Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Mistras Group venter pasienten på energi for å gjenopprette

Anonim

Tidligere hadde selskaper som hadde utstyr og andre arbeidsmidler i fjerntliggende steder over fjerntliggende områder lite valg, men å få arbeidere til å besøke dem regelmessig for å sikre at de fungerte riktig. Nå, Mistras Group

(NYSE: MG)

tilbyr muligheten til å levere både ekstern overvåking av utstyr og eiendomsbeskyttelse. Disse tjenestene har verdi for kunder i et stort antall bedrifter. Men en klar søknad innebærer olje og gass eiendeler, og Mistras har slitt med å øke sin virksomhet med selskaper i den bransjen som har å gjøre med lave energipriser og deres innvirkning på kapital og driftsutgifter.

Kommer inn i mandagens kvartalsrapport, var Mistras investorer klar for en annen runde med redusert inntjening og inntekter på grunn av tøffe forhold i oljepålegget. Selskapets resultater ble blandet med solide salgsgevinster til tross for sommer-orkaner som påvirket Texas, Florida, Mexicogolfen og Karibia. Men fortjenesten var fortsatt under press, og Mistras vet at det har mer arbeid å gjøre for å produsere langsiktig suksess. La oss se nærmere på hvordan Mistras Group gjorde, og hva som foregår for selskapet.

Mistras Group ser litt forbedring

Mistras Groups resultater for tredje kvartal oversteg minst forventningene på topplinjen. Inntektene hoppet over 6% til 179, 6 millioner dollar, og trosset forventningene om en nedgang på nesten 1% i salget. Vesentlige nedskrivninger berører Mistras 'bunnlinje, og selv etter å ha tatt godtgjørelse for de engangsposterene, ville justert nettoinntekt på 4 millioner dollar ha opparbeidet seg til $ 0, 13 per aksje. Det var mindre enn konsensusprognosen blant analytikere på 0, 15 dollar per aksje i justert inntjening.

Mistras Group tok flere tiltak for å håndtere spesielle gjenstander. En nedskrivning av immaterielle eiendeler relatert til sine produkter og system segment koster selskapet $ 15, 8 millioner i driftsinntekter. Mindre bevegelser inkluderte avgangspakker for lossearbeidere på rundt $ 500.000, og en rettssaker oppgjør på $ 1, 2 millioner. Inkludert disse elementene, ville Mistras ha mistet $ 7 millioner på en GAAP (generelt akseptert regnskapsprinsipper) basis, eller $ 0, 25 per aksje.

Mistras Groups segmenter viste noen tegn på liv blant pågående utfordringer. I servicesegmentet økte omsetningen med 8% til tross for sommer-orkaner, og selskapet sa at en enkelt region var spesielt problematisk for selskapet uten å uttrykke det eksplisitt. Utenfor den regionen var omsetningen 13%, hvorav mye kom fra organisk vekst. Segmentets driftsinntekter var nede på 7% på en justert basis, med orkanrelaterte konsekvenser som førte til noen reduksjoner i teknikkutnyttelse i perioden.

I det internasjonale segmentet økte Mistras såkjøp med 1%. Selskapet sa at ytelsen ville vært bedre hvis det ikke var organisk nedgang i den tyske flyindustrien. Segmentets driftsinntekter gikk over 80% på grunn av svakhet i Storbritannia og Tyskland. I mellomtiden har produkt- og systemvirksomheten hatt en nedgang på 8% i omsetningen.

Konsernsjef Dennis Bertolotti understreket de beste delene av Mistras Groups virksomhet. "Jeg fortsetter å være fornøyd med ytelsen til vårt servicesegment, " sa han. "Som forventet ble markedsforholdene høsten 2017 svakt positivt sammenlignet med et uvanlig lavt nivå på tidligere års aktivitet." Konsernsjef pekte på minimal fysisk skade som følge av orkanene i perioden.

Hva skjer for Mistras Group?

Mistras vil jobbe hardt for å omstrukturere og fokusere på sine beste muligheter. Strategiske trekk i tjenesteenheten er allerede lønnet, men selskapet sa at et av datterselskapene i produkt- og systemsegmentet ikke lenger er i tråd med de overordnede forretningsmålene. Som et resultat sa Bertolotti at han forventer at Mistras "vil ta avgjørende handling der", i tillegg til å gjennomføre kostnadsreguleringer i hele selskapet for å øke fortjenesten.

Mistras Groups veiledning for resten av 2017 gjenspeilet resultatene. Tjenestesegmentresultatene forventes å bli bedre i fjerde kvartal enn i foregående år, med årsresultat i tråd med tidligere veiledning etter å ha tatt hensyn til orkanrelaterte utgifter. I de internasjonale og produkt- og systemsegmentene har resultatene imidlertid forsinket forventningene, og Mistras ser nå de segmentene som påvirker samlet driftsresultat før skatt. For 2018 er Mistras optimistisk at det vil se vekst i salg og inntjening i hvert av segmentene, på grunn av en kombinasjon av vekstinitiativer og kostnadsreduksjonsprogrammer, men selskapet angav ikke dollarbeløp.

Mistras Group-investorer hadde ikke en stor umiddelbar reaksjon på rapporten, med aksjene lettet med bare en brøkdel av en prosentandel i ettertidshandelen etter annonseringen. Hvis energi begynner å stige kraftigere, som Mistras forventer, bør kjernevirksomheten se et godt trekk høyere. Langsiktige investorer må bare avgjøre om de er tålmodige nok til å vente på dette eventualitet.