Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Dette er hvilke amerikanere som anser en livsforandrende mengde penger

Anonim

Mange drømmer om å vinne lotteriet og ta hjem millioner. Men i virkeligheten tar det mye mindre penger enn det for å forandre den typiske amerikanske voksenlivet. Faktisk vurderer gjennomsnittlig amerikanere $ 19 800 et livsendringsbeløp, ifølge en undersøkelse utført av OnePoll på vegne av selvutlåner.

Ikke bare det, men de fleste amerikanere ville bruke den typen penger med omhu hvis de skulle få det magisk. En god 51% hevder at de vil holde pengene direkte til besparelser. I mellomtiden sier 31% at de vil bruke den til å betale av kredittkortgjeld, 30% vil starte en bedrift, og 27% vil bruke midlene til pensjonering.

Hvis du mener at $ 19.800 ville forandre livet ditt til det bedre, er det noen gode nyheter: Du trenger ikke å vinne lotteriet for å oppnå summen. Hvis du gjør livsstilsendringer og sparer konsekvent, kan du samle nær $ 20 000 og bruke de pengene til å møte alle økonomiske mål du velger å sette for deg selv.

Det handler om valg

Sjansen er at ingen kommer til å slå på døren din i de kommende dagene og tilbyr deg nesten $ 20.000. Men det betyr ikke at du ikke kan skaffe ut pengene selv. Hvis du er villig til å gjøre en innsats for å senke utgifter og øke inntektene dine, kan du eke ut det beløpet selv over tid og bruke det mot de målene du har i tankene.

La oss først snakke om å bruke mindre. Det er mange ting du kan gjøre for å frigjøre en betydelig sum penger i budsjettet ditt, så tenk på de tingene du for tiden bruker penger på og vurdere hvor viktig de egentlig er for deg. Kanskje du elsker å gå ut og utforske nye restauranter, og ideen om å aldri spise ute virker rett og slett forferdelig. Hvis det er tilfelle, kan du vurdere å redusere til et billigere hjem, eller gi opp en bil du liker å ha, men kan teknisk sett gjøre det uten.

Eller det motsatte kan være sant - du hater å leve i trange kvartaler og elsker bilens bekvemmelighet. I så fall kan du kutte på å spise ute, fritid, klær, kabel og andre bekvemmeligheter som ikke har like stor innvirkning på livskvaliteten.

Tenk deg at du kan redusere kostnadene dine til det punktet du frigjør $ 500 i måneden. Hvis du for øyeblikket kjøper lunsj hver dag, bestiller takeaway flere ganger i uken, betaler for et gym medlemskap du sjelden bruker, og har den mest krevende celle- og dataplan der ute, så kan du gjøre det hvis du er enig i å kutte ned. Det er også mulig hvis du flytter til et billigere hjem eller laster ut mega-utgiften som eies av en bil. Uansett, på mindre enn 3, 5 år har du spart opp $ 19 800.

Men vent - hvis du kan øke inntektene dine, kan du slå målet om halvparten av tiden eller mindre. Og mens du ikke bare kan gå inn i sjefsens kontor og insistere på en høyning, kan du øke inntektene dine ved å skaffe deg en sidestrøm. Millioner amerikanere gjør det i disse dager, og en anslagsvis 36% av folkene med en annen konsert bringer hjem over $ 500 i måneden som et resultat. Derfor, hvis du er villig til å ta på seg sideskyting og kutte ned på utgifter til melodi på $ 500 i måneden, kan du faktisk betale $ 1000 i måneden eller mer - i så fall kan du slå på $ 19 800 i omtrent et år og en halv.

Selvfølgelig vil hastigheten som du sparer penger avhenge av hvor mange offer du er villig til å lage og hvor mye ekstra tid du er villig til å bruke. Det vil også avhenge av hvor mange hikke du opplever underveis - tenk uventede utgifter som tvinger deg til å ta et skritt bakover. Men vet dette: Hvis $ 19.800 er en livsforandringssum, trenger du ikke å lene deg tilbake og be for en vinnende lotteri billett for å få det. Du trenger bare å jobbe hardt, ta smarte valg, og kanskje trene litt tålmodighet mens du presser mot det målet.