Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Disse bevegelsene kan spare deg tusenvis i 2017

Anonim

Spare penger er lettere sagt enn gjort, spesielt når livets utgifter kommer i veien. Og mens du sikkert har hørt en million ganger som pakker din egen lunsj eller gir opp din daglige latte, kan du hjelpe deg med å bankere store penger. I virkeligheten trenger du ikke nødvendigvis å gi opp dine elskede små luksuser for å forbedre din økonomiske bilde. Faktisk er det tre trekk du kan gjøre neste år som kan sette tusenvis av dollar tilbake i lommen din - og de er enklere enn du tror.

1. Maksimere dine pensjonsplanbidrag (eller komme så nært som mulig)

Vi har ikke annet valg enn å betale skatt, men jo mindre inntekt du gaffel over til IRS, jo mer vil du kunne spare. Det er derfor å maksimere dine pensjonsplanbidrag er en solid måte å spare på.

Pengene du legger inn i en tradisjonell IRA eller 401 (k) går inn på en skattemessig basis. Så la oss si at din effektive skattesats er 25%, og du tjener $ 80 000 i året. Hva det egentlig betyr er at du tar hjem $ 60.000 av det du lager og gir IRS $ 20.000. Hvis du legger $ 10.000 av lønnen din i en 401 (k), får du pengene dine til å bli tucked away for pensjonering, og du vil ikke miste en krone av det til skatt. Samtidig belastes du bare på $ 70 000 av inntekt, noe som betyr at du betaler $ 17 500 i skatt i stedet for $ 20 000.

Hvis du er under 50, kan du bidra til opptil $ 5 500 til en IRA i 2017 og $ 18 000 til en 401 (k). Hvis du er 50 år eller eldre, har du enda større mulighet til å spare: IRS gir deg mulighet til å gi ekstra innhente bidrag, slik at du kan sette opp $ 6 500 i en IRA og $ 24 000 til en 401 (k). Selv om du ikke kan maksimere disse grensene, jo mer du bidrar i 2017, jo mer av en skattefeil vil du få.

2. Påkalle de riktige skattekredittene

Det finnes en rekke føderale skattekreditter på plass som kan redusere skatteforpliktelsen din, men nøkkelen er å vite hvilke du er kvalifisert for. En slik kreditt er lønnsoppgitt kredittkreditt, som, hvis du er en lavinntektsinnehaver, kan spare deg for opptil $ 6.318 på 2017-skatter. Selve beløpet du vil være berettiget til å lagre, vil avhenge av inntektene dine i kombinasjon med antall kvalifiserende barn som bor hos deg. Det er anslått at 20% av de som er kvalifisert for fortjenesteskattskortet, savner gratis penger fordi de bare ikke skjønner at de kan kreve det, så hvis du er lavere, betaler det seg å se om du kvalifiserer.

Langs disse linjene er det flere skatteavbrudd tilgjengelig for familier med barn. Barnskattekreditten kan for eksempel spare deg for $ 1000 per barn i husstanden under 17 år. Det er også Child and Dependent Care Credit, som tilbyr en pause til foreldre som trenger å betale for barnepass for å kunne jobbe. Avhengig av utgiftene dine og hvor mye du tjener, kan Child and Dependent Care Credit gi deg ekstra $ 3000 for et enkelt barn under 13 år.

Dette er bare noen få av studiepoengene som er tilgjengelige for amerikanske skattebetalere, så gjør dine undersøkelser for å se hvilke du kan være kvalifisert for. Husk at en skattekredit er en dollar-for-dollar reduksjon av skatteplikt, så jo flere kreditter du hevder, jo mindre skatt betaler du. Og fordi noen skattekreditter refunderes, hvis du spiller kortene dine riktig, så kan IRS ende opp med å betale deg.

3. Bruk din bonus til å betale av gjeld

Forvente en bonus i 2017? Mens du kanskje er fristet til å bruke den på reise, elektronikk eller noe annet moro, kan du spare penger ved å bruke den til å betale av gjeld. Tenk deg at du bærer en $ 7000 balanse på et kredittkort lading 18% rente per år. Hvis det tar deg ytterligere tre år å betale den gjelden, vil du ende opp med å kaste bort over $ 2000 som følge av alle de rentebelastningene. Bruk din bonus til å tørke ut balansen din, og det er penger du sparer på grunn av ikke å måtte betale det.

Selvfølgelig, hvis du er veldig tilbøyelig til å gi opp latten eller starte brun-bagging lunsjen din med jevne mellomrom, får du mer kraft til deg. Men hvis du leter etter en enklere måte å øke besparelsene dine i 2017, kan du finansiere en skattefordelert pensjonskonto, gå etter skatt, og bruke det ekstra penger du må betale ned gjeld. Disse trekkene vil gjøre underverk for din økonomi, ikke bare i 2017, men i mange år framover.