Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Morsdagsutgifter: Hva kjøper folk?

Anonim

Amerikanere vil alltid elske sine mødre, men det ser ut til at de ikke kommer til å bli shelling ut like mye for å feire dem i 2018 som de gjorde i fjor. Utgifter til morsdag er ventet å falle til 23, 1 milliarder dollar fra 23, 6 milliarder dollar i 2017, ifølge en undersøkelse av 7.520 forbrukere fra National Retail Federation (NRF) og Prosper Insights & Analytics.

Likevel vil det rangere 2018 som det nest høyeste utgiftsåret i de 15 årene NRF har gjennomført denne undersøkelsen. 86% av amerikanerne som feirer ferien vil bruke gjennomsnittlig $ 180 stykke.

"Dette års morsdagsprognos er en av de sterkeste vi noensinne har sett, " sa NRFs administrerende direktør Matthew Shay i en pressemelding. "Med våren i full blomst ser amerikanerne frem til splurging på sine mødre, og forhandlere er forberedt på å tilby en rekke alternativer som gjør det mulig for forbrukerne å finne den perfekte gave til anledningen."

Hvor bruker folk pengene sine?

Mye av morsdagens utgifter går til tradisjonelle kategorier. De som feirer ferien, forventer å bruke 4, 6 milliarder dollar på smykker, 4, 4 milliarder dollar på måltider og 2, 6 milliarder dollar på blomster. En egen studie av 1500 amerikanere utført av ContentSquare ga noe mer detaljert innblikk i hvordan og hvor noen av de pengene vil bli brukt.

  • Gitt ni nasjonale kjeder å velge mellom, sa 50% av respondentene om de kjøpte smykker, de ville kjøpe det fra Tiffany.
  • En overveldende undersøkelsesrespons, foretrekker å kjøpe smykker i butikken (87%) i stedet for online (13%).
  • Ifølge undersøkelsen foretrekker folk flest å handle på blomster hos sin lokale blomsterhandler; Men hvis de måtte velge et nasjonalt merke mellom 1-800 blomster, FTD, ProFlowers, Amazon, Teleflora, foretrekker de 1-800-Flowers.com.
  • Når du kjøper sjokolade til mors dag, er Ghiradelli (30%) og Godiva (29%) de klare favorittene.

Shoppere vil også bruke 2, 5 milliarder dollar på gavekort, 2, 1 milliarder dollar på klær, 2, 1 milliarder dollar på forbrukerelektronikk og 1, 8 milliarder dollar på personlige tjenester som spa-besøk, massasjer og manikyr / pedikyr. I tillegg vil amerikanerne bruke $ 956 millioner til å bli brukt på husholdningsartikler eller hagearbeid, $ 813 millioner på gratulasjonskort og $ 494 millioner på bøker eller musikk.

Hold deg til et budsjett

Mens du vil vise kjærligheten til din mor, setter du et ansvarlig budsjett og holder deg til det. Det er måter å hedre mamma uten å gå inn i gjeld for å gjøre det. Hvis du ikke har råd til en fancy brunsj eller smykker, tenk på måter å feire dagen som involverer mer tid, og mindre av deg penger, som å lage en av sine favorittmåltider, eller bare gi henne litt tid til seg selv å slappe av . De fleste mødre vil ikke at barna skal gjøre fattige økonomiske valg bare for å feire dem.