Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Det er allerede en "Postcard Return Return" - så hvorfor ikke flere folk bruker det?

Anonim

På torsdag vedtok representanthuset sin skatteplan. Et av målene som House Speaker Paul Ryan har uttalt mange ganger er at skattebetalere burde kunne sende retur på et postkort, og han har til og med gått så langt som å produsere en 14-linjers utvalg av hvordan en postkortavgift kan se ut som under forslaget.

Likevel utfordrer skattereformen seg ikke til et skjema som passer på et postkort, men en som folk faktisk kan bruke, samtidig som de utnytter alle mulige skattefeil som er tilgjengelige for dem. Det er allerede en 14-linjers skatteform som millioner av skattebetalere bruker, kalt IRS Form 1040EZ (åpner PDF). Dessverre kan bare en liten del av den amerikanske offentligheten bruke det skjemaet og kreve alle fradrag og kreditter som de er kvalifisert for. Eventuelle nye skjema under gjeldende skattereformforslaget vil uunngåelig ha unntak, krav til kvalifisering og andre komplikasjoner som vil gjøre en returkort for postkort så vanskelig å bruke som den nåværende 1040EZ-skjemaet er. En nærmere titt på forslaget og Form 1040EZ vil hjelpe deg å forstå mer om hva som virkelig står på spill.

Hva postkortet selvangivelsen vil se ut

I sin politikk for bedre politikk i 2016 presenterte husets høyttaler en strategi for forenkling av skatter som til slutt dannet ryggraden i det nåværende husforslaget. Avkastningen krevde at investeringsinntektene skulle skattlegges til halvparten av ordinær inntektsrente, tillot visse fradrag for pensjonsbidrag, og valg av enten et standardfradrag eller bruk av boliglånsrente og veldedige bidragsavdrag.

Derfra kan man komme med et foreløpig skattestimat. Deretter vil du trekke skatteavbrudd som inntektsskatt, høyere utdanningskreditt og barnets skattekredit for å komme opp med en netto skatt skyldig. Sammenlign det med hva du har hatt holdt tilbake, og resten ville fortelle deg om du vil få refusjon eller må skrive en sjekk til IRS.

Hvilken form 1040EZ gjør

Den generelle tilnærmingen i Ryan-forslaget er nesten identisk med hva Form 1040EZ gjør. På Form 1040EZ tar de første fire linjene i skjemaet lønnsinntekter, investeringsinteresser og skattepliktige arbeidsledige ytelser eller Alaska Permanent Fund utbyttebetalinger for å komme opp med justert bruttoinntekt. Deretter kombinerer skjemaet en standardfradrag og personlige unntak og trekker dem deretter fra justert bruttoinntekt for å produsere skattepliktig inntekt.

Ved å bruke dette tallet kan du beregne skatt på grunn av et skattetabell, og deretter trekke bort fradrag og fortjenestekreditten. Å legge til i ethvert individuelt ansvar betaling grunnet under Affordable Care Act produserer totale skatter. Ta totalt og trekk av de skatter du allerede har hatt, og du får en netto refusjon eller skatt på grunn.

Hvorfor bruker ikke flere personer Form 1040EZ?

Av mer enn 150 millioner avkastninger i 2015, er det siste året for hvilket IRS-data er tilgjengelig, færre enn 24 millioner - eller om en på seks - brukt Form 1040EZ. Hovedproblemet med Form 1040EZ er at det er mange begrensninger for å bruke det. Spesielt kan du bare bruke Form 1040EZ hvis følgende er sanne:

  • Din arkiveringsstatus er single eller gift arkivering i fellesskap. Hoveder av husstand eller gift, separate filers kan ikke bruke Form 1040EZ.
  • Du krever ikke noen pårørende. De fleste familier med barn kan ikke bruke Form 1040EZ.
  • Du krever ingen inntektsjusteringer. Det utelukker at folk tar skatteavbrudd som IRA-bidragsavdrag, studielånsrenter eller flyttekostnader.
  • Du påtar deg ikke noen annen skatt enn kredittinntektene. Igjen forlater dette de som hevder brudd for barn, utdanning eller en rekke andre bestemmelser.
  • Du er under 65 år og ikke blind. De som er kvalifisert for høyere standardavdrag, men Form 1040EZ er ikke sofistikert nok til å håndtere det.
  • Skattepliktig inntekt er mindre enn $ 100.000.
  • Du har ingen andre inntekter enn de som er dekket ovenfor, og skattepliktig rente må maksimalt være $ 1500.

I tillegg kan du ikke ha husholdningsansatte som du må betale arbeidsskatt for, du er ikke en konkursgjeld, og du kan ikke få forhåndsbetalinger av premiumskattekreditten etter Affordable Care Act. Alle som ikke passer alle disse kvalifikasjonene må bruke enten Form 1040A eller den mest komplekse fulle Form 1040.

Ikke forvent et returkort

Til tross for omfattende endringer i skattelovgivningen i henhold til den foreslåtte reformregningen, vil de fleste skattebetalere finne sine situasjoner å være for kompliserte for å bruke en retur som Form 1040EZ eller Ryan-postkortets retur. I beste fall vil et postkort også kreve flere støtteplaner med beregningene som er nødvendige for å komme opp med tallene for å gå på en oppsummering. Med mindre det er betydelige ytterligere endringer før en endelig skattepakke blir lov, bør skattebetalere ikke forvente at deres skattemessige forberedelser blir mye enklere.