Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

The Strange Tale of LongFin

Anonim

I dette segmentet fra MarketFoolery podcast diskuterer verten Chris Hill og seniorrådgiver Bill Mann den underlige historien om LongFin

(NASDAQOTH: LFIN)

, et selskap som kom offentlig gjennom JOBS-loven. Aksjer har vært ekstremt volatile, og Securities and Exchange Commission den 6. april la en nødfrysing på 27 millioner dollar av fortjeneste fra angivelig ulovlig aksjesalg. Fools er enige om at det er et eksempel på at investorer gir for mye troverdighet til et selskap bare fordi det har kryptokurrency på en eller annen måte knyttet til det.

Et fullt utskrift følger videoen.

Denne videoen ble registrert 12. april 2018.

Chris Hill: Tidligere i måneden frøs Securities and Exchange Commission her i USA $ 27 millioner i trading fortjeneste som involverer konsernsjef i et selskap jeg aldri hadde hørt om før ringte Longfin, som er et cryptocurrency selskap. Hva med denne historien din oppmerksomhet?

Bill Mann: Først og fremst har administrerende direktør i Longfin nå to ganger gått på CNBC og har gitt de mest ubehagelige intervjuene jeg noensinne har sett. Det meste av dette selskapets virksomhet er i Singapore, i den utstrekning at det er sporbart i det hele tatt. Dette selskapet ble offentliggjort i USA under JOBS-loven, som angivelig, som navnet tilsier, er å bringe arbeidsplasser inn i USA. De kom på CNBC, og de sa, "Hvor mange ansatte har du lagt til?" Og han sa: "Vi har tre. Vi kommer nok til 12."

Hill: [ler] Det virker ikke som et stort tall.

Mann: Nei. Det er ikke så jobb-y, ikke så dypt i jobbene. På en eller annen måte måtte dette selskapet være verdt 6 milliarder dollar på den amerikanske børsen, på NASDAQ, faktisk. Og det er faktisk ikke noe å fortelle hva, om noe, at dette selskapet faktisk er verdt. Så til slutt, denne uken, i en nødstopp, ble handel stoppet i Longfin. Aksjene har falt om lag 90%. Cryptocurrency som de har, nesten ingen informasjon er tilgjengelig på den, heter den Ziddu. Så vidt jeg ser, har det vært en transaksjon noensinne i Ziddu. Jeg har bokstavelig talt ingen anelse om hva dette selskapet gjør, og likevel klarte det å være verdt 6 milliarder dollar, og det er på vei tilbake. Jeg tror det er nok en null. Jeg har nok ikke brukt ordet nok, vi skaper for oss noen problemer, [ler], men la oss bare anta at hvert annet ord jeg har brukt var angivelig.

Hill: Blant mine tanker er at dette er en ting til cryptocurrency som ikke hjelper. For folk som vår kollega Aaron Bush, som er en troende i kryptokurrency og blockchain teknologi og ser på begge disse og sier, "Det er levedyktige futures for begge disse", hjelper ikke ting som dette.

Mann: Ja. Dette er en så god historie!

Hill: Fordi for øyeblikket har du denne klovn, og la oss bare si at en anstendig mengde ulovlig aktivitet foregår med kryptokurrency. Akkurat nå er en sunn del av mennesker som bruker kryptokurrency engasjere seg i det vi liker å kalle "angivelig kriminell aktivitet".

Mann: Ja, "påstått bedrageri", angivelig. Det er et mønster som er like gammelt som tid. Du kan absolutt satse på den nederste dollaren din, der hvor det er et tyremarked, rett under det, er det et oksemarked i svindel. Uansett hvilket segment det er, uansett hva det har vært, uansett hva. Vi så det i 2006, da folk ikke kunne få nok av kinesiske småbedrifter. Og det viste seg at de fleste av de kinesiske småkapitalselskapene som kom offentlig i USA gjennom omvendte fusjoner, kom sannsynligvis offentlig gjennom omvendte fusjoner fordi de ikke kunne ha gått offentlig gjennom inngangsdøren. Jeg tror, ​​veldig mye på samme måte, i 2017 med den absolutt praktfulle, fantastiske økningen i verdiene til kryptokurverdier, ble det et område hvor folk ga alt for mye troverdighet til alt som hadde krypto knyttet til det, og dette er en av dem.

Hill: Long Island Iced Tea, bare slapping ordet blockchain på deres navn.

Mann: Ja, nøyaktig.