste, CEO Reed Hastings, som anerkjente sine feil på tiden og siden, har beskrevet det som bare ett dårlig kapittel i Netflixs historie.

Men jeg elsker sitatet, ikke bare fordi dette har vært en av de beste aksjene du kunne ha eid de siste fem årene; men selvfølgelig elsker jeg det som en medarbeider og jeg vet at mange av dere også lytter til entreprenører. Og så elsk ikke det? Vi ser alle ufullkommenhetene - vi burde likevel - i tingene, de widgets som vi lager. Produktene og tjenestene. Vi ser alle de tingene vi burde som ikke er [med Reed Hastings] som arbeider.

På kontoret er vi de som sier, "Vi suger!" Jeg tror sikkert du burde være. Du vil ikke si det for høyt, og som han sa, vil du ikke si det ut av konteksten. Hvis du sier det hele tiden, vil noen begynne å sitere fra The Wall Street Journal eller Fortune magazine, og plutselig får du en overskrift om hvor mye bedriften suger, i dette tilfellet.

Men jeg tror nøkkelen er at du alltid er ute etter å forbedre - og spesielt hvis du er en visjonær som Reed Hastings, eller som noen Motley Fools jeg kjenner eller liker deg - fordi jeg slår på at jeg snakker til noen visionærer der ute, så ser du. Du vet hva du prøver å bli, og så styres du av en følelse av hva som må løses. Og en rastløshet, hvis du vil. Et ønske om å komme dit og å være det ting årene fra nå som du vil være.

Og nå kan vi se bakover fem år etter at Reed sa det denne måneden og se hvordan Netflix er en slags konge i verden i disse dager. Jeg er en vanlig lytter til mange Motley podcasts, og jeg tror at en nylig Market Foolery hadde fått rett som Netflix, [Destroyer] of Worlds i løpet av forrige uke. Du kan høre den podcasten fra Market Foolery-teamet, men det er snill hvordan Netflix handler i disse dager.

Og jeg liker å tenke, før vi flytter til Quotation No. 4, at Reed Hastings fortsatt tenker akkurat det samme i dag. Tror du ikke Reed kan fortsatt si nøyaktig samme ting? At i 2018 ser han alle ufullkommenhetene i Netflix. Han ser alle de tingene som ikke fungerer på kontoret, og han er fortsatt den som sier: "Vi suger!" Jeg vil gjerne tro at han er, og jeg skal være veldig interessert i å se hva Netflix blir over de neste fem årene.

Så ja, stort citat nr. 3; Dette er for entreprenørene, enten du er en eller bare har en i ånden i deg. Det er for alle oss gründere. Konstant forbedring og alltid streve mot visjonen du ser, enten det er ditt eget firma eller et firma du jobber for; alltid ute etter å bli bedre. Og det er alltid inspirerende å se folk si det og da faktisk gjøre det for oss alle. Det er enda mer inspirerende når du eier aksjer i selskapene som fortsetter å gjøre det som de vinner, og jeg vet at jeg snakker til mange andre Netflix-aksjonærer.

10 aksjer vi liker bedre enn Netflix
Når du investerer genier, har David og Tom Gardner et lager tips, det kan betale for å høre. Tross alt har nyhetsbrevet de har kjørt i over et tiår, Motley Stock Advisor, firedoblet markedet. *

David og Tom avslørte bare hva de tror er de 10 beste aksjene for investorer å kjøpe akkurat nå

.

og Netflix var ikke en av dem! Det stemmer - de tror at disse 10 aksjene er enda bedre kjøper.

Klikk her for å lære om disse valgene!

* Lagerrådgiver returnerer per 6. august 2018