Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Forhandlere lider fordi folk vil ha mindre ting

Anonim

Mens internett fortjener skylden for enkelte forhandlers mislykkede og andres kamp, ​​er det ikke det eneste problemet som står overfor murstein og mørtelkjeder. Detaljhandlere må også håndtere kunder, særlig yngre, med forskjellige mål og drømmer enn babyboomersen på hvem mange kjeder har bygget sine virksomheter. Det har blitt sagt at tusenårene, kanskje som en reaksjon på foreldrene deres, har vist mer interesse for å skaffe seg erfaringer enn å samle ting.

Det endrer ting dramatisk for forhandlere bygget rundt å betjene en oppkjøpsøkonomi. Det er en trickle-down effekt med langtrekkende innvirkning. For eksempel, hvis tusenårige kjøpere velger å ikke sette pengene sine i å kjøpe store hus (eller hus i det hele tatt), trenger de mindre møbler og har mindre plass til mange andre ting.

For et varehus som Sears Holdings '

(NASDAQ: SHLD)

Sears eller Kmart, den eneste beslutningen om å kjøpe eller leie et mindre sted å bo, kan påvirke salget på mange måter. Det betyr at kjeden selger mindre klær, færre gressklippere, verktøy, griller og så mange andre ting. Det er en generasjonsadferd som bare er en del av detaljistpuslespillet, men det er en som har blitt snakket om i flere år, med ny forskning som viser at ideen om yngre forbrukere som spiser opplevelser over materielle varer, er en ekte ting.

Hvordan er yngre kjøpere forskjellige?

En ny rapport fra GfK indikerer at tusenårene mener at erfaringer er viktigere enn eiendeler i større antall enn eldre og yngre generasjoner. Millennials er omtrent de aldre 20-39.

I mai 2017 rapporterte GFK-rapporten, som ble skrevet om av eMarketer, resultatene av en undersøkelse av internettbrukere i USA som ble gjennomført i sommeren 2016. Denne undersøkelsen viste at 59% av 20- til 29-åringer og 57% av 30- til 39-åringer var enige om at "erfaringer er viktigere enn eiendeler". Det slo ut 40- til 49-åringer på 53%, og folk 60 år og eldre, som ble enige med uttalelsen 53% av tiden.

Er dette faktisk skjer?

Det er viktig å merke seg at du sier at du verdsetter erfaringer over materielle varer, ikke er det samme som å bruke pengene dine for å gjenspeile det. Det er imidlertid noen tegn - utover sliter detaljhandelskjeder - at forbrukerne faktisk oppfører seg på denne måten.

"Bare 9 prosent av forbrukerne planlegger å bruke mer i de neste 12 månedene, " ifølge en rapport fra slutten av april fra OD. "Men når det gjelder reiser, planlegger 25 prosent å tilbringe mer, et tall som er enda høyere blant de mellom 18 og 34 år. Og over 80 prosent av forbrukerne planlegger å reise mer enn 50 miles hjemmefra i neste 12 måneder. "

Disse tallene støttes videre, ifølge OD, med en økning i bagasjesalget, som vokste 20% av enheter og 6% for dollar gjennom årets begynnelse.

Hva betyr dette for detaljhandel?

En nedgang i utgifter kan være en annen spiker i kisten for detaljhandel, men å forstå hva som skjer skaper muligheter. Bortsett fra sokkelbagasje, kan forhandlere tenke på hvordan man enten markedsfører opplevelser eller setter sine butikker inn i dem.

Det er noe som vellykkede kjeder allerede har gjort. Costco

(NASDAQ: COST)

, for eksempel selger ikke bare sine medlemmer alt fra ferier til temapark eller arrangementskort, det har også gjort sine butikker erfaringer.

Selvfølgelig, å gå til Costco og bli overrasket over en avtale på K-kopper eller å prøve å prøve struts er ikke det samme som å ta en afrikansk safari. Likevel, det handler som erfaring - noe å gjøre utover bare å kjøpe ting - som kan appellere til yngre forbrukere.

Detaljhandlere kan ikke bli magiske steder som temaparker eller enkelt sette inn en petting zoo full av pandaer og enhjørninger. Det de kan gjøre er å arbeide for å gi sine kunder mer erfaringsbaserte alternativer. Det kan være så enkelt som JC Penney ombygger sine salonger eller Best Buy, noe som gjør sine butikker mer interaktive. Det er ikke noe svar, men det er klart at forhandlere må fokusere på mer enn bare hvordan de konkurrerer med nettbutikker. De må også vurdere hva yngre kunder ønsker og gi dem mer av det.