Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Denne High Octane Dividend Stock fortsetter å forbedre sine vekstutsikter

Anonim

Noble Midstream Partners

(NYSE: NBLX)

briste på scenen i 2017, og leverte stjernens overprestasjon i sin rookie år som et offentlig selskap. Å drive den økningen var selskapets evne til å fange flere nålflytende muligheter, som posisjonerte den for rask vekst i årene som kommer. Mesterforetaket (MLP) har fortsatt å øke vekstutsikter i år, noe som gjør det i stand til å øke kontantstrømmen enda raskere.

Et bransjeledende utsikter

Noble Midstream Partners har en av de lyseste prognosene i midstream-sektoren. MLP forventer nå å øke kontantstrømmen med høy nok til å støtte 20% årlig distribusjonsvekst gjennom 2022. Videre forventer selskapet at den kan levere den raske veksten samtidig som den opprettholder en sterk finansiell profil. Etter selskapets oppfatning kan den holde løftestangsforholdet på mindre enn 2, 0 ganger gjeld til EBITDA (halvparten av de fleste jevnaldrende) og opprettholde et distribusjonsdekningsforhold på mer enn 1, 3, noe som er bedre enn det gjennomsnittlige gjennomsnittet på 1, 2 gruppe.

Fueling denne prognosen er selskapets evne til å utvide sitt midtveisavtrykk for å støtte veksten av sine kunder, inkludert dets forelder Noble Energy

(NYSE: NBL)

. Selskapet driver flere samlesystemer i både Permian Basin og DJ Basin, som den forventer å fortsette å ekspandere ettersom kundene bor flere brønner.

I tillegg er selskapets Advantage Pipeline joint venture (JV) med Plains All American Pipeline

(NYSE: PAA)

har overgått forventningene siden det begynte i fjor. Noble Midstream og Plains All American kan trenge å utvide denne rørledningen enda lenger.

Etter selskapets oppfatning bør forventet volumvekst på disse systemene - inkludert Noble Energys plan om å øke produksjonen med 20% årlig frem til 2020 - gi det mer enn nok drivstoff til å øke sin 5, 3% -avkastende utbetaling på 20% årlig rente gjennom 2022.

Legger til en annen ny vekstmotor

Men mens Noble Midstream allerede har laget nok drivstoff til en av de beste utbyttevekstprognosene blant MLP, har det ikke stoppet selskapet fra å legge til enda mer i år. Det gjorde nylig det etter å ha undertegnet et intensjonsavtale med Salt Creek Midstream, som er private equity-støttet, for å danne en JV som vil utvikle en ny oljerørledning og samlesystem i Delaware Basin side av Permian. Selskapene håper å bygge en 95-mils rørledning som vil støtte nye brønner boret av Noble Energy og fem andre produsenter. Den nye rørledningen vil mate inn Advantage Pipeline, som vil øke kontantstrømmen til selskapets JV med Plains All American.

I tillegg til å gi Noble Midstream en annen vekstplattform, har denne JV med Salt Creek tre ekstra fordeler. For det første vil den utvide selskapets transportsystem, som gjør det mulig å tjene penger litt lenger nedstrøms enn dagens fokus på å samle inn hydrokarboner og vann ved brønnhodet. For det andre fortsetter den å diversifisere selskapets inntekter fra Noble Energy, siden om lag to tredjedeler av arealet som støtter dette systemet, er med tredjepartskunder. Til slutt tar det selskapet et annet skritt nærmere målet sitt om å få 50% av inntektene fra Permian Basin innen 2020.

Det er mer drivstoff i reserve

I tillegg til all vekst som Noble Midstream allerede har sikret, har det flere andre muligheter i røret som kan gi enda mer drivstoff til vekstprognosen. For det første har selskapet muligheten til å kjøpe en 15% eierandel i EPIC NGL-rørledningen (naturgassvæsker), som for tiden er under bygging. Den 700 kilometer lange rørledningen ville flytte NGL fra Permian til et fraksjoneringsnav i Corpus Christi, Texas, som ville skille dem fra til etan, butan og propan.

I tillegg har Noble Energy et alternativ til å kjøpe en 30% eierandel i EPIC Crude-rørledningen, som vil flytte olje mer enn 1100 miles fra Permian til Corpus Christi. Noble Energy kan tildele det alternativet til MLP, eller trene det og til slutt selge det til Noble Midstream.

På toppen av de to rørledningene eier Noble Energy fortsatt interesser i flere samlesystemer som det til slutt kunne falle ned til MLP.

Disse mulighetene antyder at Noble Midstream har betydelig oppside utover dagens utsikt, som allerede er en av de beste i sin klasse.

Alt dette veksten og inntektene til en bedre pris

Noble Midstream hadde allerede mer enn nok drivstoff til å øke sin høyavkastende fordeling på 20% årlig i de neste årene. Det stoppet ikke det fra å legge til mer drivstoff, noe som kunne tillate det å fortsette å vokse med den høye prisen i mange år.

Selv om vekstutsikterne har forbedret seg i år, har selskapet mistet nesten 20% av verdien. Så investorer kan låse i et høyere avkastning og en enda større vekstrørledning til en lavere pris, noe som gjør Noble Midstream til et stadig mer overbevisende alternativ å vurdere.