Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Smart Speaker Adoption økte i 2018

Anonim

Smarte høyttalere er enkelt blant de mest spennende og raskest voksende produktkategorier innen forbrukerelektronikk. Tekniske giganter fortsetter å utvide sine lineups for å dekke et voksende utvalg av prispoeng, bruk saker og formfaktorer. Markedsfører Amazon.com

(NASDAQ: AMZN)

annonserte et fantastisk antall ekko-gadgets i september og alfabetet

(NASDAQ: GOOG)

(NASDAQ: GOOGL)

datterselskap Google la hjemnavet til sin blanding den følgende måneden. I fjor merket også Apples

(NASDAQ: AAPL)

Først legger du til smarte høyttalere med HomePod, selv om salget har vært uklart.

NPR og Edison Research hadde utgitt en rapport med anslag for et år siden, og duoen har nettopp lagt ut en ny versjon. La oss se hvordan ting har endret seg de siste 12 månedene.

Husholdningenes adopsjon økte 78% i 2018

Anslagsvis 21% av amerikanske voksne eier nå en smart høyttaler, eller omtrent 53 millioner mennesker. Det er opp fra 16% eierskap, eller 39 millioner smart høyttalereier i USA for et år siden. Kanskje mer imponerende er den massive 78% økningen i antall amerikanske husholdninger som nå eier en smart høyttaler. Omtrent 118, 5 millioner husholdninger har nå en smart høyttaler, opp fra 66, 7 millioner.

Forbrukere som eier en smart høyttaler fortsetter å kjøpe mer til å plassere i hele hjemmet. Andelen mennesker som bare har en enkelt smart høyttaler, har falt dramatisk. Delmengden av forbrukere som eier tre eller flere smarte høyttalere, hoppet spesielt.

Antall smarte høyttalere eid

Desember 2017

Desember 2018

En

62%

48%

To

21%

22%

Tre eller flere

17%

30%

Den gjennomsnittlige husstanden eier nå 2, 3 enheter, ifølge rapporten, opp fra 1, 7 enheter for et år siden. Smarte høyttalere var en populær gave i løpet av ferien, med 8% av respondentene (n = 1.002) sa at de fikk en. Det er sammenlignbart med de 7% av respondentene som sa at de mottok en smart høyttaler som en feriegave sist gang.

Når det gjelder dårlige nyheter, sa 69% av respondentene at de ikke var interessert i å kjøpe en annen smart høyttaler innen de neste seks månedene. Bare 30% sa at de var noe eller veldig sannsynlig å kjøpe en annen enhet innenfor den tidsrammen. Det relativt lave kjøpsintensiteten er ikke bra, men vi går ut av feriehandelssesongen, og forbrukertilliten har bare postet sin største nedgang på tre og et halvt år i forbindelse med bekymringer om en global makroøkonomisk avmatning.

Forlovelsen er fortsatt sterk, med 52% av respondentene sier at de bruker sine smarte høyttalere daglig. Nesten en tredjedel av folk bruker dem flere ganger om dagen.

"Økningen i eierskap, spesielt økningen i enheter per husholdning, taler virkelig til det enorme nyttet av talestøtteteknologien, " sa Ed Weblands Research, Tom Webster. "Mens disse enhetene i utgangspunktet fungerte som lydapparater, blir de nå integrert i stoffet i hverdagen for titalls millioner amerikanere."

Hva dette betyr for tech giganter

Med litt over en femtedel av amerikanske voksne som eier smarte høyttalere og markedet fremdeles i tidlig innings av den generelle adopsjonskurven, er det fortsatt stor mulighet for teknologiske giganter.

Amazon utvider sin tilstedeværelse i hjemmet med nye formfaktorer. Faktisk viste fjorårets rapport at mange forbrukere var interessert i å bringe smart høyttalerteknologi inn i sine biler, et krav om at e-handel behemoth adresserer med den nye Echo Auto. Google har notert noen bemerkelsesverdige gevinster, for eksempel at Home Mini er den bestselgende smarte høyttaleren i andre kvartal 2018. Apple anerkjenner at det er langt bak, men gjør Apple Music tilgjengelig på Alexa-enheter for å øke sine tjenester virksomhet utover sin egen maskinvare.

Etter en sterk visning i 2018, la oss se hvordan markedet for smart høyttalere fares i 2019.

Ta en titt på det siste Amazon-inntjeningsanropet.