Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Stock Market Today: Investors Applaud NVIDIAs siste produktmeldinger

Anonim

Aksjer var solidt i positiv territorium for det meste av tirsdag, men ble lavere i den siste timen av handel. Investorer forventer nyheter om handelsforhandlinger med Kina og tiltak fra Federal Reserve og europeiske sentralbanker. Dow Jones Industrial Average

(DJINDICES: ^ DJI)

og S & P 500

(SNPINDEX: ^ GSPC)

lukket nesten flatt på lette volum.

Dagens aksjemarked

HovedsidenProsentandelerPoint Change
Dow(0, 10%)(26, 72)
S & P 500(0, 01%)(0, 37)

Helsesektoren var den sterkeste sektoren, med Healthcare Select Sector SPDR ETF

(NYSEMKT: XLV)

stigende 0, 8%. Bankaksjer gikk ned SPDR S & P Regional Banking ETF

(NYSEMKT: KRE)

falt 2, 5%.

Når det gjelder individuelle aksjer, NVIDIA

(NASDAQ: NVDA)

gjorde gevinster i kjølvannet av enkelte produktmeldinger, og Tilray

(NASDAQ: TLRY)

rapporterte fjerde kvartal resultater.

NVIDIA styrker sin posisjon i datasentre

NVIDIA brukte den årlige GPU-teknologikonferansen til å kunngjøre en rekke nye produkter og teknologier, hvorav mange hadde som mål å styrke selskapets posisjon i datasenteret. Investorer var imponert og presset aksjene opp 4%.

Grunnlegger og administrerende direktør Jensen Huang fokuserte sin hovedtale om utvidelsen av NVDIAs økosystem for utvikling ved hjelp av selskapets grafikkbehandlingsenheter (GPUer). Huang sa at antall utviklere som bruker NVIDIAs verktøy for å bygge applikasjoner, har vokst fra 800 000 til 1, 2 millioner i fjor. Selskapet introduserte nye verktøy basert på CUDA-plattformen for å akselerere databehandling i datasentre, og sa at plattformen for kunstig intelligens (AI) har blitt vedtatt av alle de store skyleverandørene, og at de beste serverleverandørene annonserte produkter utstyrt med NVIDIA T4 GPUer.

De brede produktmeldingene inneholdt også fremskritt i sanntids ray tracing og en $ 129 modul for å akselerere AI i massemarkedsenheter som roboter, men det er sannsynligvis at investorer var mest fornøyd med fokuset på datasenteret. Siste kvartals skuffende inntjeningsrapport inneholdt nyheter om å senke salget til dette markedet.

Ta en titt på det siste inntjeningsanropet for NVIDIA.

Tilray ramper produksjon og øker utgifter for sin fremtid

Kanadisk cannabisproducent Tilray slo forventningene til omsetning i fjerde kvartal, mens produksjonen vokste, men tapene økte og aksjene falt 3, 4%. Inntektene økte med 204% til $ 15, 5 millioner, og oversteg forventningene til $ 14, 2 millioner. Selskapet tapte $ 0, 33 per aksje sammenlignet med $ 0, 04 per aksje i perioden et år tidligere og Wall Streets estimat på et tap på $ 0, 12 per aksje.

Samlede kiloekvivalenter solgt i 4. kvartal økte 296% til 2.053 kilo og gjennomsnittlig nettosalgspris per gram ble 5, 5% til 7, 52 dollar. Bruttomarginen gikk ned fra 57% i fjerde kvartal i fjor til 20%, hovedsakelig på grunn av kostnader knyttet til ramping opp produksjonen.

At inntektsveksten kan være imponerende hvis det ikke var for det faktum at 43, 1 millioner dollar i omsetning for hele 2018 er liten for et selskap som er verdsatt til 6, 7 milliarder dollar. For Tilray investorer handler det om fremtiden, og derfor har selskapet hatt å selge 475 millioner dollar i konvertible seniornotater til rampeproduksjon og foreta oppkjøp som forrige måneds kjøp av hampfôr selger Manitoba Harvest.