Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Messenger Kids: Hva er Facebook Tenk?

Anonim

I sin søken om å bringe hele verden nærmere sammen, Facebook

(NASDAQ: FB)

har alltid hatt et lite problem: små mennesker. I mange land har ikke barn lov til å bli med på selskapets eponymous site. For eksempel, i USA, foreskriver Childs Online Privacy Protection Act at nettsteder som samler brukerinformasjon ikke kan registrere brukere under 13. Forståelig, har Facebook CEO Mark Zuckerberg sagt ut denne begrensningen.

Facebooks nyeste app kan presentere en vinn-vinn-løsning. Etter å ha konsultert National Parent Teacher Association og online sikkerhetseksperter, lanserer selskapet Facebook Messenger Kids, en frittstående app som gir barn i alderen 6 til 12 til meldingen foreldre-godkjente kontakter. Et nøkkel salgsargument: Det blir ingen reklame på Messenger Kids.

Tålmodighet er en dyd

Hva er skilt Facebook fra andre sosiale medier feil som MySpace er Zuckerberg tålmodighet. Tidlig i produktets eksistens motstod den unge konsernsjefene om umiddelbar inntektsføring, i stedet for å fokusere på brukervekst. I boka The Accidental Billionaires, spesielt tilpasset filmen The Social Network, er Zuckerberg portrettert som å hindre medgrunnlegger Eduardo Saverins forsøk på å tjene penger på nettstedet, og de to falt ut over Saverin, som plasserer uautoriserte annonser på nettstedet.

Zuckerbergs tålmodighet ble også notert i hans håndtering av Instagram. Før Facebooks første offentlige tilbud, i 2012 annonserte Zuckerberg en avtale om å betale 1 milliard dollar for fotodelingsstedet, en overraskende tall for et selskap uten inntekter. I stedet for å plassere annonser på Instagram eller inkorporerer appen i Facebook, tillot Zuckerberg Instagram å fortsette å utvide sin brukerbase uhindret før sakte innføre annonser på nettstedet.

Facebook adresser bekymringer

Facebook har lenge hatt bekymringer om brukernes personvern. Disse bekymringene økes med pre-teen brukere, som ofte ikke er klar over effekten av deres onlineaktivitet. Selskapet ser ut til å ha tatt opp mange av disse bekymringene ved å inkorporere følgende personvern og familievennlige funksjoner:

  • Foreldrekontroll (inkludert kontaktgodkjenning)
  • Ingen annonsering
  • Ingen automatisk overføring til Facebook eller Instagram

Å spille det lange spillet vil lønne seg

Facebook har sett sterk konkurranse om ungdommer fra nye aktører, spesielt fra Snap Inc. 'S Snapchat. Facebook har fortsatt å vokse sine betydelige månedlige og daglige aktive brukere, men mye av denne veksten kommer fra eldre voksne og eldre, mens de fleste annonsører foretrekker yngre demografi.

Forståelig, Messenger Kids er et forsøk på å introdusere barn til det sosiale nettverkets klebrig økosystem før de kan åpne en Snapchat-konto. Wall Street Journal notater Messenger Kids-etterligninger Snap ved å inkorporere mange av de populære funksjonene i bildedeling-appen, for eksempel filtre som overlegger grafikk på en brukers ansikt.

For investorer vil dette ikke vises i Facebooks resultater. Hvis noe er dette, er dette en kortsiktig utgift som vil veie mot inntjening, om enn litt, da kostnadene ved å utvikle og vedlikeholde søknaden kostnadsføres, mens det ikke er noen merkbar inntektskilde. Zuckerberg har imidlertid vist seg villig til å være tålmodig med inntektsgenerering samtidig som selskapets brukerbase vokser. Messenger Kids vil trolig ikke være annerledes i denne forbindelse.