Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Polaris Industries, Inc. ser veien fremover som markeder forbedrer

Anonim

Polaris Industries Inc.

(NYSE: PII)

annonserte resultatene i kvartalet 2017 tirsdag morgen, med et snevere enn forventet netto tap, forbedret detaljhandel i Nord-Amerika og stabilisering av markeder for terrengkjøretøy.

La oss ta en nærmere titt på de underliggende driverne til Polaris 'virksomhet etter hvert som det startet det nye året, så vel som hva investorene kan forvente fremover.

Polaris Industries resultater: Rå tallene

Metric

1. kvartal 2017

Q1 2016

År-over-år Vekst (YOY)

salgs~~POS=TRUNC

$ 1 153, 8 millioner

$ 983, 0 millioner

17, 4%

Netto inntekt (tap)

($ 2, 9 millioner)

$ 46, 9 millioner

N / A

Resultat (tap) per utvannet andel

($ 0, 05)

$ 0.71

N / A

Hva skjedde med Polaris i kvartalet?

  • På en justert basis, som utelukker kostnader knyttet til nedkjøp av seilmotorsykler, samt visse transamerikanske auto deler (TAP) -integrasjon og oppstartskostnader, var Polaris nettoinntekt 48, 3 millioner dollar, eller 0, 75 dollar per aksje.
  • Internasjonal omsetning økte med 2% året over, til $ 166, 2 millioner.
  • ORV og snøscooter segmentinntektene steg 2% til 724, 1 millioner dollar, inkludert et flatt ORV helt godt salg som Polaris 'ORV-markedsandel viste tegn på stabilisering og selskapet begynte å levere til mer normaliserte priser. Snøscootert helvedesalg falt 3% på grunn av forsendelsestidspunktet, og ORV og snøscooter deler, klær og tilbehør gikk opp 13%.
  • Motorsykkel-segmentinntektene gikk ned med 35% året før, til $ 185, 3 millioner, inkludert $ 46, 3 millioner av Victory Motorcycles, helbrede, tilbehør og klær. Den nordamerikanske forbrukshandelenes etterspørsel etter de kombinerte indiske motorsykkel- og slingshot-merkevarene var nede i midten av ett sifferprosent, eller omtrent i tråd med det bredere markedet.
    • Detaljhandel med indisk motorsykkel vokste i lavt tosifret rekkevidde og fortsatte å oppnå markedsandel i kvartalet, mens slingshot-salget var nede på grunn av lav tilgjengelighet i løpet av de siste kvalitetsklassene.
  • Inntekter fra globale tilstøtende markeder vokste 24% til 91, 6 millioner dollar, drevet av en kombinasjon av 12% vekst i arbeids- og transportkjøretøy, og salg som mer enn doblet i regjerings- og forsvarsvirksomheten.
  • Ettermarkedssegmentet økte til 217, 8 millioner dollar (opp fra 15, 5 millioner dollar denne gangen i fjor), inkludert 202 millioner dollar i omsetning fra den nylig kjøpte TAP-kjeden.
  • Polaris tilbakekjøpte 256 000 aksjer av aksjekapital for 21, 8 millioner dollar i kvartalet, og etterlot omtrent 7, 2 millioner aksjer gjenværende under den nåværende tilbakekjøpsgodkjenningen.

Hvilken ledelse måtte si

Polaris CEO Scott Wine uttalte:

Mens vi rapporterte et forventet netto tap for kvartalet var justert inntjening litt foran forventningene våre. Vi så fortsatt sterk ytelse fra indisk motorsykkel, og vår ORV-virksomhet forbedret ytelsen i møte med tøff konkurranseaktivitet og et tregt idrettsmiljø. Samlet sett forblir forhandlerkanalen vår sunn, med beholdninger på 8%, og vi fortsetter å arbeide hardt for å forbedre forhandlerengasjementet vårt.

Snakker til selskapets siste ORV-tilbakekallinger, inkludert visse 2015-modellår Ranger 900s og 2017 Sportsman ATVs, Wine utarbeidet:

Vi har gjort betydelige investeringer i mennesker, prosesser og teknologi for å støtte forebygging, identifisering og rydding av sikkerhets- og kvalitetsproblemer, og vi identifiserer dem tidligere og reagerer raskere. Sikkerheten til våre ryttere og kjøretøy er vår nr. 1-prioritet, og vi vil fortsette å utvikle prosessene som kreves for å levere førsteklasses ytelse på dette området. [...] Våre resultater i første kvartal gjenspeiler vårt løfte om å raskt og bærekraftig forbedre vår strategiske og taktiske gjennomføring, fortsette å øke total sikkerhet og kvalitet og bygge overlegen produkter for våre kunder.

Ser frem til

Endelig reiterte Polaris sin veiledning for inntektsvekst for hele 2017, og i 2017 justert nettoinntekt på $ 4, 25 til $ 4, 50 per utvannet andel - et uoppnådd trekk, vurderer disse resultatene bare bedre enn Polaris hadde forventet . Så med Polaris-aksjer opp i en beskjeden 0, 5% i dag - men fortsatt nede på rundt 17% i løpet av det siste året - tror jeg at investorer bør være tilfreds med å vite at Polaris setter sine kunder først og at den fortsetter å posisjonere seg selv for å gå tilbake til vedvarende, lønnsom vekst fremover.