Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Mylan NV Slashes 2017 Inntektsveiledning på forsinkelser av generiske lanseringer

Anonim

Når Mylan NV

(NASDAQ: MYL)

rapporterte resultatene for kvartalet tidligere i år, ble selskapets årlige inntekter og inntjenings sammenligninger hjulpet vesentlig av Mylans oppkjøp i 2016. Uten effekten av disse avtalene, særlig oppkjøpet av svenske drugmaker Meda, ville Mylans første kvartal ikke ' Jeg har sett nesten like positiv ut.

Mylan annonserte resultatet for andre kvartal før markedet åpnet på onsdag. Virkningen av oppkjøp igjen gjorde en stor forskjell, men ble overskygget av problemer i det amerikanske generikkmarkedet. Her er høydepunktene fra Mylans andre kvartalsoppdatering.

Mylan resultater: Rå tallene

Metric

2. kvartal 2017

Q2 2016

Årsendring

salgs~~POS=TRUNC

$ 2, 97 milliarder kroner$ 2, 56 milliarder

15, 7%

Netto inntekt fra videreført virksomhet

$ 297 millioner168, 4 millioner dollar

76, 4%

Justert EPS

$ 1.10$ 1.16

(5, 2%)

Hva skjedde med Mylan i kvartalet?

Mylans inntektsøkning stammer helt fra sin internasjonale virksomhet. Nord-Amerika-salget i andre kvartal falt 9% året over til $ 1, 28 milliarder. Inntektene i Europa økte imidlertid 59% i løpet av fjoråret til 954, 3 millioner dollar, mens salget i resten av verden økte med 29% året før til 692, 6 millioner dollar.

Selskapet fortsetter å høste belønninger fra fjorårets oppkjøp. Nettoomsetningen fra Meda og den ikke-sterile, aktualiserte virksomheten til Renaissance Acquisition Holdings, LLC utgjorde totalt

$ 633, 1 millioner

. Uten disse to buyouts ville Mylan ha sett en nedgang i omsetningen i andre kvartal fra samme periode i fjor.

Headwinds i Nord-Amerika fortsetter å plage Mylan. Selskapet rapporterte lavere volum og priser for sin generiske rusmiddelvirksomhet. Mylan er ikke den eneste generiske stoffprodusenten som opplever disse problemene: Teva Pharmaceutical rapporterte også betydelig svakhet i sin amerikanske generikkvirksomhet i andre kvartal. Mylan så også lavere salg for sin EpiPen autoinjektor på grunn av økt konkurranse, virkningen av lanseringen av autoriserte generiske og høyere påløpte statlige rabatter.

Mens Mylans GAAP nettoinntekt sprang betydelig, hovedsakelig på grunn av drugmakers 2016-oppkjøp, endret imidlertid innjustert inntjening fra foregående år, hovedsakelig på grunn av utgifter knyttet til disse oppkjøpene.

Hvilken ledelse måtte si

administrerende direktør

Heather Bresch

sier: "Vår bransje, sammen med hele helsevesenet, er på et bøyningssted. Dette gir investorer mulighet til å skille mellom farmasøytiske selskaper som er rettet utelukkende på generiske og / eller spesialmedisiner, og de som er i stand til å levere en bred og mangfoldig portefølje over flere kanaler i ulike geografiske land, som fortsatt er Mylans strategi. "

Rajiv Malik, Mylans president, la til:

Vår globale integrerte plattform har lenge gitt oss styrken til å styre hva som helst hoveder kommer vår vei og sikrer bærekraftig vekst. Ved å ha alltid klart Mylan for langsiktig suksess har vi vært i stand til å høste mange spennende muligheter, hvorav de siste inkluderer våre Meda og Topicals Business-oppkjøp, som fortsatt møter og overgår våre forventninger.

Vi fortsetter også å navigere et utfordrende konkurransedyktig og prismiljø og forventer generisk priserosjon for året av mid-singelsifre globalt, med høy singelsiffret erosjon forventet i

Nord Amerika

. Videre fortsetter vi å gjøre store fremskritt på våre sentrale rørledningsprogrammer, og mens vi kan oppleve forsinkelser, hovedsakelig i USA, for å realisere noen av disse mulighetene, har vår tillit til vår evne til å bringe disse viktige produktene på markedet og maksimere potensialet deres ikke endret.

Ser frem til

Legg merke til at Malik uttalte at Mylan "kan oppleve forsinkelser, for det meste i USA" Hans valg av ord var mer foreløpig enn selskapet faktisk vil være. Bresch sa at Mylan vil presse tilbake alle store amerikanske lanseringer fra 2017 til 2018, inkludert forventede lanseringer av generisk Advair og generisk Copaxone på grunn av "løpende utfordringer og det usikre amerikanske reguleringsmiljøet."

Som et resultat av denne beslutningen, forventer Mylan nå hele 2017 omsetningen mellom

$ 11, 5 milliarder og $ 12, 5 milliarder. Selskapet slashed også sin

Justert inntjening per aksje veileder til et utvalg på $

4, 30 til 4, 70 USD

. Mylan har tidligere forventet helårsjustert resultat per aksje mellom $ 5, 15 og $ 5, 55.

Du kan tenke forsinkelsen av generiske lanseringer fra dette året til neste år kan forbedre Mylans utsikt for 2018. Det er imidlertid ikke tilfelle. Bresch sa at selskapet endrer sitt mål for justert inntjening per aksje i 2018 fra $ 6 til "minst $ 5, 40."

Den amerikanske generiske virksomheten forblir på et tøft sted. Apotek fordeler ledere og forsikringsselskaper presser hardt for lavere priser. Det fortsetter å være dårlige nyheter for Mylan og andre. Imidlertid er Mylan fortsatt i solid form økonomisk, med sterk kontantstrøm og et håndterbart gjeldsnivå. Før eller senere vil landskapet i USA for generikk bli bedre. Mylan har det som trengs for å fortsette å generere fortjeneste - selv om de er lavere enn ønsket - til det skjer.