Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hva skjedde på aksjemarkedet i dag

Anonim

Aksjer steg torsdag etter at investorens bekymringer om handelstollar lettet etter uttalelser fra Trump-administrasjonen, noe som tyder på at det ville være fleksibilitet i hvordan de ville bli brukt. Dow Jones Industrial Average

(DJINDICES: ^ DJI)

og S & P 500

(SNPINDEX: ^ GSPC)

lukket med moderate gevinster.

Dagens aksjemarked

HovedsidenProsentandelerPoint Change
Dow0, 38%93, 85
S & P 5000, 45%12.17

Forbrukerens stifter ledet markedet i dag, og Consumer Staples Select Sector SPDR ETF

(NYSEMKT: XLP)

steg 0, 9%.

Som for enkelte aksjer, Cigna

(NYSE: CI)

kunngjorde at det er å anskaffe Express Scripts

(NASDAQ: ESRX)

, og Kroger

(NYSE: KR)

prognose lavere enn forventet fortjeneste.

Cigna beveger seg for å skaffe Express Scripts i helsetjenester megadeal

Helseforsikringsselskap Cigna kunngjorde at det er anskaffe PBM Express Express-skript i en $ 67 milliarder dollar-aksjeavtale, som sendte Express Scripts 'aksjer opp med 8, 6% og Cigna ned 11, 5%.

Cigna vil betale Express Scripts aksjonærer $ 48, 75 i kontanter og 0, 2434 aksjer i det kombinerte selskapet, for å bli kalt Cigna, og vil anta 15 milliarder dollar i Express Scripts-gjeld. Etter at transaksjonen er avsluttet, vil Cigna aksjonærer eie rundt 64% av det samlede selskapet og Express Scripts aksjonærer vil eie 36%. Prisen representerer en tilnærmet 31% premie til Express Scripts sluttkurs på $ 73, 42 den 7. mars 2018.

"Cigna oppkjøp av Express Scripts bringer sammen to komplementære kunde-sentriske tjenester selskaper, godt posisjonert for å drive bedre kvalitet og rimelig for kunder, " sa Cigna CEO David M. Cordani i pressemeldingen. "Denne kombinasjonen akselererer Cignas oppdrag for å forbedre helse, velvære og følelse av sikkerhet for de vi serverer, og i sin tur utvide bredden av tjenester til våre kunder, partnere, kunder, helseplaner og lokalsamfunn."

Avtalen er den siste utviklingen innen konsolidering av helsevesenet. Sist desember, har apoteket CVS Health, som har sin egen PBM-virksomhet, kunngjort at det var å kjøpe assurandør Aetna . Mer nylig lanserte Amazon, Berkshire Hathaway og JPMorgan Chase et samarbeid for å angripe stigende helsekostnader. Cigna forventer årlige besparelser på mer enn 600 millioner dollar fra kombinasjonen.

Kroger resultatveiledning skuffer

Andeler av dagligvarer Kroger tumbled 12, 4% etter at selskapet utgitt fjerde kvartal 2017 resultater som møtte forventningene, men ga fortjenesteveiledning for 2018 som var betydelig under analytiker konsensus. Samlet salg økte med 12, 4% til 31 milliarder dollar, og slår estimater på 30, 8 milliarder dollar. Uten gass og en ekstra uke i kvartalet økte salget 2, 7%. Justert inntjening per aksje sprang 18, 9% til $ 0, 63, rett på analytikernes konsensusestimat. Salg av identiske supermarkeder eksklusive gass økte med 1, 5%, opp fra 1, 1% i tredje kvartal.

Veiledning for helåret 2018 EPS kom mellom $ 1, 95 og $ 2, 15, sammenlignet med $ 2, 04 i 2017 og under Wall Street forventninger på $ 2, 16. Kroger rapporterte også at bruttomarginen - eksklusive gass, den ekstra uken, og effekten av en regnskapsmessig endring - falt 31 basispoeng i fjerde kvartal sammenlignet med fjoråret. Analytikere på konferansesamtalen syntes å forbinde disse uttalelsene for å konkludere med at Kroger's lønnsomhet er truet fremover.

Mens selskapets tjenestemenn bekreftet at nedgangen i bruttomarginalen på 19 basispoeng på 19 basispunkter trolig vil være typisk i fremtiden, er avviket i veiledningen trolig hovedsakelig avhengig av hvordan selskapet vil bruke besparelser fra den nye skatteretten. Kroger regner med å spare 400 millioner dollar per år, eller rundt 0, 36 til 0, 37 dollar per aksje, og planlegger å investere en tredjedel i virksomheten, en tredjedel i lønn og fordeler for ansatte, og la bare en tredjedel falle til bunnlinjen. Analytikere ventet tydeligvis mer fordel for EPS på kort sikt og ikke villig til å vurdere de positive langsiktige konsekvensene av planen.