Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Det er nesten 2019. Har internett av ting allerede mislyktes?

Anonim

The Things of Things (IoT), der bedrifter forbinder tidligere ubundne ting (som klokker, biler, kjøleskap, gårder, etc.) til Internett for å samle inn data og noen ganger automatisere systemer, har lovet å forandre våre liv ved å sløre linjene mellom den virkelige verden og internett.

Men IoT har ennå ikke konvertert mange kommuner til smarte byer. Veiksensorer har ikke eliminert trafikk. Gartner er fortsatt plaget av insekter til tross for noen automatiserte systemer for å redusere dem. Og treningsband har i stor grad unnlatt å gjøre oss sunnere.

Og etter mange år med å ha IoT-enheter og innovasjoner på markedet, kan noen kanskje lure på om ting til Internett allerede har feilet, og hvis noen selskaper egentlig drar nytte av det.

Heldigvis oppnår IoT trekkraft på flere måter, og en håndfull selskaper gjør store trekk i dette rommet. Så la oss se på tre viktige IoT-kategorier og hvordan Apple

(NASDAQ: AAPL)

, Amazon

(NASDAQ: AMZN)

, Alfabetet

(NASDAQ: GOOG)

(NASDAQ: GOOGL)

, og AT & T

(NYSE: T)

har potensial til å øke sine virksomheter via disse veiene.

Smarte høyttalere invaderer våre hjem

I tredje kvartal av 2018 vokste smarte høyttalere, hovedsakelig Amazons Echo-enheter og Google Home, med 137% til 19, 7 millioner enheter. Amazon har topplasseringen i smart-høyttalerkategorien med 31, 9% av markedet, og Google følger nøye med 29, 8%, ifølge Canalys data.

Så hvordan har disse to selskapene allerede nytte av dette markedet? Googles mulighet kommer fra å ha enda en kilde for å samle brukerdata fra. Selskapet tjener nesten alle sine inntekter fra å selge annonser, og forbrukerne plasserer smarte høyttalere i sine hjem og spørre dem alle slags spørsmål tillater selskapet å samle inn flere data og bruke den til å tjene opp mer målrettede annonser.

Selv om Google har gjort mange fremskritt når det gjelder å komme seg til Amazon, høster e-handelsgiganten allerede betydelige fordeler fra sine enheter. Nylige data viser at Amazon Prime-medlemmer med ekko bruker $ 400 mer i gjennomsnitt hvert år enn de uten en. Salg fra høyttalerne og det etterfølgende salg som forbrukerne får gjennom enhetene, kan legge til 10 milliarder dollar til Amazons topplinje innen 2020, ifølge RBC Capital.

Slitesterk teknologi er i ferd med å trekke seg

Et annet synlig tegn på at tingenes Internett lever, og det kommer godt fra veksten av brukbar teknologi, som Apple Watch. Visst har wearables blitt hyped tidligere, men markedet er fortsatt ung, og Apples Watch-salg er en god indikator for at forbrukerne begynner å se sin verdi.

De nyeste IDC-dataene viser at Apple sendte 4, 7 millioner av sine smartwatches i andre kvartal 2018, et 38% hopp fra fjoråret. Forbrukerne har skiftet oppmerksomheten deres bort fra treningssporere til avanserte enheter som Apple Watch, som tilbyr mye flere apper og bedre funksjoner, inkludert muligheten til å ringe.

Apple har langsomt overgått mange av sine konkurrenter og er nå nummer 1 bærbar teknologileverandør. I det siste kvartalet økte salget fra Apples bærbare tech-segment, som inkluderer Apple Watch, Beats-produktene og AirPod-hodetelefonene, med 50%.

De siste estimatene for wearables peker også på flere gode nyheter i horisonten. Gartner forutser at verdensomspennende smartwatch-forsendelser kunne nå 155 millioner i 2022, opp fra 53 millioner i 2018.

5G begynner å rulle ut

Du har kanskje hørt at noen bærere snakker om 5G, den neste generasjonen i mobil trådløs teknologi, som muliggjør raskere tilkoblinger for mobile enheter og lavere ventetid når du sender og ber om data. Mange av de største amerikanske trådløse operatørene har allerede påbegynt 5G-tester, og AT & T forventer å ha begrensede 5G-tilkoblinger for mobile enheter senere i 2019.

Hvorfor gjør dette noe? Fordi 5G vil hjelpe enda flere bedrifter, lanserer IoT-enheter ved å tilby ekstra trådløs kapasitet for dem. Det vil være nesten 50 milliarder enheter koblet til Internett innen 2022, og utvide eksisterende trådløse tjenester er den beste måten å la alle de nye enhetene komme online uten å bremse eksisterende trafikk.

AT & T sier at det vil ha begrenset 5G-kapasitet i 12 byer i år, med utvidelse til 2019. Den trådløse operatøren og dens rivaler er fortsatt i de tidlige stadiene av 5G, men denne versjonen av trådløs mobilteknologi vil være en hjørnestein i IoT, og det tar allerede form akkurat nå.

Hva IoT investorer bør huske på

Utgifter på Internett på ting kan nå $ 1, 2 billioner innen 2022, ifølge IDC, og nesten alle store teknologibedrifter flytter inn i dette rommet allerede.

I tillegg til å se på salg av IoT-enheter som smartwatches og smarte høyttalere, bør investorer også vurdere hvordan IoT vil gjøre det mulig for bedrifter å drive mer salg gjennom disse enhetene. For eksempel, Amazon selger en Echo Dot for $ 30 kommer ikke til å gjøre selskapet mye penger. Faktisk kan Amazon miste penger på enheten eller bare ødelegge seg. Men å selge høyttalere har potensial til å få inn milliarder dollar i produktsalg ved å la brukerne enkelt kjøpe varer gjennom enheten.

På samme måte kan Apple hjelpe til med å drive opp tjenester fra Apple Watch ved å bruke enheten til å lokke flere av sine kunder til å registrere seg for Apple Music. Dette gir Apple muligheten til å dra nytte av sine Watch-salg, ikke bare når den selger en av dem, men også når brukerne finner det praktisk å bruke enheten til å streame musikk når de går for en løp.

Investorer som ser etter solide eksempler på hvordan IoT lykkes, må ikke se lenger enn selskapene som er nevnt ovenfor. Disse tech-titanene kan ikke alltid bruke setninger som "IoT" når de snakker om sine enheter, tjenester og nettbaserte salg, men tingets internett er allerede blitt innvevd i sine virksomheter - og det er bare begynnelsen.