Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Stock Market News: Wal-Mart ser e-handelsvokst, Medtronic ser sunt ut

Anonim

Tirsdag morgen brakt litt av en nedtur for aksjemarkedet, da store indekser trakk seg tilbake fra sine store gevinster fra før ferien helg. Fra kl 11 er EST, Dow Jones Industrial Average

(DJINDICES: ^ DJI)

var ned 32 poeng til 25.851. Andre steder, S & P 500

(SNPINDEX: ^ GSPC)

mistet en brøkdel av et poeng til 2.775, men Nasdaq Composite

(NASDAQINDEX: ^ IXIC)

steg 8 poeng til 7, 480.

Inntjeningssesongen har fortsatt å gi en stor positiv lesning om den amerikanske økonomien, og enkelte selskaper som slipper ut sin nyeste finans i dag, hadde noen oppmuntrende ting å legge til. Walmart

(NYSE: WMT)

og Medtronic

(NYSE: MDT)

utgav kvartalsrapporter tirsdag morgen, og selv om de er i svært forskjellige bransjer, viste begge tegn på styrke på vei til 2019.

Ta en titt på de nyeste samtalene fra Medtronic og Walmart.

Big-box gigantiske hoveder for e-handel verden

Aksjer av walmart hoppet 3% etter at detaljhandel giganten utgitt sin fjerde kvartal finansiell rapport. Nyheter fra Arkansas-baserte storboksforhandlere var gode, med en omsetning på 2% og justert inntjening per aksje økte 6% fra året før. Sammenlignet salg i USA klatret 4, 1%, akselerert fra 2, 8% tempoet i fjerde kvartal året før på solide resultater fra selskapets navnebror Walmart butikker og dets Sams Club lagerlokaler.

Walmart CEO Doug McMillon tilskrev suksessen til selskapets strategiske visjon. "Fremgang på initiativ for å akselerere veksten, sammen med et gunstig økonomisk miljø, " sa McMillon, "hjalp oss med å levere sterkt komp salg og få markedsandel."

Konsernsjef pekte også på Walmarts fremgang i det han beskrev som "arbeidet vi gjør for å nå kundene på en mer digital måte." E-handelssalget økte med 40% for hele året fra fjorårets nivåer, og Walmart tilbyr nå bekvemmeligheter som dagligvarehenting og leveringstjenester i hundrevis av landsområder. Disse tjenestene og andre digitale shoppingalternativer blir stadig viktigere når det gjelder å tiltrekke og holde kunder.

Aksjeeiere vil også høste fordelene ved Walmarts ytelse på en konkret måte, da selskapet økte kvartalsutbyttet med $ 0, 01 per aksje til $ 0, 53. Det er en ganske minimal økning, men med prognoser for 3% salgsvolum og komposisjoner på 2, 5% til 3% for Walmart i det kommende året, er investorene fornøyd med utviklingen som selskapet har gjort i å gjøre overgangen til en stadig mer digital verden.

Medtronic ser et godt år framover

Medtronic-aksjene var litt høyere etter utgivelsen av den medisinske utstyrsproducentens finansregnskap for tredje kvartal. Selskapet rapporterte omsetningsvekst på 2, 4% og justert resultat per aksje gevinster på om lag 10%, til tross for å se press fra valutavinduer og relativt svak ytelse fra Medtronic hjerte- og vaskulære gruppe.

Medtronic sterkest vekst kom fra sine minimalt invasive terapier og restorative terapier grupper, og CEO Omar Ishrak pekte også på gode forhold i fremvoksende markeder for å bidra til å styrke selskapets samlede gevinster. Dårlig salg av hjerterytme og hjertesvikt-forebyggende enheter veide på Medtronics resultater, men den medisinske enheten ga sterk etterspørsel etter produkter som målrettet mot respiratorisk, gastrointestinal og nyretilstand. Hjernebehandlingsapparater ga tosifrede prosentvise gevinster som skyldes i stor grad ulike nevrokirurgiske og nevrovaskulære produkter.

Investorer er optimistiske at Medtronic snart vil få mer av et sprut i robotterritasjonsområdet. Etter å ha gjort viktige oppkjøp for å styrke sin tilstedeværelse i virksomheten, har Medtronic ressurser og evne til å utfordre andre selskaper som har vært svært vellykkede med sine robotic systemer. Det er et område som Medtronic kan bruke til å kompensere for headwinds andre steder, og aksjonærer håper at den medisinske enheten kan fortsette å gjøre fremskritt i den retningen. I mellomtiden har økt veiledning for omsetningsvekst og justert inntjening holdt investorer fornøyd med Medtronics prospekter.