Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Skal du kreve sosial sikkerhet på 70?

Anonim

Du kan hente sosial sikkerhet så tidlig som 62. Så hvorfor vil du vente ytterligere åtte år og kreve sosial sikkerhet på 70? Det er en stor grunn: Du får mer penger.

Når du venter på å kreve sosiale ytelser før du har full pensjonsalder, tjener du forsinket pensjonskreditt. Disse kreditten øker den månedlige fordelen du får for resten av livet ditt.

Sosial sikkerhet fordeler er en ideell inntektskilde i pensjonering fordi de ikke går tom, og du får økt når levekostnadene stiger (om enn reiser det ikke er store nok). Derfor anbefaler Stanford-eksperter å vente til 70 år for å kreve dine fordeler. Men bare fordi ekspertene anbefaler forsinkelse, betyr ikke at venter er riktig for alle. Hvis du ikke er sikker på om du skal vente, les videre for å få noen viktige råd om hvorvidt du skal få sosial sikkerhet på 70.

Du bør kreve sosiale ytelser på 70 hvis ...

Det er smart å vente og kreve sosiale ytelser på 70 når:

  • Du er en ganske sunn person: Argumentet for å forsinke fordelene er at du får en høyere månedlig fordel senere i livet. Problemet er at du savner år med inntekt når du venter - og du må gjøre opp som tapte penger. Vanligvis tar det mer enn et tiår med å motta en høyere månedlig fordel for å bryte selv i mange år med forutgående fordeler, selv om du bør gjøre matematikken for å finne ditt eget nummer. Hvis det tar 11 år, vil du miste om du hevdet fordeler på 70 år og døde før 81 år. Det er vanskelig å forutsi når du skal videresende, men hvis du allerede lider av alvorlige helseproblemer eller lang levetid, Ikke løp i familien din, det kan hende du er bedre å hevde tidlig. På den annen side, hvis du kjører maraton, og mor og pappa fortsatt henger rundt på 102, er ventetiden trolig et smart trekk.
  • Du har en ektefelle du ønsker å sørge for: Hvis du øker fordelene dine ved å vente på å kreve dem, øker dette overlevelsesfordelene din ektefelle får etter at du har passert. Hvis du er høyverdig ektefelle, tenk seriøst på å vente på å kreve inntil 70 for å maksimere inntekten din mann eller kone er igjen med etter at du er borte.
  • Du kan overleve uten sosial sikkerhet til 70: Mens det er mange gode grunner til å vente på å kreve fordeler, er det bare viktig at du venter. Mange krever fordeler før 70, fordi deres helse hindrer dem i å jobbe, eller de kan ikke finne en jobb og har ikke nok penger til å leve på. Prøv å unngå å komme inn i en stilling der du er tvunget til å kreve ytelser ved å spare nok til å støtte deg selv om du forlater arbeidsstyrken før 70 år. Når du har en økonomisk pute, kan du velge om du skal vente, heller enn å være tvunget av omstendigheter til å kreve fordeler før du er klar.

Du bør hevde forutsetninger for trygdeordninger tidligere hvis ...

På den annen side, venter til 70 for å kreve fordeler, gir ikke mening hvis:

  • Du forventer ikke å leve lenge: Når du ikke lever lenge nok til at din høyere trygdeytelse skal gjøre opp i mange år med å gå glipp av penger, er det ikke fornuftig å forsinke.
  • Du har samordnet med din ektefelle: Noen ganger er det fornuftig for en ektefelle å påstå fordeler tidlig. Hvis du er den lavere opptjente ektefellen, kan du kreve fordelene dine på 62 for å gjøre det mulig for din høyere tjenende ektefelle å vente lenger. Ved å ta denne tilnærmingen maksimerer du overlevelsesfordeler mens du fortsatt har penger til å leve i 60-årene.
  • Du trenger pengene: Hvis du sliter med å holde deg flytende, kan du ikke vente til 70 år for å begynne å motta inntekt fra trygdeordninger.

Er det sosial sikkerhet på 70 smart?

Det er et sterkt argument som skal gjøres som venter på å kreve sosial sikkerhet til 70 er det rette trekket på grunn av økningen i fordelene ved å forsinke kravet ditt. Men som du ser, er det ikke riktig valg for hver situasjon som det er 70. Tenk på hva som er best basert på din helse, familie situasjon og økonomi, slik at du kan hevde sosial sikkerhet i en alder som gir mening for deg.