Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Netflix er ikke bekymret for å miste lisensiert innhold

Anonim

Ta en titt på det siste Netflix inntektsnummeret.

Lisensiert innhold er ekstremt viktig for Netflix 's

(NASDAQ: NFLX)

innholdsbibliotek. Folk elsker å se reruns av deres favorittprogrammer eller hente opp dagens serie. Toppserien på Netflix, etter visningstid, er konsekvent The Walking Dead, ifølge data fra Parrot Analytics.

Men Netflix er i fare for å miste mye lisensiert innhold de neste årene som mediefirmaer som Disney

(NYSE: DIS)

og Comcast 's

(NASDAQ: CMCSA)

NBCUniversal lanserer sine egne direkte-til-streaming-streamingtjenester. Selskapets sjefinnehaver, Ted Sarandos, ga noen ytterligere detaljer om Netflix visning for å indikere at selskapet er godt posisjonert for å håndtere tapet av noen av sitt mest verdifulle innhold.

"Jeg vil si at det store flertallet av innholdet som er sett på Netflix er våre originale innholdsmerker, " sa Sarandos på Netflix fjerde kvartal inntjeningsanrop. Han bemerket at viser som Grey's Anatomy eller Friends har mange timer med innhold, men hvis du rangerer serier etter individuelle årstider, "domineres først og fremst av våre originale innholdsmerker."

Deling mer informasjon om originaler

Netflix fjerde kvartal brev til aksjonærene inkluderte mange seerverdier, noe ledelsen ikke har delt veldig mye i tidligere. Det sa Bird Box nådde 80 millioner seere i sine første fire uker. Det anslår at du og sexutdanning vil nå 40 millioner husholdninger i de første fire ukene. Og det er oppført en skifer av originale serier som allerede har overgått 10 millioner visninger.

Netflix gjør en utmerket jobb som kjører seerne til sitt opprinnelige innhold. Det bruker sin in-app-eiendomsmegling for å markedsføre nye show, men det bruker også økende markedsførings dollar på å fremme individuelle titler i stedet for sitt merke.

Konsernsjef Reed Hastings sier Netflixs ubeskrevne originaler har allerede overgått 50% -merket når det gjelder visningstimer for kategorien. Det er fra nesten 0 i 2017. Unskriptet er en kategori som ikke mottar mye av Netflixs markedsføringsbudsjett, men det kan ta opp mange eiendomsmegler for seere som har vist interesse for kategorien.

Hastings sier at originaler er på rette spor for å kunne regne for flertallet av visning i andre kategorier, men han ga ikke ytterligere detaljer.

Hver time teller

Netflix ga en annen interessant statistikk, den ble aldri delt før. Amerikanske abonnenter bruker rundt 100 millioner timer per dag og ser Netflix på TV hver dag. Ledelsen anslår også at forbrukerne har ca 1 milliard timer tv-tid per dag totalt.

Ledelsen understreket at det ikke ser seg selv konkurrere mot en bestemt ny aktør i streaming video-rom, som for eksempel Disney + eller NBCUniversals kommende tjeneste, bare mot alt som forbrukes via tv: videospill, lineær tv, streaming og annen hjemmevideo.

Hastings dukket opp optimistisk at Disney +, som han sa at han sannsynligvis vil være abonnent, vil ta bort skjermtid fra andre kategorier, ikke Netflix.

Selv mens Netflix vokser andelen av visningstidspunktene, tar originalen på sin plattform, det er fortsatt ikke nektet det faktum at noen av Netflixs konkurrenter snart vil ha rettighetene til noe av sitt mest populære innhold. Hvis Netflix ønsker å fortsette å øke sin andel av TV-skjermtiden, må den erstatte mange timer med innhold.

Den gode nyheten er at Netflix har tid. Mange av de mest populære lisensierte innholdene er låst opp i flere år. Den har rettighetene til The Office og Parks and Recreation gjennom 2021. Den har rettighetene til å vise som Grey's Anatomy så lenge de fortsatt er i deres serie på fjernsyn.

Det opprinnelige innholdsbudsjettet blir stadig større, og det bygger seg på toppen av seg selv. Netflix har bare gjort dette i seks år, så ingen av serien er de tiår lange sagaene folk elsker å rewatch fra begynnelsen. Investorer bør forvente Netflix innholdsutgifter for å fortsette å klatre de neste årene, da det forbereder mer lisensiert innhold for å forlate plattformen.