Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Hva er gode aksjer å investere i nå?

Anonim

Hvilke aksjer å investere i akkurat nå vil gi den beste avkastningen? Det er umulig å si sikkert, men tre gode aksjer å investere i nå kan gi store belønninger til investorer i det lange løp: Colgate-Palmolive Company

(NYSE: CL)

, Facebook

(NASDAQ: FB)

, og Vertex Pharmaceuticals

(NASDAQ: VRTX)

.

Disse aksjene er i helt forskjellige bransjer, og det er svært forskjellige grunner til at en investor vil kjøpe dem. Her er hvorfor Colgate-Palmolive, Facebook og Vertex ser ut som gode valg akkurat nå.

Colgate-Palmolive

Når bekymringer øker, stifter mange investorer som forbrukerens relative sikkerhet, aksjer som Colgate-Palmolive. For eksempel, under den store markedskrasjen i 2008 og 2009, falt Colgate-Palmolive omtrent 30% fra toppnivået mens S & P 500-indeksen falt mer enn 50% fra topp.

Colgate-Palmolive er imidlertid ikke bare et forsvarsspill. Wall Street analytikere tror selskapet vil produsere en solid årlig inntjeningsvekst på mer enn 8, 5% de neste fem årene. Det er betydelig høyere vekst enn Colgate-Palmolive generert de siste fem årene, en periode hvor aksjen steg 50%.

Det er en annen grunn at Colgate-Palmolive-aksjen kan flytte høyere: Det kan være et oppkjøpsmål. Ryktene svirler som The Kraft Heinz Company

(NASDAQ: KHC)

er interessert i å kjøpe Colgate-Palmolive. Andre store spillere har også blitt nevnt som potensielle suitors. Mens oppkjøpssmerter ikke er en god grunn for investorer å kjøpe aksjer, kan det faktum at Colgate-Palmolive kan være så attraktivt for større selskaper understreke hvorfor det også er et godt valg for faste investorer.

Facebook

Facebook er alt annet enn en defensiv aksjepluk. Andeler i sosialmedia-giganten har økt de siste årene og har vært solid i så langt i 2017. I løpet av de siste dagene har teknologibedrifter blitt slått ned litt. Jeg tror dette gir en flott mulighet til å laste opp på Facebook-lager.

Aksjene kan se dyrt ved første øyekast, med aksjer som handler med 25 ganger forventet inntjening. Men Facebooks vekstutsikter er så sterke at aksjene egentlig ikke er priset veldig høyt. Når folk flest tenker på Facebook, tenker de på sitt populære sosiale nettverk - eller den som den kjøpte, Instagram. Muligens er den største muligheten for Facebook i virtuell virkelighet, et område hvor selskapet allerede er en leder.

Mens Colgate-Palmolive er et potensielt oppkjøpsmål for selskaper, vil Facebook trolig være en overtakelse av selskaper i fremtiden. Selskapet har en kontantbeholdning på over 32 milliarder dollar, inkludert kontanter, kontantekvivalenter og omsette verdipapirer. Facebook har heller ingen gjeld. Balansen gir selskapet fleksibilitet til å gjøre stort sett ethvert strategisk oppkjøp det ønsker å gjøre.

Vertex Pharmaceuticals

Du tror kanskje Vertex er en merkelig passform i denne gruppen av aksjer. Bioteknikken ble først nylig lønnsom. Vertex aksjer handler med 39 ganger forventet inntjening - mye dyrere enn enten Colgate-Palmolive eller Facebook. Så hvorfor er Vertex et godt lager å investere i akkurat nå? Vekst ... og mye av det. Bioteknologien kan realistisk øke sin inntjening med mer enn 60% årlig i løpet av de neste årene.

Salget av Vertex's cystic fibrosis (CF) drug Orkambi tar av. Salg for selskapets første CF-stoff, Kalydeco, fortsetter også å vokse. Imidlertid er de to legemidlene godkjent for å behandle bare rundt 40% av CF-pasienter i Nord-Amerika, Europa og Australia.

Vertex har som mål å nå resten av det potensielle CF-markedet. Dets neste skritt for å nå det målet er å sende inn forskrift om godkjenning i tredje kvartal 2017 for en kombinasjon av tezecaftor og Kalydeco. Vertex rapporterte imponerende resultater fra CF-kombinationsbehandling tidligere i år. Selskapet vurderer også flere andre legemidler i kliniske studier for behandling av CF.