Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hva Cord-Cutters egentlig vil, er kabel i forkledning

Anonim

Cord-cutting er et voksende fenomen, og stor kabel har grunn til å være bekymret. De siste kvartalsstallene viser at kabel- og satellitt-tv-leverandører tapte 1, 1 millioner kunder i tredje kvartal, mer enn det dobbelte av de 415.000 som forsvant i forrige kvartal.

Kunder har lenge uttalt dårlig kundeservice og høye priser som grunner for ditching kabel. Så var det ordtaket "hundrevis av kanaler, men ingenting å se på." Dawn av streaming video for flere år siden akselerert kabelfallet, ved å tilby forbrukervalg som bare ikke eksisterte før.

En nylig trend synes å vise hva kundene virkelig vil ha: kabel i forkledning.

Premium kanaler

En nylig melding fra streamingleverandør Roku

(NASDAQ: ROKU)

illustrerer dette voksende fenomenet. Selskapet avslørte forrige uke begynnelsen i slutten av januar, og det ville legge til premiumkanaler til den eksisterende rekkefølgen av mer enn 10 000 gratis (reklame-støttede) filmer og TV-episoder. Forbrukerne vil ha mulighet til å kjøpe abonnementer på kabelkanaler som Showtime, Starz og EPIX.

Roku tilbyr en rekke alternativer for å oppmuntre kundene til å legge til disse toppnivå-kanalene. Dette inkluderer muligheten til å bla gjennom alt tilgjengelig innhold for hver leverandør før du begår, gratisforsøk, enkeltklikk påmeldinger og en enkelt månedlig regning fra Roku for alle tilbudene. Roku sa også at alt sitt gratis, levende og premium-innhold vil bli presentert i en enkelt kanal, noe som gir brukerne en enkel måte å "bla gjennom, søke og se et bredt utvalg av underholdning uten å bytte mellom flere streamingkanaler."

Ta en titt på det siste Roku inntektsnummerutskriftet.

En økende trend

Roku er ikke den første leverandøren som tilbyr kabel-cutters muligheten til å legge til premium-kabelkanaler fra tredjepart til deres favoritt streamingtjeneste. I tillegg til å være en av de største streamingleverandørene, Amazon.com

(NASDAQ: AMZN)

gir sine Prime-medlemmer tilgang til Amazon Channels, slik at de kan registrere seg for et bredt utvalg av populære kabelfavoritter, inkludert HBO, Showtime og Starz, samt en rekke over-streaming-kanaler. Til slutt regnet de til 160 kanaler i USA og over 260 verden over. Kostnaden for disse tjenestene belastes automatisk din standard Amazon betalingsmåte. Det er viktig å merke seg at denne tjenesten kun er tilgjengelig for Prime-abonnenter.

DISH Network 's

(NASDAQ: oppvask)

Sling TV tilbyr en såkalt "skinny bundle", med planer som starter på $ 25 per måned. Det gir forbrukerne tilgang til en pakke med 32 kabelkanaler, inkludert Disney Channel, ESPN, CNN, HGTV, Cartoon Network, TBS og TNT. Mager bunter som dette står for over 11% av alle kabelabonnementene.

Det ser ut til at selv Apple

(NASDAQ: AAPL)

har sett skrift på veggen. Mens det ennå ikke er gjort en offisiell kunngjøring, forventes selskapet å debutere en langrøstet streamingtjeneste senere i år, og tilbyr en rekke originale filmer og TV-programmer, samt abonnement på HBO, Showtime og Starz.

Hvilke snor-cutters virkelig ønsket

En av de mest etterspurte mulighetene blant kabelabonnenter har lenge vært en a la carte-meny: muligheten til å velge og velge blant en rekke kanaler. Stor kabel kunne ha vesentlig forsinket det uunngåelige ved å gi kundene det de virkelig ønsket, noe som var muligheten til selvvalgte kanaler i mindre pakker til lavere priser.

Disse nylige utviklingene tyder på at det som snor-cutters egentlig ville ha lenge var kabel de kunne tilpasse seg - uten de høye prisene. Nå har de faktisk en måte å få det på.