Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Tid til å bli grådig med Honeywell International Stock

Anonim

Med markedet i en periode med volatilitet, er det en god ide å begynne å se på inngangspunkter i aksjer som er verdt å holde for lang tid. En slik bestand er Honeywell International

(NYSE: HON)

. Selskapets siste resultater og veiledning varslet varsel om aksjepotensialet i 2018, så her er en titt på fem grunner for å legge til Honeywell-lager i porteføljen din.

Gratis kontantstrømbasert verdsettelse

Ledelsen reiterte veiledningen for helårig fri kontantstrøm (FCF) i størrelsesorden $ 5, 2 milliarder til 5, 9 milliarder dollar. For å sette dette inn i konteksten, representerer midtpunktet av veiledning (5, 55 milliarder dollar) mer enn 4, 9% av Honeywells nåværende markedsverdi på rundt 112, 4 milliarder dollar. Det er en god verdi for et aksjesett som øker inntjeningen med en sammensatt årlig vekst på 10% de neste par årene.

Videre, som du kan se nedenfor, fortsetter FCF-omregningen fra nettoinntektene å øke ettersom Honeywell forlater en periode med høy investering og samtidig økende inntjening. Konsernsjef Darius Adamczyk mener det er mer å komme: "Vi fortalte deg at vi prøver å bevege oss mot en 100% [gratis kontantstrøm-konverteringsfrekvens], vi rammet 90% i 2017. Og vi tenker prospekter er gode til å drive det videre i" 18."

Spinoffs vil hjelpe

En av kritikene mot Honeywell er mangel på topplinjevekst - rapporterte inntekter økte i gjennomsnitt på bare 1, 5% per år de siste fem årene. Å øke produktiviteten er alltid verdifull, men det kan ikke gå videre for alltid. Som sådan er Adamczyks uttalte mål å øke organisk salgsvekst og være mer aggressiv på kapitalutnyttelse.

Mer kontantstrømgenerering (se ovenfor) vil gi ledelsen mer ildkraft til å foreta fusjoner og oppkjøp (M & A) for å kjøpe vekst, og det vil også de planlagte spinoffene av sine transportsystemer (turboladere for bilindustrien) og hjemme- og global distribusjonsvirksomhet (klima- og sikkerhetskontroll og brann- og sikkerhetsdistributør). Spinoffene forventes å være komplette ved høsten, og med 3 milliarder dollar fra dem, vil ledelsen få mer penger til å distribuere.

Skatte reform boost

President Trumps skattedrag og jobber Acthas opprettet et gunstigere miljø for repatriering av eiendeler holdt i utlandet av amerikanske selskaper. Eksempelvis vil en engangsskatt på 8% nå bli brukt på illikvide eiendeler og 15, 5% for kontanter i utlandet. Som sådan er Honeywell en av mange selskaper som planlegger å repatriere penger for å investere i egen virksomhet, gå tilbake til aksjonærer eller foreta M & A.

Ifølge finansdirektør Tom Szlosek, "Foreløpig forventer vi at minst $ 7 milliarder av de 10 milliarder dollar i kontanter som våre utenlandske datterselskaper har, kan bli repatriert de neste to årene, " og planen er "å øke aggressiv M & A, særlig i USA "

Alt sagt, en kombinasjon av økt FCF-generasjon, noe rundt 3 milliarder dollar fra spinoffs, og minst 7 milliarder dollar fra repatriering, antyder at Honeywell vil ha betydelig brannkraft for avtaler de neste årene.

Kortsiktige virksomheter

Rundt 60% av Honeywells virksomhet er "kort syklus mot lengre syklus", ifølge Szlosek på inntjeningsanropet. I et nøtteskall betyr dette at Honeywell ikke har mye synlighet med hensyn til flertallet av salget. Tilfeldigvis kan Honeywells salg raskt hente seg som et resultat av en forbedring i økonomien. Szlosek skisserte at "Det er best å være forsiktig og bare litt mer på forsiktighetssiden for å se hvordan virksomheten utvikler seg" mens du gir veiledning, så det er mulig at Honeywell kunne overraske på oppsiden.

Veiledningen ser konservativ ut

Som du kan se nedenfor, har Honeywells siste to kvartaler sett 5% og 6% organisk salgsvekst, og ledelsen progniserer bare 2% til 4% for første kvartal og hele året 2018. Selv om sammenligningene med 2017 vil bli mye vanskeligere å slå enn i 2017 mot 2016, er det vanskelig å ikke tro at Honeywell kan være litt konservativ med veiledning, særlig ettersom BNP-veksten ser ut til å få et løft i år etter skatteakten.

Videre er det verdt å huske at ledelsen startet 2017 og anslår 1% til 3% økologisk salgsvekst, bare for å treffe 4% - noe som tyder på en tendens til å være forsiktig med veiledning.

Bunnlinjen

Honeywell er ikke en ragingly billig aksje, men selv en ganske verdsatt aksje har potensial til å øke aksjeprisen i tråd med inntektene sine - så det vil også bli verdsatt i et års tid. På denne bakgrunn er Honeywell i stand til å levere tosifrede avkastninger for investorer.

Kast en god sjanse til bedre enn forventet vekst fra en bedre økonomi, konservativ veiledning eller noen inntjeningsfremmende oppkjøp, og aksjen er attraktiv for investorer.