Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hva skjedde på aksjemarkedet i dag

Anonim

Aksjer oppførte beskjedne gevinster på torsdag, med Dow Jones Industrial Average

(DJINDICES: ^ DJI)

og S & P 500

(SNPINDEX: ^ GSPC)

indeksene hver etterbehandling høyere med mindre enn 0, 5%.

Dagens aksjemarked

Hovedsiden

Prosentandeler

Point Change

Dow

0, 27%

56.09

S & P 500

0, 37%

8, 69

Finansielle aksjer klagde tilbake noen av sine betydelige tap fra forrige økt som den populære Financial Select Sector SPDR ETF

(NYSEMKT: XLF)

spores det bredere markedet med en økning på 0, 4%. En nær-1% nedgang i gullprisene sendte i mellomtiden den hevede bullish innsatsen på edelt metall, Direxion Daily Junior Gold Miners Bull 3X ETF

(NYSEMKT: JNUG)

, ned nesten 10%.

Når det gjelder individuelle aksjer, Wal-Mart Stores

(NYSE: WMT)

og Cisco

(NASDAQ: CSCO)

gjorde store trekk etter selskapets kvartalsvise inntjeningsmeldinger.

Ciscos krympende utsikt

Cisco-aksjene falt 7% etter at nettverks-titan møtte forventningene for det tredje kvartalet, men ga svak veiledning for kvartalet fremover. Salget i den siste perioden gikk ned 0, 5% til 11, 9 milliarder dollar, som var i tråd med ledelsens februar-prognose. Ikke-GAAP-inntekter skred over mål for å lande til $ 0, 60 per aksje.

Veksten i bytte segmentet ble mer enn kompensert av nedgang i ruting, samarbeid og datasenter divisjoner. Ciscos brutto fortjenestemargin ble redusert med nesten et fullt prosentpoeng, men lavere kostnader bidro til å gi bedre lønnsomhet da driftsinntektene økte til 32, 3% av salget fra 30%.

Ledelsen sa at det var fornøyd med de økonomiske resultatene, som ga mye penger selskapet kunne lede mot vekstområder som programvare og abonnementstjenester. "Vi kjørte godt i 3. kvartal, sier finansdirektør Kelly Kramer i en pressemelding, " leverer 11, 9 milliarder kroner i total omsetning, mens vi kjører solid lønnsomhet og kontantgenerering som vi leverer på våre strategiske prioriteringer. "

Wall Street så rett forbi de solide resultatene for å fokusere på selskapets prognose for fjerde kvartal, som forutsier salgssvekst på 6% til 4%. I en konferansesamtale med investorer forklarte Cisco at mye av nedgangen skyldes flytting av kunder mot abonnementstjenester, noe som er en langsiktig positiv for virksomheten. En tydelig etterspørsel etterspørsel i det amerikanske føderale regjeringssegmentet er imidlertid mer bekymringsfull, da det truer med å knuse årlige resultater.

Wal-Marts stigende trafikk

Aksjer i Wal-Mart fikk 3% etter at verdens største forhandler annonserte resultatene fra første kvartal fremhevet av oppmuntrende salgsvekst. Kundetrafikken økte med 1, 5% i sine amerikanske lokasjoner, noe som representerer en liten akselerasjon fra kvartalet i kvartalet. Wal-Marts samlede omsetning økte med 1, 4%, bare manglende konsensus estimater, og inntjeningen steg 2% til $ 1 per aksje, og gikk forbi Wall Street-mål.

Selskapet så sine største gevinster på nettet, hvor brutto merchandise volum spisket 69%. Wal-Mart selger nå 50 millioner produkter på sin nettside, sammenlignet med 10 millioner for et år siden, og at konkurransedyktig engasjement betaler seg gjennom spiking inntekter.

"Vi leverte et solid første kvartal, og vi oppfordres i begynnelsen av året, sier konsernsjef Doug McMillon i en pressemelding. "Vi beveger oss raskere for å kombinere våre digitale og fysiske eiendeler for å gjøre shopping enkelt og enkelt for kundene, " la han til.

Takket være forbedret trafikkutvikling i både fysiske og e-handelsegenskaper, mener Wal-Mart at farten går raskere. For kvartalet forutsett ledelsen en svak akselerasjon i veksten, da comps stiger med mellom 1, 5 og 2% på amerikanske steder. Samtidig bør brutto fortjenestemargin holde fast, spesielt siden selskapet går inn i kvartalet med en magert lagerposisjon.