Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Lululemon Athletics første kvartals suksess handler om mer enn bare Booming Digital Sales

Anonim

Omtrent alt går rett for Lululemon Athletica

(NASDAQ: LULU)

disse dager. Den yoga-inspirerte apparelspesialisten øker ikke bare baren på sine viktigste vekstmålinger - det øker også lønnsomheten, selv om virksomheten skifter mot e-handelskanalen.

De fleste forhandlerne flytter seg i den andre retningen, mens driftsmarginene krymper på grunn av de ekstra kostnadene forbundet med digital oppfyllelse. Eksekutorer holdt nylig en konferansesamtale med analytikere for å forklare hvorfor Lululemon lykkes i et område som har trukket opp så mange av sine rivaler.

Nedenfor er noen høydepunkter fra presentasjonen.

Streking til nye poster

Det jeg vil at våre investorer skal høre er at den suksessen vi ser nå, er ikke bare lapingen av svake sammenligninger i fjor.
- Chief Operating Officer Stuart Haselden

Resultatene hadde nytte av å gå opp mot en uvanlig myk foregående periode - det første kvartalet i 2017 var preget av en nedgang i sammenlignbar butikksalg, og den digitale salgskanalen var flatt for et år siden.

Det utgangspunktet gjorde det litt enklere å håndtere vekst denne gangen, men 20% sammenlignbar salgspik og 60% økning i e-handel reflekterte også positiv fart i viktige områder som produktdesign, markedsføring og trafikk både i butikker og online. Disse vinner kombinert for å presse Lululemons veksttakthet betydelig over ledelsens prognose.

Hva jobber

Denne momentum reflekterer de strukturelle langsiktige investeringer som vi har gjort og fortsetter å gjøre for å øke inntektsøkningene som gjør at vi kan levere på våre flerårige planer.
- Haselden

Samtidig med å merke seg at den bredere virksomheten løftes av positive trender i helse- og velværeklæringsnekken, mener ledere at deres strategiske tiltak overbelaster forhandlerens resultater også. I e-handel bidro investeringene i nettstedet og shopping-appen til å forbedre både trafikk- og konverteringsfrekvenser, for eksempel. Kundetrafikken var positiv i sine butikker, og friske produktutgivelser kjørte tosifrede comps-spikes i sine kjernesegmenter.

Supercharging fortjeneste

Vi vet at vi må gjøre investeringer for å drive vekst og forbedre vår virksomhet, men samtidig er vi forpliktet til å lete etter effektivitet, og det er der den [lønnsomheten] ytelsen kommer gjennom.
- Styreleder Glenn Murphy

Lululemon klarte stor lønnsomhet øker i kvartalet, med bruttomargin hopping til 53, 1% av salget fra 50, 4%. Den suksessen var en refleksjon av innovative produktlanseringer som hjalp forhandleren til å skille seg ut fra alle sine kolleger. "Vi er et premium merkevare, " forklarer Murphy, "men det er fortsatt en fenomenal ytelse."

Selskapet parret den brutto fortjeneste gevinsten med en enda større økning i driftsresultatet. Utgifter falt som en prosentandel av inntekter, noe som gjør Lululemon nesten unikt blant murstein-og-mørtelforhandlere.

De fleste jevnaldrende har trods alt sett driftsmarginen nedgang i takt med at virksomheten skifter mot online-salgskanalen. Lululemons, derimot, hoppet til 16% av salget fra 12% for et år siden. Med hjelp av bruttomargin økningen bidro økningen til at driftsinntektene økte 65% høyere i kvartalet.

Bygg på suksessen

Vi ser konsistente resultater på tvers av flere viktige deler av virksomheten som nå strekker seg inn i 2. kvartal, og videre setter vi scenen for å nå våre 2020-mål.
- Haselden

Lululemons resultater i første kvartal representerte akselererende gevinster i løpet av den imponerende feriekvartalet, men ledelsen ser ingen grunn til å forvente at det positive momentumet skal sluttes. I stedet bør en oversvømmelse av nye produktutgivelser, kombinert med flere muligheter for økt effektivitet i områder som forsyningskjeden og innkjøp, holde salg og lønnsomhet både marsjerende høyere.

Sammenligningene mot 2017 blir vanskeligere herfra, men ledelsen er sikker på at den vil oppnå høy ensifret sammensetningsvekst for året som omsetningen overstiger 3 milliarder dollar. Lululemons langsiktige mål er $ 4 milliarder av årlig omsetning i 2020, og ledere sier at de nå er "fast på sporet" for å slå det ambisiøse målet.