Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Verizon oppretter en smarttelefonplan for barn

Anonim

De fleste foreldre sliter med å bestemme når barna skal få en smarttelefon. Det er en ekstra kostnad, men det kommer med evnen til å holde styr på barna dine og komme i kontakt med et øyeblikk.

Barn representerer selvsagt et vekstmarked for trådløse tilbydere. Hvis de kan få foreldrene til å trekke avtrekkeren før, resulterer det i flere inntekter per familie. Det er viktig, siden det generelle markedet for smarttelefoner har vært stort sett stagnerende.

Det globale markedet har faktisk svakt noe i hvert av de siste to årene, ifølge data fra International Data Corporation (IDC) Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker. IDC prognoser 3% årlig vekst i 2019 med en forventet vekst på fem år på 2, 5%.

Det gjør det avgjørende for bedrifter som ønsker å finne vekst for å åpne opp en større kundebase. Det ser ut til å være hva Verizon

(NYSE: VZ)

forsøker å gjøre med sin nye Just Kids-plan.

Hva tilbyr Verizon?

Den trådløse operatørens Just Kids tilbyr foreldrene et sett med kontroller som gjør at de kan holde styr på sine barn, begrense hvor mye tid de bruker online ved hjelp av telefonen, og sett innholdsfiltre. Planen leveres med 5 GB 4 G LTE-data, men belaster ikke overbelastning når det er overskredet. Hvis et barn på planen går over grensen, har han eller hun data redusert til 2G.

Foreldre kan også begrense hvem barna kan snakke og tekst til med en liste med opptil 20 foreldredefinerte kontakter. Prissetting for planen avhenger av hvilket Verizon alternativ foreldrene har valgt for seg selv, men det kan være så lite som bare en ekstra $ 5 for første barns linje, forutsatt at familien har minst tre linjer.

"På Verizon er vi stolte over å være en sann partner til foreldre ved å gi dem produkter og tjenester som er utformet for å dekke deres behov i et evigvarende og ofte forvirrende teknologilandskap, " sier Verizon markedsdirektør Angie Klein i en pressemelding.

Det er bra for virksomheten

Dette er et klart tilfelle der det som er bra for bedriften (å få foreldre til å kjøpe telefoner for barna sine tidligere), kan også være det som er bra for kunden. Verizon gjør ikke dette for å hjelpe foreldrene. Det utnytter hva foreldrene ønsker for å lokke dem til å registrere seg og ta med barna sine.

Det er ikke en dårlig ting. Bare Kids 'verktøy bør gi foreldrene ekstra komfort med ideen om at barnet har en smarttelefon i en tidligere alder.

"Med Bare Kids, leder vi veien til å vokse opp med teknologi, og gir foreldre planalternativer og funksjoner som gir dem ro i sinnet de trenger for trygg og ansvarlig telefonbruk, " tilføyde Klein.

Unge barn trenger ikke en smarttelefon. De fleste har svært få, om noen, forretningsmøter eller folk som trenger å nå dem for å ta viktige beslutninger. Det er imidlertid fint for foreldrene å kunne vite hvor barna er og kontakte dem på et øyeblikk. Dette tilbudet fra Verizon gjør det litt enklere, noe som kan være nok for noen foreldre til å legge til en linje for barna sine tidligere enn de kanskje har ellers.