Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

Er GoPro Inc. lager et kjøp under $ 10?

Anonim

Aksjer av GoPro Inc.

(NASDAQ: GPRO)

har vært gjennom wringer i de siste årene, går fra hot IPO til å slippe over 90% som investorer flyktet aksjen. Underveis har selskapet gjort noen dårlige produktbeslutninger, skjulet sine medieplaner, lagt av arbeidere, og introduserte nye produktlinjer med en drone og 360 kamera.

GoPros aksje handler ikke for langt ut av sin all-time lave, noe som indikerer at det fortsatt er mye pessimisme innebygd i aksjen, noe som kan skape en kjøpsmulighet for investorer.

GoPros nye strategi i action-kameraer

En av de tingene som fikk GoPro i trøbbel for noen år siden, var å bygge for mange kameramodeller. I høståret 2015 hadde selskapet seks kameraer, noe som fostret mye forvirring for kjøpere, samt lagerstyringsproblemer. Et annet problem var at det var for vanskelig å få innhold fra GoPros kameraer til en telefon eller på sosiale medier, noe som skaper et brukbarhetsgap for forbrukerne.

I løpet av de siste to årene har GoPro redusert produktspekteret til en "god, bedre, best" liste over handlekameraer, Karma drone og det nye Fusion 360-kameraet. Det er en enkel oppstilling, og GoPro har faktisk gjort sine lagerproblemer enda enklere ved bare å oppgradere bare det "beste" handlekameraet - Hero 6 - for 2017 høytiden.

På brukssiden har GoPro introdusert en skygtjeneste som automatisk laster opp bilder og videoer fra et kamera som er koblet til Wi-Fi og enkelt redigere programmer som QuikStories.

Disse forbedringene skaper et fundament som GoPro kan bygge fra, men de lager ikke aksjene en kjøp av seg selv.

GoPro har adressert kritiske feil

De to økonomiske feilene som kunne ha drept GoPro var et lagernivå som ble uhåndterlig og driftskostnader som ikke var i orden. GoPro begynner å rette opp begge problemene, som du kan se i diagrammet nedenfor.

Driftskostnadene på et ikke-GAAP-grunnlag forventes å være under 495 millioner dollar i 2017 og vil sannsynligvis være under det på en kontinuerlig basis. Ledelsen synes også å ha pakket sitt hode rundt sine lagerproblemer. Konsernsjef Nick Woodman sa tidligere i år at han sikte på å holde kanalen litt underforstått av GoPro-kameraer i 2017 for å holde seg unna å bygge for mye inventar. Langsiktig, det er en strategi som vil ta mye risiko ut av virksomheten.

Nøkkelen til lagerbeholdningen

GoPro har redusert risikoen i sin virksomhet ved å kutte driftsutgifter og inventar, men det må fortsatt fortsette å selge høymargede kameraer med rask hastighet for å gå tilbake til langsiktig lønnsomhet. Jeg tror det har produktene og strategien for å få det til å skje, og spesielt Fusion-kameraet vil fange forbrukernes fantasi. 2017 kan være året som et økonomisk omslag viser seg til investorer.

Jeg tror GoPros forbedrede produktutvalg og -virksomhet gjør lageret et godt kjøp på lang sikt, og jeg har gitt aksjen en tommelen opp på Min CAPS for å spore aksjene mot markedet. 2017-høysesongen kan vise en tidlig indikasjon på om GoPros strategi skal lønne seg.