Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Møt den nyeste Cryptocurrency Trend: Coin Burn

Anonim

I fjor kunne ikke kryptokursmarkedet stoppes. I løpet av bare en 12-måneders periode økte den samlede verdien av alle virtuelle valutaer med bare sjenert på 600 milliarder dollar, som utgjør mer enn 3.300% på prosentvis basis. Det var et bemerkelsesverdig år i hver fortjeneste av ordet.

Etter hvert som det virtuelle valutamarkedet har eksplodert høyere og tatt i sentrum er vi også vitne til en rekke trender sykluser i forkant. I andre halvdel av 2017 var alt ikke kalt bitcoin all raseri, da investorer fokuserte sin innsats på søket etter neste bitcoin.

Ikke lenge etterpå ble personvern mynter den neste hotteste tingen i kryptomarkedet. Personvernmynter, som Monero, Dash og Verge, tar den oppfattede anonymiteten til kryptokurstransaksjoner og bøyer den opp en hel haug for å helt skjule identiteten til en avsender og mottaker av midler, så vel som beløpet som sendes.

Nå er det kommet en ny, varm trend i kryptområdet. Mine damer og herrer, si hallo til "myntbrenne".

Myntbrenning er den nyeste hot cryptocurrency trenden

Selv om navnet kan høres ut som en investor med lyservæske og en kamp som har altfor mye moro, kan jeg forsikre deg om at det ikke er noen egentlig brann involvert med myntbrenning, nemlig fordi virtuelle tokens bare finnes i digital form.

Hvilken myntbrenning refererer faktisk til, er prosessen med hvilke cryptocurrency miners - de personene med høydrevne datamaskiner som validerer transaksjoner for mynter som opererer på bevis for arbeidsmodell - eller utviklere sender tokens til en spesifisert adresse som har private nøkler som er uoppnåelige. I enklere forhold er det et middel til å fjerne tokens fra sirkulerende forsyning, slik at man enten senker prisen på myntinflationen eller reduserer sirkulerende forsyning av mynter.

Hvis dette hele høres kjært ut, er det fordi det ligner konseptet om et børsnotert selskap som starter et felles aksjekjøpsprogram. Hvis et børsnotert selskap bruker kontanter til å tilbakekjøpe aksjer i aksjeselskapet, bør det redusere totalt antall utestående aksjer. Ved å gjøre det gjør hver gjenværende andel skarpere enn før, potensielt økt verdien. Videre (i hvert fall for børsnoterte selskaper) kan det øke inntjeningen per aksje siden det er færre utestående aksjer som skal dividere nettoinntektene i.

Konseptet ligner på brennende mynt. Ved å fjerne mynter fra sirkulerende forsyning er oppfatningen at hver gjenværende virtuelt token er mindre enn før. Dette burde arbeide for å øke sin verdi, givende langsiktige og storstats tokenholdere.

To cryptocurrencies som nylig har omfavnet myntbrenne

I de siste dagene har Bitcoin Cash brent seg, med den virtuelle valutaen som forked fra bitcoin i fjor sommer, oppnådde 94% i løpet av den siste uken, gjennom sen kveld 23. april 2018. Mens de fleste har skrapet hodet og lurt på hva som har skjedd Bitcoin Cash, svaret ser ut til å være noe mer enn myntbrenning.

Ifølge en 20 april-kunngjøring på Twitter fra Antpool, et cryptocurrency-gruvefirma som for tiden validerer litt over 8% av Bitcoin Cashs transaksjoner, har det sendt 12% av mynten den mottar som blokkbelønninger for transaksjonsvalidering til disse nevnte uoppnåelige adressene hvor de kan ikke lenger brukes. Siden gruvedrift skaper nye mynter, arbeider Antpolks handlinger for å redusere årlig inflasjonsrate for Bitcoin Cashs BCH-token. Denne nedgangen i inflasjonen ser ut til å ha en positiv innvirkning på prisen på BCH-token.

Men selv før Bitcoin Cash ble brent på nyheter om en stor gruveforbrenningsmynt, tok Binance Coin og BNB-symbolet seg inn på ideen om myntbrenning. Hvis navnet ringer en klokke, er det fordi Binance Coin er den offisielle myntene i Binance-kryptokursutvekslingen. Binance incentivizes brukerne til å benytte sitt BNB-mynt til å betale for transaksjonsgebyrer med svimlende handelsavgift rabatter de første par årene.

I midten av januar avsluttet Binance Coin brennende 1.821.586 BNB mynter, og gjorde det igjen i midten av april ved å brenne $ 30 millioner i flere mynter. Selv om Binance Coin ikke har hatt nesten samme knepekkebevegelse høyere som Bitcoin Cash, fulgte avsløringen av Antpool som brenner noen av sine blokkebelønninger, har Binance Coin likevel vært blant de mest effektive virtuelle valutaene siden året begynte.

Myntbrenning kommer med en ganske klar risiko

På den ene siden kan noen investorer se myntbrenne som et tegn på at cryptocurrency-utviklere endelig begynner å se etter investorenes velvære i sine tokens. Men forutsatt at myntbrenning er en garantert positiv, kan det oppstå en feil.

Det største problemet med myntbrenning er å anta at det alltid vil redusere det utestående antall tokens, og at dette i utgangspunktet betyr at en virtuell valuta skal ha høyere hode. Faktum er at sirkulerende tilførsel av digitale tokens pleier å være veldig flytende og er ofte vanskelig å skille mellom.

Ta bitcoin som et perfekt eksempel. Noen folk ville hevde at bitcoins knapphet er det som gjør det verdifullt. Antall bitcoin er avkortet på 21 millioner tokens, noe som gir oppfatningen om knapphet. Likevel har bitcoin opprettet nye tokens ved en rekke anledninger gjennom kryptokurrency-hardgaffel - det vil si splitte i en kryptokursighet forårsaket av uenighet mellom utviklere om hvilken fremtidig vei bør tas med hensyn til nettverksoppgraderinger. Slik ble Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, og Bitcoin Private opprettet. Det er ingenting som stopper bitcoin eller andre virtuelle valutaer, fra forking igjen i fremtiden, noe som gir en falsk følelse av knapphet.

Hvis det var noen måte å garantere knappheten til en virtuell valuta, ville det få mynt til å brenne en potensielt spennende verdiskaper for eksisterende tokenholdere. Men uten denne garantien kan det vise seg å være langt mindre effektive for å skape verdier og øke tokenpriser enn de fleste kryptokursinvestorer innser.