Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Ingen Nest Egg? Her er hvordan å trekke av pensjonering uansett

Anonim

Vi får beskjed om at vi skal spare penger - så mye penger som mulig - for pensjonering, siden sosial sikkerhet alene ikke vil være nok til å betale regningene våre. Men hva om du har det bra på 60-tallet, gir lønnen din nesten ikke noe rom for besparelser, og du vet at du ikke kan fortsette å jobbe heltid i mange år?

Selv om pensjonering uten et hekseegg er absolutt ikke ideelt, hvis det er situasjonen du står overfor, bør du vite at det kan gjøres. Dette er hvordan.

1. Vent til 70 for å arkivere for trygdeordninger

Kanskje din inntekt på heltid ikke gir mye besparelser for øyeblikket, og å jobbe med en sidegig for å tromme opp ekstra penger er bare ikke i kortene akkurat nå. Hvis det er tilfelle, men du er i stand til å bli på jobb til 70, kan det hende du kan øke din pensjonsinntekt automatisk ved å øke dine trygdeordninger.

For hvert år holder du av med å søke om fordeler over hele pensjonsalderen (som, avhengig av fødselsår, er enten 66, 67 eller 66 og et visst antall måneder), vil du få et øyeblikk på 8% økning Det vil forbli i kraft så lenge disse fordelene utbetales. Dette betyr at hvis du ser på en full pensjonsalder på 66 år, med en månedlig fordel på $ 1200, vil arbeidet til 70 øke din årlige inntekt med $ 4, 608. Så mens du ikke teknisk lagrer pengene i en pensjonsplan, får du det samme resultatet.

2. Få en deltidsjobb når du går ut av en heltid

Kanskje å jobbe i en sidestrøm er ikke mulig når du er ansatt på heltid. Men når du forlater jobben som jobber 40 timer eller mer hver uke, kan du finne ideen om å jobbe noen timer i uka relativt håndterlig, selv om du er eldre og energinivået ditt ikke er det du brukte å være.

Tenk deg at du kan tjene $ 15 i timen og klarer å sette inn bare seks timers arbeid per uke. Det er en annen $ 4, 680 å jobbe med på årlig basis.

Husk at arbeidet du gjør som senior ikke trenger å være i klassisk forstand. Du kan ta en hobby du liker, som hagearbeid eller baking, og gjør det til en pengemulighet. Og mens ekstra penger sikkert vil hjelpe, like viktig, å jobbe litt under pensjon vil gi deg noe å gjøre med tiden din, og dermed hindre deg i å bruke penger unødvendig.

3. Slash ditt pensjonsbudsjett så mye som mulig

Det er visse utgifter du vil møte i pensjonering som er ganske uunngåelig, som bolig og transport, for å nevne et par store. Men det betyr ikke at du ikke kan ta skritt for å redusere de store utgiftene dine, slik at du øker inntektene så mye som mulig. Du kan alltid se om du reduserer ditt boareal, bli kvitt et kjøretøy du ikke lenger trenger nå, når du ikke jobber med en heltidsjobb eller flytter til en billigere del av landet for å senke regningene dine i det hele tatt .

Videre kan du vurdere å flytte til en stat som ikke beskatter sosial sikkerhet dersom fordelene dine utgjør din primære inntektskilde. De fleste stater, faktisk, vil ikke beskatte dine fordeler, selv om du må vurdere de totale levekostnadene før du flytter for å beholde mer av pengene.

Retiring uten et hekseegg vil ikke være lett, og det er absolutt ikke den anbefalte måten å gå. Men hvis det er situasjonen du står overfor, og å utvide din karriere i mange år, er ikke et alternativ, så er det måter å få det til å fungere. Du må kanskje gå på kompromiss ved å leve en ekstremt sparsom livsstil, men det er fortsatt en langt bedre innsats enn å gå tom for penger i din alderdom.