Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Spill porteføljeforsvaret med denne forbruksstifteenheten

Anonim

S & P 500 er i fare for å fullføre i rødt for hele 2018. Men i de siste tre månedene har forbrukerstiftesektoren overgått alle andre sektorer, et klart signal om at institusjonelle og retail investorer roterer noen av sine beholdninger til kvalitet navn.

I en Industry Focus-podcast dedikert til defensive spill i et skremmende marked, legger vi fram grunner til å vurdere å kjøpe butikkhandel Walmart

(NYSE: WMT)

. Blant disse er selskapets ekstremt aggressive holdning i å forsvare sin sluttbrukermarkedsandel fra Amazon.com

(NASDAQ: AMZN)

, samt det nye, rolige fokuset på å kjøpe hip detaljhandel selskaper elsket av årtusener. Klikk nedenfor for en forfriskende ta en relativt sikker investering med overraskende vekstpotensial.

Et fullt utskrift følger videoen.

Denne videoen ble registrert 13. november 2018.

Vincent Shen: Jeg vil sørge for at vi har tid til å dekke Walmart. Jeg føler at dette er en gullstandard for en forbrukerstifterforhandler. Å gå tilbake til 2008, det året, og jeg nevnte og ledelsen til finanskrisen, nådde nedgangen i løpet av den tiden, S & P reduserte 40% for året. Walmart var faktisk opp 18% det året. Bare et enkelt datapunkt for deg å vurdere.

Mer nylig er dette en historie som jeg tror deler mye likheter med McDonald's . Ledelsen er fokusert på å øke sin e-handelsarm. De er fokusert på å investere og anskaffe alle disse nye bedriftene og ta generelt mer markedsandel. Det er et langsiktig fokus som jeg liker å se, selv om det betyr at det kommer til å være en langsiktig suksessfaktor i neste regnskapsår eller to. Det er et fokus som virker som ledelse hos begge disse selskapene - McDonalds og Walmart - tar på seg. Jeg tror det vil være bra for aksjonærer som ser ut fem, ti år og lengre. Hva er dine tanker her?

Asit Sharma: Longtime-lyttere vil huske at vi viet en episode til Flipkart, som var Walmarts store e-handelsoppkjøp. Det er den up-and-coming e-handel online operasjonen i India. En ting som virkelig har tatt meg i øynene siden showet, er Walmarts oppmerksomhet til, igjen, årtusener og Gen Z. Det er investert i en rekke merker. Jeg vil lese noen. Bonobos, ModCloth, Moosejaw og ShoeBuy. Dette er ikke-tradisjonelle kategorier for Walmart. Det investerer hvor tusenvis er shopping og i merkene som tusenårene liker. Det har også virkelig rammet opp sine egne private label tilbud. Mote viser seg å være en stor mulighet i økonomien i gode år og dårlige år. Walmart, ved å gjøre dette, strekker seg utover det murstein, bort fra hva jet.com, et annet oppkjøp, bringer det, som er en kvasi-konkurrent til Amazon, og mer av et individualisert, frittstående konsept med hver av disse merkene som den kjøper. Det diversifiserer den basen. Selvfølgelig, når inntektene dine er i flere hundre milliarder dollar om året, tar det lang tid for en innsats som dette for å gi diversifisering. Men vi har sett det skaffe leveringsselskaper, logistikkfirmaer, som driver denne multi-front kampen med Amazon. Jeg vil oppfordre lyttere til å se bortom Amazon til en fremtid hvor detaljhandelen fortsatt eksisterer, forbrukerne går fortsatt inn i Walmart butikker og kjøper produkter som du i dag ikke kan knytte til dette selskapet.

Jeg ønsket også å merke seg, i det siste kvartalet økte Walmarts amerikanske comps 4, 5%, som var den beste ytelsen i ti år. Jeg tror de rapporterer resultater den 15. oktober om noen få dager. Vi får se om den trenden fortsetter. Det er et langsiktig klassisk defensivt spill, men igjen er det en veksthistorie her som begynner å dukke opp.

Shen: Takk, Asit. Vi har som to minutter, så jeg vil gi deg en mulighet. Med denne brede samtalen som vi har hatt på ideen om forbrukerstifter som forsvar under markedsnedganger, hva er en stor takeaway du vil forlade våre lyttere med?

Sharma: Den største takeaway, vi har virkelig ikke nevnt dette, men det er sannsynligvis et spørsmål som mange lyttere har når vi trekker til slutten av dette showet. Hvis jeg kjøper disse aksjene i morgen, skal jeg bare lide en annen stor nedgang, som jeg har med andre navn i porteføljen min? Mitt svar er, kanskje vi. Du vet aldri hvor lavt markedet kan gå når det er et bjørnmarked. Imidlertid er hvert av disse selskapene gruppert rundt 21X fremoverinntekter. Det er ganske billig, gitt dagens marked. Den eneste outlier er McDonald's, som handler på 24X ett års fremtidsinntekter. Ta TJX, selv med en økning på 42%, er det fortsatt relativt billig når du ser på det bredere markedet. Du har en ekte defensiv muskel her inne. Jeg vil oppfordre lyttere til å utforske disse og andre store kvalitetskrammer i mer detalj, og kanskje begynne å knuse og legge til noen defensive posisjoner i sine porteføljer.

Shen: Gjentar noen av de advarslene vi hadde, de takeaways vi hadde da vi snakket om hva som driver den siste volatiliteten - dette var to uker siden på showet. Panicking: ikke det rette trekket. Selge ut av alt: ikke det rette trekket. Du er i posisjon akkurat nå for å tenke på porteføljen din. Hvis du er bekymret for noe slikt, som en nedgang, vurder: Er jeg diversifisert? Hvis du ikke er, er disse typer sektorer og selskaper som du kan se på for å bidra til å styrke ting. Det er bare en av mange ruter du kan ta.