Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Denne Small Cap Cannabis Stock er opp stor i en ned markedet. Her er hvorfor.

Anonim

Pot-bestandene, stort sett, har hatt en forferdelig uke. Toppspillere som Canopy Growth

(NYSE: CGC)

, Cronos Group

(NASDAQ: cron)

, og Tilray

(NASDAQ: TLRY)

har alle sett sine aksjer ta et skritt tilbake denne uken.

Merkelig nok, selv om disse bransjemessige nedgangen har skjedd på bakgrunn av Altria-gruppens

(NYSE: MO)

massiv egenkapitalinvestering i Cronos i forrige uke, så vel som gjennomgangen av Farm Bill i 2018 denne uken som er ment å legalisere hamp i USA.

Midt i dette røde havet har det imidlertid vært et selskap som produserer stavelser for sine aksjonærer i løpet av de siste handelshandlingene. Nemlig medisinsk marijuana

(NASDAQOTH: MJNA)

, som - til tross for sitt navn - egentlig ikke opererer i enten den medisinske eller rekreasjonssiden av cannabisindustrien, men heller innenfor rammen av den mindre kontroversielle hampoljeplassen.

MJNA data av YCharts

Hvorfor bryter medisinsk marijuana lager ut denne uken? La oss dykke inn for å finne ut.

En endring i grunnleggende

I motsetning til Canopy Growth, Cronos Group, eller Tilray, som alle har hatt stor glede av den såkalte "grønne rush" i år, har Medical Marijuana's aksje faktisk mistet en betydelig del av verdien i 2018. Det langvarige problemet veier på Selskapets aksjekurs har vært lovlig status for produkter som inneholder cannabidiol (CBD), som hampolje.

Til tross for selskapets argument om at produktene er avledet fra deler av cannabisanlegget som er utelukket fra lov om kontrollerte stoffer, har hamp seg selv vært i rystet lovlig grunnlag i årevis. Det faktum har skapt en svart sky rundt medisinsk marijuana kjernevirksomhet prospekter.

Heldigvis bør 2018 Farm Bill være å fjerne dette bestemte overhenget for CBD-oljeprodusenter som Medical Marijuana. Og investorene er åpenbart begeistret for denne banebrytende utviklingen, basert på den kraftige reverseringen i selskapets aksjekurs denne uken.

Medisinske Marijuana aksjer får imidlertid også et løft fra selskapets forbedrede grunnleggende. I løpet av de første ni månedene av året, for eksempel, toppet selskapets inntekter

$ 42, 1 millioner, ifølge sin tredje kvartal inntjening utgivelse.

Mens det kanskje ikke høres ut som en hel masse, representerer det en økning på 146% i samme periode i fjor, noe som innebærer at Medical Marijuana's virksomhet begynner å varme opp.

Og med selskapets produkter som beveger seg ut av skyggene og inn i det vanlige, bør denne gunstige veksttrenden fortsette å få fart fremover.

Er Medical Marijuana lager et kjøp?

Dessverre har dette lovende CBD-oljeselskapet fortsatt mye arbeid å gjøre før aksjene kan betraktes som en solid investering. Punkt blank: Medical Marijuana lager handler for tiden på den stort sett uregulerte over-the-counter-utvekslingen, og aksjekursen svinger rundt bare $ 0, 10. Det er ikke akkurat en fruktbar ramme for en bærekraftig prisvekst.

Den gode nyheten er at denne nyutviklede Farm Bill kan bane vei for Medical Marijuana å tiltrekke seg en aksjeselskapspartner, kanskje på samme måte som Canopy Growths partnerskap med drikkegigant Constellation Brands tidligere i år eller Cronos siste sammenheng med Altria. Etter denne Farm Bill, tross alt, er det sannsynligvis en rekke forbruksvarer selskaper champing på bitt for å legge et CBD-infused produkt til deres portefølje.

Alt sagt, Medical Marijuana er en spennende vaktliste kandidat på grunn av de gunstige tailwinds innenfor sitt kjerneområde av kompetanse - tailwinds som kunne anspore et stort partnerskap. Imidlertid må ledelsen ha behov for å ta opp selskapets ganske problematiske aksjestruktur, og deretter oppfordre til riktig regulert utveksling, for å appellere til en bredere base av investorer. Inntil da er denne aksjen uten tvil egnet for ultra-aggressive vekst investorer som er komfortabel med høy risiko.