Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Red Robin Gourmet Burgers Inntjening: Hva å se på

Anonim

Aksjer av gourmet burger kjeden Red Robin

(NASDAQ: RRGB)

ble slått tidligere i måneden da selskapet rapporterte foreløpige resultater i andre kvartal i et forsøk på å være rettidig og gjennomsiktig om en periode som var "vesentlig" dårligere enn forventet, ifølge redaktør Denny Marie Post, Red Robin. Aksjer gikk ca. 20% da justert resultat per aksje kom godt under selskapets veiledningsområde.

Den foreløpige oppdateringen i kvartalet, som inkluderte tall som er gjenstand for kvartalsendringer, ga investorer litt innsikt i perioden. Men det er fortsatt ting for investorer å se når Red Robin rapporterer sine offisielle resultater for andre kvartal. Spørsmålene forblir om hvorfor selskapet ikke utførte opp til pålydende, når ledelsen mener det kan vende seg om sin negative kundetrafik trend, og mer.

Her er tre emner investorer vil se på når Red Robin rapporterer resultatet for andre kvartal.

Hvilke faktorer, akkurat, førte til Red Robins betydelige underprestasjon?

Red Robins fattige resultat i andre kvartal var ikke bare svakt - det var meningsfullt verre som ledelsen sto for.

Red Robin hadde prognosen for andre kvartalsinntekter per aksje å være mellom $ 0, 55 og $ 0, 77. Faktisk EPS kom imidlertid inn på $ 0, 14, eller $ 0, 46 når det ikke var nedskrivning av eiendeler, omorganisering og andre kostnader. Analytikere ble til og med lurt. Konsensusinntektene pr. Aksjeforventning fra analytikere for kvartalet var $ 0, 65.

Andre kvartalsomsetning på 315 millioner dollar var også godt under konsensusprognose for 324 millioner dollar.

Selv om det var godt å se ledelsen avstå fra å gjøre unnskyldninger, var det foreløpige oppdateringen mangler detaljer for å forklare nøyaktig hvorfor resultatene var så langt fra forventningene. Innlegg sa:

Mens vi forblir sikre på den strategien vi har på plass for å takle skiftene som foregår innen uformell bespisning, utførte vi ikke så godt som vi burde ha. Vi har muligheter til å forbedre vår serviceutførelse, som har blitt påvirket av den voksende kompleksiteten til de flere inntektsstrømmene i våre fire vegger. Vi må også oppdatere markedsføringsmeldingen og flytte raskt på den digitale gjestopplevelsen.

Investorer bør se etter en mer spesifikk sammenbrudd av hva som gikk galt.

Når kan Red Robin gjøre ting rundt?

Etter en dårligere 0, 1% vekst i sammenlignbare restaurantgjenstander i 1. kvartal økte restaurantens kundetrafik trend i 2. kvartal. Sammenliknende gjestetall reduserte 0, 7% året over året i kvartalet.

"Vi fortsetter å gjøre fremskritt på å kjøre off-premise trafikkvekst og differensiering gjennom daglig overkommelig pris, " sa Post. "Vi har imidlertid ennå ikke se den nødvendige løftet i din inn-trafikk for å kompensere det laveste sjekk-gjennomsnittet som er knyttet til den høyere blandingen av vår Tavern-dobbelmeny."

Investorer bør se etter svar på når denne metriske forventes å bli positiv.

Kan Red Robin opprettholde sin reviderte veiledning?

For Red Robin å begynne å tjene tilbake investorens tillit, skal det begynne å møte eller overgå veiledningen.

Ledelsen var først og fremst å prognose 2018 resultat per aksje mellom $ 2, 40 og $ 2, 80. Men etter å ha gitt ut sine foreløpige resultater i andre kvartal, sa Red Robin at det forventer helårs EPS mellom $ 1, 80 og $ 2, 20. I tillegg forventer ledelsen nå at sammenlignbare restaurantinntekter vil falle 1% til 2% året over år i 2018. Dette er nede fra en tidligere prognose for sammenlignbar restaurantomsetningsvekst mellom 50 og 150 basispoeng.

Med resultatet i andre kvartalet utgitt nesten tre uker etter de foreløpige resultatene, vil ledelsen få bedre syn i tredje kvartal og resten av året. Investorer bør se etter Red Robin for å bekrefte at den nåværende veiledningen er realistisk, om ikke konservativ.