Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Andeler av O'Reilly Automotive Pop 10% etter sterk bunnlinjevekst

Anonim

Hva skjedde

Andeler av O'Reilly Automotive Inc.

(NASDAQ: Orly)

, en av de største forhandlerne av ettermarkedet automotive deler, verktøy og tilbehør, popper 10% torsdag kl 12:17 EDT etter kunngjøring av et sterkt første kvartal og økende veiledning.

Og så

Salget i første kvartal gikk 6% høyere til $ 2, 28 milliarder, sammenlignet med året før, i takt med analytikernes estimater. En drivkraft bak omsetningen var en økning på 3, 4% i sammenlignbare butikksalg, over midtpunktet i ledelsens første kvartal. Det som virkelig stod for investorer var en 28% økning i utvannet resultat per aksje i første kvartal, og sjekket inn på $ 3, 61 per aksje sammenlignet med analytikernes estimater for $ 3, 58 per aksje.

"Vi tror at langsiktige drivere for etterspørsel i vår bransje forblir intakt, blant annet en voksende og aldrende bilflåte som kjøres over tre trillion miles hvert år, men enda viktigere, er vi veldig sikre på at vi kan fortsette å få markedsandel ved å gi konsekvent høy servicenivå til våre kunder, og vi er godt rustet til å bygge videre på de forbedrede trender vi kjørte i første kvartal, sier O'Reilly administrerende direktør Greg Henslee.

Hva nå

Det er et sterkt kvartal og med bransjens trender i stigende kjøredrev og kjøretidsalder er ledelsen trygg nok i sin virksomhet for å bremse hele årsresultatet fra $ 15, 10 - $ 15, 20 opp til $ 15, 30 - $ 15, 40 per aksje. O'Reilly har utmerket seg i sin dual-market tilnærming - både kommersielle og gjør-det-selv bedrifter - og fortsetter å vise at det kan forbedre operasjonen for å bringe mer til bunnlinjen. Forvente flere sterke kvartaler for O'Reilly nedover veien.