Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Over 70? Her er din RMD-guide for 2018

Anonim

Skatteoppsigert pensjonssparing er et av de beste verktøyene for investorer, men du kan ikke bare la pengene dine vokse for alltid - på et tidspunkt må du begynne å trekke den tilbake. Dette kalles obligatoriske minimumsfordeler (RMDs), som er en IRS-regel som sier at du må begynne å ta utdelinger fra visse pensjonsregnskap som begynner i alderen 70 1/2.

Her er en veiledning til hva en RMD er, når RMD-deadline er, og hvordan du beregner 2018 RMD. Pass på at du får dette riktig. Straffen for manglende overholdelse er alvorlig.

Hva er en RMD?

RMD står for nødvendig minimumsfordeling, og er et årlig minimumsbeløp som må trekkes tilbake fra visse typer pensjonskonto etter at du har nådd 70 1/2 år.

Generelt sett må du ta hvert års RMD innen utgangen av kalenderåret. Det eneste unntaket er for din første RMD, som må tas innen 1. april etter kalenderåret der du blir 70 1/2. Hvis du for eksempel blir 70 1/2 i løpet av 2018, har du teknisk til 1. april 2019 å ta din første RMD. (Jeg sier "teknisk" fordi det er en god grunn til ikke å vente til siste øyeblikk, som vi kommer inn på senere.)

Du kan velge å ta RMD, men du vil. Du kan ta en serie betalinger gjennom hele året, eller du kan ta RMD i en fast sum. Og hvis du har mer enn én konto underlagt RMD-regler, kan du velge å trekke ut ditt totale RMD fra bare en konto, eller fra en kombinasjon av dem, så lenge det totale minimumsbeløpet trekkes tilbake i løpet av året.

Hvilke kontoer har RMD krav?

Alle pensjonskonto hvor bidrag er foretatt før skatt, er underlagt RMD-krav. Dette inkluderer, men er ikke nødvendigvis begrenset til:

  • Tradisjonelle IRAer
  • 401 (k) s, 403 (b) s og 457s (selv om du fortsatt jobber for sponsorens arbeidsgiver, kan du være unntatt fra RMD-kravet)
  • Enkle IRAer
  • SEP-IRAS

Hva er unntatt fra RMD? Etter skatt-pensjonskonto - spesielt Roth IRA og eventuelle deler av 401 (k) eller lignende kontoer som kom fra Roth-bidrag, har ikke RMD-krav. Den primære grunnen til at RMD-regler eksisterer, er å sikre at du til slutt betaler dine skatter på midlene i kontoen din. Kvalifiserte Roth-uttak er skattefrie, slik at skattemyndighetene ikke bryr seg så lenge du forlater pengene dine på kontoen.

Slik beregner du 2018 RMD

For å beregne din 2018 RMD, trenger du følgende informasjon:

  • Kontosaldoen din (e) per 31. desember 2017.
  • Alderen du vil nå i 2018.
  • Egnet levetidstabell fra IRS. For de fleste er dette Uniform Lifetime Table. Hvis din ektefelle er den eneste mottakeren av kontoen din, og han eller hun er over 10 år yngre enn deg, vil du bruke Joint Life og Last Survivor Expectancy Table, som du finner i IRS-publikasjon 590-B.

Når du har denne informasjonen, er beregningen ganske enkel. Ved å dele kontosaldoen din med riktig forventet levetidsfaktor i IRS-tabellen som gjelder for deg, kan du beregne 2018 RMD.

For eksempel, la oss si at du har $ 500 000 i ulike skattefordelte pensjonskonto, og at du setter 75 i 2018. Ifølge Uniform Lifetime Table er din forventede levetid faktor 22, 9. Å dele $ 500 000 med 22, 9 gir en RM8 2018 på $ 21.834.

Hvis du blir 70 1/2 i 2018, vær forsiktig med å vente

Som et forsiktig ord må du huske på at uttak fra pensjonskonto som har RMD-krav betraktes som skattepliktig inntekt.

Her er hvor dette kan få deg i trøbbel. La oss si at du blir 70 1/2 i 2018. Dette betyr at du har til 1. april 2019 å ta din første RMD. Din andre RMD vil imidlertid også være på slutten innen 2019. Ved å vente til 2019 for å ta din første RMD, har du to store uttak i samme kalenderår, noe som lett kan føre deg til en høyere skattekonsoll.

Poenget: Hvis du blir 70 1/2 i løpet av 2018, kan det være en smart skatteflytt for å ta din første RMD innen årets slutt, selv om du ikke er pålagt å gjøre det.

Straffen for manglende overholdelse er alvorlig

Til slutt, under ingen omstendigheter bør du ignorere RMD-reglene. Straffen for å ikke ta en RMD er en av de strengeste straffene som IRS vurderte - 50% av beløpet du skulle ta ut. For eksempel, hvis din 2018 RMD er $ 30.000 og du ikke trekker noe ut, vil du bli straffet $ 15.000.

Ikke gi din pensjonssparing bort til IRS. Dobbeltklikk at du trekker nok ut av kontoene innen tidsfristen.