Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Topp Marijuana Aksjer å kjøpe i 2018

Anonim

Investering i marihuana-aksjer virker nesten prippen i forhold til å kjøpe bitcoin. Men i hvert fall med noen marihuana-aksjer, investerer investeringen i en bedrift som vokser, både planter og salg, og er ikke i alvorlig risiko for å miste halvparten av verdien sin over natten.

Hvilke marijuana-aksjer er de beste på markedet? Jeg ville utelukke de små penny-aksjene. Og med usikkerhet om hva som kan skje med føderal håndheving av amerikanske marijuana lover, er min tilbøyelighet å holde seg klar over aksjer som er fokusert på det amerikanske markedet for nå. Selv med disse aksjene kastet ut, fortsetter flere alternativer. Etter min mening, Canopy Growth

(NYSE: CGC)

, MedReleaf

(NASDAQOTH: MEDFF)

, og Aurora Cannabis

(NYSE: ACB)

ser ut som de beste marihuana-aksjene å kjøpe i 2018. Her er hvorfor disse tre rangene øverst på listen.

1. Canopy Growth

Jeg ser Canopy Growth som toppen marijuana lager for å kjøpe i 2018 for to primære årsaker. For det første er det for tiden den største marihuana-produsenten i Canada når det gjelder produksjonskapasitet og salg. Etter min estimering har Canopy Growth nå en markedsandel på rundt 20% av det kanadiske markedet for medisinsk marijuana. (Ansvarsfraskrivelse: Den raske veksten i det kanadiske markedet gjør det vanskelig å presisere pin ned markedsandelen for ethvert selskap, så dette anslaget er grovt.)

Hva ville en markedsandel på 20% av markedet for rekreasjons-marijuana bety for Canopy Growth? Den kanadiske parlamentariske budsjettbehandler (PBO) prosjekterer en markedsstørrelse på mellom 4, 2 milliarder og 6, 2 milliarder dollar årlig. Profesjonell servicefirma Deloitte estimerer at markedet vil være mellom 4, 9 milliarder dollar og 8, 7 milliarder dollar årlig. Hvis vi bruker gjennomsnittet av midtpunktene i disse to områdene, ville Canada ha en markedsstørrelse på 6 milliarder dollar. Canopy Growths segment av dette markedet, forutsatt at det vinner en markedsandel på 20%, er $ 1, 2 milliarder. Skal Canopy Growth komme like nær det nivået på salget, bør aksjen sveve mer enn den allerede har. Og forresten, forutsetter minst et estimat et mye større marked enn PBO og Deloitte forventer.

Hva er den andre grunnen til at jeg liker Canopy Growth? Selskapets partnerskap med store alkoholholdige drikkere Constellation Brands

(NYSE: STZ)

. Det er ikke bare at Constellation's $ 245 millioner eierandel i Canopy ga marijuana-produsenten en påtegning som ingen andre marijuana-aksjer har mottatt hittil. Constellation ønsker å utvikle en cannabis-infisert øl. Selv om det ikke er min kopp te (eller øl), antar jeg at et slikt produkt ville være en stor hit - og selv forventning om øl kunne kjøre Canopy-bestanden enda høyere.

2. MedReleaf

MedReleaf står bak Canopy Growth i dagens salg. Jeg ser marijuana lageret som et godt valg for 2018 i stor grad av samme grunner som jeg tror Canopy vil gå høyere neste år.

Produksjonskapasiteten er sannsynligvis viktigst i 2018, forutsatt at legitimering av rekreasjonsmarihuana går som planlagt. Jeg mistenker at hver marijuanaavler i Canada vil kunne selge så mye som de kan produsere. Siden april har MedReleaf økt kapasiteten med 80%. MedReleafs produksjonskostnader er også ganske lave, noe som betyr at en fin del av økte inntekter vil strømme rett til bunnlinjen.

MedReleaf har nylig økt mer penger gjennom et aksjetilbud. Oppkjøp av mindre marihuana produsenter synes sannsynlig, etter min mening. Jeg tror også at MedReleaf kunne få øye med noen av Constellation Brands 'jevnaldrende. Selskapet har allerede identifisert øl og andre drikker som en del av vekststrategien. Jeg ville ikke bli overrasket i det hele tatt hvis MedReleaf fanger en stor avtale i 2018 etter linjene fra Constellation-Canopy-partnerskapet.

3. Aurora Cannabis

Aurora Cannabis tar det tredje stedet på listen, men det har et godt skudd på å bli den nest største marijuana produsenten i Canada. Akkurat nå, det er ikke tilfelle. Auroras salg ligger godt bak de av Canopy Growth og MedReleaf. Det kan imidlertid forandre seg.

I fjor lanserte Aurora et overtakelsesforsøk av CanniMed Therapeutics . CanniMed er mindre enn Aurora, men genererer fortsatt rundt 60% av salget Aurora gjør. En kombinasjon av de to selskapene ville hoppe foran MedReleaf i produksjonskapasitet og salg, etterspørsel bare Canopy Growth.

Å avslutte avtalen med CanniMed er ikke en viss sikkerhet ennå. CanniMed bekjemper tann og spiker for å holde Aurora i sjakk, blant annet ved å vedta en "giftpille", så vel som kaller statlig inngrep for å forhindre overtakelse. Aurora har fortsatt låst opp støtte fra aksjonærer som eier rundt 38% av CanniMeds utestående aksjer. Det er heller ikke sannsynlig at provinsen

Saskatchewan

vil gjøre noe. Hvis oppkjøpet går gjennom, vil Aurora Cannabis være i enda bedre form for å tjene på den kommende rekreasjons-marijuana-bommen i Canada.

Hva med andre?

Helt ærlig, forventer jeg at de fleste kanadiske marijuana-aksjer øker i 2018. Det inkluderer Aphria, selv om selskapet er scrambling for å forlate det amerikanske markedet for medisinsk marihuana under trussel om mulig avnotering fra Toronto-børsen.

Hva med marijuana-fokuserte biotekniske aksjer? Jeg tror GW Pharmaceuticals

(NASDAQ: GWPH)

kan også ha et stort år. Min innsats er at selskapets cannabidiolprodukt, Epidiolex, vinner FDA-godkjenning i 2018. Jeg tror også at Insys Pharmaceuticals kunne nyte en fin rebound neste år. Men utsikterna i Canada er ganske enkelt for store for en av disse bioteknologene å ta en plass i de tre beste marijuana-aksjene for neste år.

Det er selvfølgelig risiko for aksjene nevnt. Skulle Canadas innsats for å legalisere rekreasjonsmarihuana bli forsinket eller sperret, er det et helt annet ballspill. Investorer kan også begynne å være forsiktige med noen av disse aksjenees verdivurderinger.

Men jeg tror at Canada vil flytte sammen som planlagt med sin legaliseringsarbeid. Og hvis premiumprisene på Canopy Growth, MedReleaf og Aurora Cannabis ikke har skremt bort investorer ennå, ser jeg ikke det som skjer i 2018. Hvis det kanadiske marihuana markedet eksploderer som noen tror det vil, vil noen av disse marijuana-aksjene ' nåværende priser kan til og med betraktes som gode kjøp på et tidspunkt. Vi får se.