Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Twitter, Inc. Inntekter: Leter du etter tegn på en vendingstid

Anonim

Det var 11. juni 2015, når Twitter

(NYSE: TWTR)

kunngjorde Dick Costolo ville gå ned som administrerende direktør og bli erstattet av Twitter-leder og medstifter Jack Dorsey. I utgangspunktet fungerte som en midlertidig administrerende direktør, gjorde Twitter stillingen permanent senere samme år.

Før du valgte Dorsey som sin nye, faste administrerende direktør, sa Twitter at det var på jakt etter noen som kunne lede selskapets "neste fase av vekst." Men siden Dorsey kom tilbake, har Twitters aksje falt 51%, og omsetningsveksten har slått seg ned.

Lang historie kort, investorer vil være på utkikk etter noen tegn på en vending når Twitter rapporterer resultatet for tredje kvartal.

Twitter har nylig satt en dato for resultatregnskapet for tredje kvartal: 26. oktober. Her er det investorene bør se etter når rapporten går live.

inntekter

Det var ikke lenge siden da Twitter økte omsetningen til ekstremt høye priser. I 2015 økte det for eksempel 58% året etter år. Og mens inntektsveksten avtar raskt i 2016, var den fortsatt i to siffer, med 14%. Men inntektsutviklingen har nylig vært knyttet til.

Twitters omsetning tumblet i begge kvartalene i første halvdel av 2017. Inntektene i første kvartal falt 8% året over og 5% året etter året i andre kvartal.

Dessverre forventer Twitter ikke at inntektsveksten vil øke i løpet av andre halvår. "[W] e forventer ikke at vår totale inntektsvekst vil bli bedre i andre halvdel av 2017 på grunn av headwinds i andre halvdel (på rundt $ 75 millioner), hovedsakelig knyttet til de-understrekte inntekter, forteller Twitter i sin andre -kvarter aksjonærbrev. Dessuten, selv etter justering for å utelukke virkningen av disse headwinds, sa Twitter bare at det "kunne" se omsetningsveksten i denne perioden.

Månedlige aktive brukere

Twitters overveldende brukervekst ble et varmt tema igjen etter resultatet i andre kvartal. Aksjene falt kraftig da selskapet rapporterte resultater, først og fremst fordi brukerveksten stanset på sekvensiell basis, da de totale månedlige aktive brukerne var på 328 millioner.

Ledelsen har gjentatte ganger sagt at inntektsveksten vil redusere brukerveksten. Så det er klart hvorfor Twitters brukervekst er så viktig. Selvfølgelig har Twitter også sagt at det er mer nyttig for investorer å se selskapets brukervekst på årsbasis i stedet for en sekvensiell basis. Og hvis denne metriske er en bedre indikator på om omsetningsveksten er på vei, kan investorer ta litt trøst i det faktum at de andre kvartalsaktive aktive brukerne økte med 5% året over. Likevel, det ville være fint å se Twitters sekvensielle vekst tilbake til vekst i Q3.

Daglige aktive brukere

Twitter har i økende grad forsøkt å skifte investorens oppmerksomhet bort fra månedlig aktiv brukervekst til daglig aktiv brukervekst.

Daglige aktive brukere økte med 12% året før i 2. kvartal. Selv om veksten var lavere enn 14% veksten, var den viktigste metriske såken i 1. kvartal, det var spesielt den nest høyeste veksten i de aktive daglige brukerne Twitter har sett i de siste åtte kvartaler. Finansdirektør Anthony Noto sa under selskapets andre kvartal konferansesamtale at den bratte veksten "virker veldig bra" for Twitters fremtidige inntektsvekst.

Se etter mer dobbeltsifret årlig vekst i daglige aktive brukere i 3. kvartal.

Twitter vil rapportere resultatet for tredje kvartal før markedet åpnes 26. oktober klokken 4:00 Pacific Time.