Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Mastercard styrker inn i 2019

Anonim

Ta en titt på det nyeste Mastercard inntjeningsanropet.

Betalingsbehandlingsområdet har hatt stor innovasjon i det siste, og ved første øyekast kan du tenke på et selskap som kredittkort-gigant Mastercard

(NYSE: MA)

ville være i fare for å bli etterlatt. I en verden der det å ha et plastkort å bære med deg, virker stadig mer sjarmerende, vil flere og flere kunder kunne bruke mobile enheter til å styre sin økonomi. Men Mastercard var smart i å forutse flyttingen mot teknologisk innovasjon i betalingsområdet, og det er tappet inn i den siden av industrien for å produsere imponerende vekst og konkurransefortrinn.

Kommer inn i torsdagens kvartalsregnskap, forventet Mastercard-investorer fullt ut at selskapet skal holde seg positivt. Mastercards resultater bekreftet at vekstbanen, og 2019 ser ut som et annet potensielt flott år for selskapet hvis det kan fortsette å utføre sine forretningsstrategier så vel som det har.

Mastercard feirer ferien

Mastercards kvartalsresultater viste ingen tegn på en nedgang for betalingsprosessoren. Nettoomsetningen på 3, 81 milliarder dollar var opp 15% fra fjoråret, noe som matchet det som de fleste av de som fulgte aksjene hadde forventet å se. Justert nettoinntekt økte 33% til 1, 61 milliarder dollar, og det gikk ut til en justert inntjening på $ 1, 55 per aksje, og slo konsensusprognosen for $ 1, 53 per aksje.

Omtrent alle Mastercards primære beregninger fortsatte å vokse i et tempo som ligner på hva selskapet har oppnådd tidligere. Brutto dollarvolum var høyere med 14% i lokal valuta til $ 1, 55 billioner, og opprettholdt en nesten jevn splittelse mellom kreditt- og debetkortprodukter. Antall bytte transaksjoner Mastercard har klatret til 20, 1 milliarder, en økning på 17% etter justering for kalendereffekter og dekonsolidering av selskapets virksomhet i Venezuela. Grenseoverskridende volum økte med 17% i lokal valuta, og Mastercard hadde utstedt 2, 52 milliarder kort under eget merke, så vel som Maestro-navnet, som er om lag 110 millioner mer enn det hadde vært for 12 måneder siden.

Ekstraordinære saker knyttet til rettssaker forårsaket MasterCards driftskostnad til ballong i kvartalet, men etter justering for disse elementene holdt selskapet sine kostnader i sjakk. Justerte driftskostnader økte med 12%, mens Mastercard sa at de tilsatte beløpene gikk mot investeringer i strategiske tiltak.

Ytelsen på Mastercards globale markeder var ganske jevnt fordelt. USAs vekst i brutto dollarvolumet presset frem i tosifrede prosenter, en økning på 10, 2% fra året før. Veksten i lokal valuta i internasjonale markeder sprang 16%, men syv prosentpoeng av negative valutaeffekter brakte den amerikanske dollar-denominerte veksten internasjonalt ned til bare 9, 1%.

Hva er neste for Mastercard?

Konsernsjef Ajay Banga var ganske fornøyd med Mastercards prestasjon. "Disse resultatene gjenspeiler sterk gjennomføring i å øke vår kjernevirksomhet og drive nye muligheter for å forbedre kundeopplevelsen og øke sikkerheten på tvers av alle transaksjonstyper, " sa Banga. "Når du kombinerer dette med de strategiske investeringene vi har gjort på lang sikt, er vi svært godt posisjonert for fortsatt vekst."

Tilbakekjøpsaktivitet har også fortsatt på ambisiøse nivåer. I fjerde kvartal kjøpte Mastercard ca 4, 4 millioner aksjer, og betalte 888 millioner dollar for dem. Dessuten, bare i løpet av januar, har kortgiganten tilbrakt ytterligere $ 773 millioner for å kjøpe tilbake ytterligere 4 millioner aksjer. Likevel, så stort som de som kjøper, har Mastercard fortsatt helt $ 6 milliarder igjen for å bruke på tilbakekjøps autorisasjonsprogrammer hvis det så velger.

Mastercard-investorer var ganske fornøyd med hvordan kortfirmaet falt, og aksjene klatret mer enn 4% i pre-trading etter annonseringen. Med så mange vekstmuligheter foran det, ser Mastercard ut som det er i en flott posisjon, ikke bare for å opprettholde sine eldre bedrifter, men å fortsette å presse fram og komme ut med innovative nye betalingsløsninger som vil holde kundene tilbake for mer.