Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Pensjonere med mer tillit: Slik er det

Anonim

Utallige arbeidere ser frem til pensjon og livsstilen den tilbyr. Men i disse dager går flere og flere amerikanere inn på pensjon på rystet grunnlag. Og mens mye av det har å gjøre med besparelser (eller mangel på det), er arbeidernes holdninger like foruroligende.

Tillit er lavt

Et økende antall amerikanere er bekymret for å ha nok penger i pensjon. Vurder denne statistikken:

  • Transamerica rapporterte i fjor at bare 51% av baby boomers føler at de bygger et sterkt nok redeegg.
  • I en undersøkelse fra 2015 av American Institute of CPAs, var 57% av de arbeidstakere som var opptatt av penger som hovedpensjon.
  • I en Allianz studie av over 3000 baby boomers var 60% mer redd for å overleve sine besparelser enn å dø faktisk.

Gitt antall amerikanere som er tydelig bak på besparelser, er ingen av dette spesielt sjokkerende. Det er anslått at en av de tre amerikanerne ikke har noen pensjonssparing overhodet, inkludert 30% av arbeidstakere 55 og over.

I mellomtiden rapporterer Transamerica at baby boomers har reddet en median $ 147, 000 for pensjonering. Det kan virke som et anstendig beløp ved første øyekast, men når du vurderer kostnadene pensjonister står overfor, er det egentlig ikke mye i det hele tatt. Faktisk, hvis du bryter det nummeret ut over 20 år, er du igjen med bare $ 7.350 i årlig inntekt - eller litt over $ 600 i måneden. Selv om du kaster inn en ekstra $ 1.360 i måneden for trygdeordninger, som det er den gjennomsnittlige mottakeren får i dag, for mange pensjonister, er det fortsatt ikke nok til å dekke langsiktige grunnleggende levekostnader.

Snakker om hvilke, mange arbeidere er overraskende uvitende om hva det koster å pensjonere. Faktisk, selv om du tenker ellers, vil 46% av husholdningene ende opp med å bruke mer penger i pensjon - i hvert fall i tidligere stadier - enn de gjør ved slutten av arbeidsårene. Legg til i det faktum at folk lever lenger, og det er ikke rart at pensjonister gnist i så mange voksne.

Kunnskap er makt

Hvis målet ditt er å pensjonere med tillit, må du gjøre to enkle ting: Kjenn dine kostnader, og lagre mer. La oss komme inn i kunnskapsfaktoren for litt. Selv om ikke alle bruker mer penger i pensjon, bør du planlegge at du trenger minst 70% til 80% av tidligere inntekt for å dekke dine levekostnader når du slutter å jobbe. Av det kan du forvente at sosial sikkerhet skal gi omtrent halvparten - noe som betyr at det er opp til deg å redde resten.

Hvilke kostnader kan du møte i seniorårene dine? Det er helsevesen, for en ting, som nesten universelt går opp for folk i pensjon. Det er anslått at gjennomsnittlig sunt 65 år gammelt par i dag vil tilbringe en god $ 377 000 i helsekostnader gjennom hele pensjonen. Og det er bare hva friske eldre vil bruke. Hvis du har en kjent medisinsk tilstand, kan ditt nummer klatre.

Det er også boliger å tenke på. Færre amerikanere går inn på pensjonsfri pensjon, og selv om hjemmet ditt er betalt, er det fortsatt vedlikeholds- og eiendomsskatter å bekymre seg for. Gitt at den typiske villaeieren bruker 1% til 4% av hjemmet sitt verdi på årlig vedlikehold, selv i mangel av en faktisk boliglånsbetaling, kan boligkostnadene fremdeles være ganske høye. Husk også at eiendomsskatt har en tendens til å stige over tid - selv i perioder når boligverdiene faller. Hvis du planlegger å bli hjemme på lang sikt, må du ta hensyn til denne muligheten.

Til slutt tenk på fritid i pensjon. Selv om du kanskje har beskjeden smak, når du slutter å jobbe og har en overflod av fritid på hendene, er du nødt til å bruke penger på å holde deg opptatt. Og det kan raskt legge opp.

Ingen av dette er ment å skremme deg. Snarere er målet her å illustrere at pensjonskostnadene har en måte å krype på deg. Hvis du vet om dem på forhånd og redder tilsvarende, vil du være bedre posisjonert til å trekke deg tilbake med tillit.

Lagre aggressivt

La oss nå snakke om besparelser. Selv om utallige amerikanere er tydelig bakover, hvis du tar skritt for å kaste opp dine pensjonsplanbidrag, vil det gjøre en reell forskjell i neseegget ditt. Foreløpig kan arbeidstakere 50 og eldre legge inntil $ 6.500 i året til en IRA og $ 24.000 til en 401 (k). Hvis du har 15 arbeidsår foran deg og du maksimerer det sistnevnte alternativet, får du ytterligere $ 360 000 til å jobbe med. Enda bedre, hvis du investerer besparelsene og genererer en relativt konservativ gjennomsnittlig årlig 6% avkastning, blir du $ 558, 000 rikere på 15 år.

Selv om du ikke kan maksimere en 401 (k), som er tilfellet for mange eldre arbeidstakere, vil det være bra å spare noen rimelig mengde. Hvis du skulle sette bort $ 500 i måneden for pensjonering over en 15-årig periode, vil du ha ytterligere $ 139.000 til navnet ditt, forutsatt at samme 6% avkastning.

Til slutt, ikke rabatt muligheten for å utsette pensjonering i noen år og bank ekstra inntekt på den måten. Ikke bare vil de ekstra lønnsslippene hjelpe, men de vil tillate deg å holde av med å tappe nestegget ditt, og dermed strekke seg de besparelser du har samlet.

Nøkkelen til pensjonering med tillit er å forstå kostnadene du møter og ta skritt for å spare for dem. Jo mer du planlegger, desto bedre er sjansene dine for å sikre den bekymringsfrie pensjonen du fortjener.