Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Er Nike endelig tilbake på sporet i Nord-Amerika?

Anonim

I dette segmentet fra Motley Money-podcasten, ser verten Chris Hill og seniormotley analytikere Jason Moser, Matt Argersinger og Ron Gross over situasjonen på sneaker og sportslig gigant Nike

(NYSE: NKE)

, som falt en årlig strekning av kvartalsvis nedgang i Nord-Amerika-salget denne gangen, og postet slag i omsetning og EPS. Fools diskuterer konkurranselandskapet i denne klærnissen, samt nærliggende athleisure-segmentet.

Et fullt utskrift følger videoen.

Denne videoen ble registrert 29. juni 2018.

Chris Hill: Med VM som bakgrunn, la oss starte uken med Nike. For første gang på et år har Nike hatt en vekst i salget i Nord-Amerika. Det var høydepunktet i kvartalsrapporten. Aksjer av Nike opp store på fredag, og Matty, treffer en ny heltid høy.

Matt Argersinger: Ja, altfor fantastisk resultat for investorer, vil jeg si. Omsetningsvekst på 13%, godt over veiledning, resultat per aksje over veiledning. Total Nike merkevareomsetning økte med 14%, spesielt sterk internasjonalt, med Kina opp 35%. Men --

Ron Gross: Trump tar seg av det.

Argersinger: [ler] Selvfølgelig. Det handlet egentlig om Nord-Amerika. Vekst på 3% kan ikke virke som et låvebrennende kvartal, men hvis du tenker på hvor mye pessimisme der ute om sportsklær, føler jeg meg som investorer trolig tenkte: "Det kommer enten til å være flatt eller nede." Nike snakket om å ha vekst på nytt i andre halvdel, men jeg tror dette er tidligere enn forventet. Jeg tror mange investorer sier, "Hei, jeg tror at banen nå er opp igjen."

Hill: Og i den grad at det har vært optimisme i sportsklær, har det ikke vært med Nike, og det har ikke vært med Under Armor

(NYSE: UA)

(NYSE: UAA)

, det har virkelig vært om Adidas i det siste.

Argersinger: Det stemmer. Når jeg snakket om Under Armor, ble jeg overrasket over at Under Armor faktisk var ned på fredag. Jeg trodde det ville være litt sympati å kjøpe det. Men, som du sa, vunnet Adidas i fjor, og det er denne ideen at kanskje dette bare er litt av et nullsum spill akkurat nå.

Brutto: Hvor er linjen mellom sportsklær og sportsklær, den pretensiøse athleisure? Er det en differensiering mellom de to?

Argersinger: Jeg tror det er. Jeg bruker Lululemon som et eksempel, Lululemon har nettopp vært i brann. Jeg synes at kategorien føles litt bredere enn hva du forventer med Nike, noe som er mer ytelse-klær.

Jason Moser: Jeg tror det blir veldig interessant å se hvordan Under Armor rapporterer dette kommende kvartalet. Jeg tror du har rett, det er det som går tilbake til veksten i Nord-Amerika som gjorde forskjellen for Nike i kvartalet. Det har vært et stort svakhetspunkt for Under Armor her nylig.

Men under Armor har også blitt hemmet av noen svært selvforårsakede sår også. Lagerstyring var et stort problem. Kevin Plank tror jeg tok et skritt tilbake, skjønte at han måtte ta lederskap til spill for å hjelpe ham med å styre denne virksomheten og ta den til neste nivå. Det kommer til å være veldig fascinerende å se ikke bare hvor Under Armor står i Nord-Amerika, men også, jobber de gjennom denne beholdningen snafu og får virksomheten tilbake i riktig retning.