Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Tech aksjer i forrige uke: Apple Pay på minibanker, bestiller mat på Facebook, og mer

Anonim

Tre tech juggernauts oppdaget noen spennende historier i forrige uke. eple

(NASDAQ: AAPL)

og Facebook

(NASDAQ: FB)

hjalp videre med den økende dominansen av mobile teknologier, da Apples mobilbetalinger fikk betydelig trekkraft og som Facebook annonserte mobilmatlevering. I tillegg har PayPal Holdings '

(NASDAQ: PYPL)

aksjene kom inn i rampelyset, da den økende prisen hjalp det finansielle teknologiselskapets markedsverdi overgå store kredittkortspiller American Express .

Her er en rask titt på hvorfor disse historiene betyr noe.

Wells Fargo-spill på NFC-teknologi

"Ifølge Forrester, innen 2021, vil mobilbetalingsvolumet i USA tredoble seg, " sa Wells Fargo

(NYSE: WFC)

ledelse av virtuelle kanaler, Jim Smith, forrige uke. "Våre kunder bruker stadig mobil for å administrere sin økonomi og foreta betalinger, noe som gjør det alltid viktig for Wells Fargo å tilby våre mer enn 20 millioner mobilbank- og mobilpungekunder med en sømløs mobil autentisering og tilgangserfaring på våre minibanker, online, og i våre grener. "

For dette formål, meddelte Wells Fargo at det rullet ut nærfeltkommunikasjon (NFC) -funksjonalitet ved 5.000 av sine minibanker over hele USA. I 2019 planlegger selskapet at alle sine 13.000 minibanker skal støtte teknologien. Teknologien vil fungere med Apple Pay, Android Pay, og andre store mobile lommebøker.

Flyttingen er en stor anbefaling for Apple Pay, verdens ledende NFC-baserte betalingsteknologi. Allerede regner med 90% av NFC-transaksjonene på mobil, dette vil bidra til å øke Apple Pays raske adopsjon globalt.

Nyheten kommer like før Apple legger til en ny hovedfunksjon til Apple Pay, kalt Apple Pay Cash, som tillater person-til-person betaling. Apple Pays vedvarende adopsjon hos forhandlere og minibanker vil trolig gjøre brukerne mer tilbøyelige til å bruke denne nye Apple Pay-funksjonen.

PayPals markedskapital på 83 milliarder dollar

I forkant av resultatrapporten for tredje kvartal denne uken, og etter en analytikeroppgradering på aksjene, klarte PayPal-aksjen 4% i forrige uke. Aksjens gevinst i løpet av uken gir PayPal-lagerets totale årlige avkastning til en utrolig 74%.

PayPals kraftige aksjekurs brakte mobilbetalingsselskapets markedsverdi til rundt 82, 6 milliarder dollar innen utgangen av uken, særlig før kredittkortselskapet American Express 'markedsverdi på 81, 1 milliarder dollar. Milepælen fremhever suksessen til mobile betalinger og Street's økende bullishhet på raskt voksende finansielle teknologiplatforme.

I PayPals siste kvartal rapporterte selskapet en økning i omsetning og inntjening per aksje på henholdsvis 18% og 27% i år. Investorer vil være på jakt etter sterk vekst for å fortsette når selskapet rapporterer inntekt på torsdag.

Bestiller mat på Facebook

Facebook lukket ut uken med en overraskende kunngjøring om at det ruller ut muligheten til å bestille mat til takeaway eller levering på iOS, Android og skrivebord i hele USA. Facebook sa at ved å tilby dette som en funksjon innen Facebook, tar selskapet det neste logiske trinnet etter at brukerne kan lese anmeldelser av nærliggende restauranter og se hva deres venner sier om dem.

Facebook nærmer seg matlevering med en partnerskapsstrategi i stedet for å prøve å gjenoppfinne hjulet. Selskapet vil bruke eksisterende matbestillingstjenester, inkludert EatStreet, Delivery.com, Dør og Dash.

Tjenesten bygger på selskapets innsats for å gjøre Facebook mye mer enn et sted å kommunisere, men også et sted å koble seg til bedrifter og foreta transaksjoner.

Sjekk tilbake på slutten av uken for flere oppdateringer på de beste techhistoriene.